Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Amin canim Allah cumlemize nasip etsin....

Saol canim kiz sende birseyler yokmu ben vardir diye dusundum....
kipriklerin karisti bas parmagin kasindi herseyin hayirlisi....

Cok tesekkur ederim.... Saglikli bir hamilelik gecirip kucagima alayimda....
sizlerinde mujdeli haberlerini bekliyoruz insss....

eee anlat bakalım
nasıl çalıştın?
ne belirtiler yaşadın?
hcg kaç çıktı?

yemeğin dibi tutmuş söylemediğini bırakmadı 1 saattir ağlıyorum bir şey de yemedim yemeyeceğimde.ölürüm belki açlıktan :KK43::KK43:

işe güce dalıp unutmak lazım.ev taşımış kadının biri unutmuş telaştan o ay hamile kalmış bizde mi ev taşısak diyeceğim ama biz her dakika düşünüyoruz ki iş ne kadar çok olursa olsun.her ay başka bir umutla başlıyoruz.artık yeter vazgeçtim dediğimiz an bir heves geliyor içimize rabbim nasıl verdiyse artık

Kocan kaşınmasın kıız üzmesin benim elüfümü döğerim onu:KK20: Takma kafana ya kıyamam sana.

Valla bu öyle bi istek ki evi değil dünyayı taşısam unutamam. Bugün bi arkadaşımla konuştum o da kafandan at diyor. Lan nasıl atim ya. İşten güçten bıkmış durumdayım beni mutlu eden tek şey bu umut. İçim kıpır kıpır oluyo düşününce

Son düzenleme:
gece yatmadan önce yapıyorum yemeğim hazır oluyor canım:KK1: ohh mis gibi eve gelince bi tek altını açıyorum ısınıyor ya da topiğe otursam yapılmış yemeği daha çok tuttururum:KK1:

canım bizim olmuyor öyle.kalmış yemeği yemez beyefendi.akşamdan kalan yemeği öğle arasında yedirmeye zor alıştım.akşam yapıyorum taze yiyoruz kalanını ertesi gün öğle arasında yiyoruz bitiyor.yemez beyefendi öyle

canım bizim olmuyor öyle.kalmış yemeği yemez beyefendi.akşamdan kalan yemeği öğle arasında yedirmeye zor alıştım.akşam yapıyorum taze yiyoruz kalanını ertesi gün öğle arasında yiyoruz bitiyor.yemez beyefendi öyle

Allahtan benimki yiyor alıştı düzen öyle gidiyor bazen gelince de yapıyorum ama çoğu akşam yapıyorum iyi oluyor hem dinlenmiş oluyorum ...öğlen yemeğimizi dışarda yiyoruz o yüzden iki kere yemek faslı olmuyor bizde...

Kocan kaşınmasın kıız üzmesin benim elüfümü döğerim onu:KK20: Takma kafana ya kıyamam sana.

Valla bu öyle bi istek ki evi değil dünyayı taşısam unutamam. Bugün bi arkadaşımla konuştum o da kafandan at diyor. Lan nasıl atim ya. İşten güçten bıkmış durumdayım beni mutlu eden tek şey bu umut. İçim kıpır kıpır oluyo düşününce

hiç sorma kaşınıyor valla.yemek yapmayacaksın bundan sonra diyor.kendisi yapınca yedi düvele şikayet ediyor ben yemek yapıyorum diye.offfffffff offfffffffff:KK52::KK52::KK52:

aynen bende işten bunalıyorum ama kafamın bir köşesinde duruyor o minik mercimek:KK55::KK55:

iyiyiz bacım sen nasılsın
Iyidir bacim cok sukur......
eee anlat bakalım
nasıl çalıştın?
ne belirtiler yaşadın?
hcg kaç çıktı?
Kan testi daha yapmadim yurt disinda oldugum icin bugun onlarin tatiliydi....
esim yarin dr arayip randevu alacak.... Netten iyi bir dr bulabilirsem.....
vallaa belirti okadar coktuki gecen ay kirmizi kart yedigim icin heveslenmek istemedim.....
ama ne yaptigimi anlatayim sizede umut olur okuyanlarada.....

X