Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
gızım gızım...
en sağlam yöntem ateş ölçmek.
ateş ölçme topicine bi uğrasan görürsün.hamile kaynıyo.
peh

Ya bırak ya. Sonuçta yumurtlama döneminde onlar napıyorsa biz de onu yapmıyor muyuz onu de bana? Olmuyo işte ya orda dölek kadınlar toplaştıysa napim yani. Şans bana gülmüyo :2:

ne soracağım ona ya yeter beklediğimiz o bebek buraya gelecek

yavrusu sen bence ateş ölşme ovu.testi yapma sadece çocuk yap canım tamammı kalan her şeyi unut gitsin bak ben ne ateş ölçtüm ne belirti aradım kendimde bence sen beni dinle insan psikopat olur böyle yok ovu. yok ateş ölç bilmem ne boşveeer sadece yap sonra gerisini Allah'a bırak madem:)))

tabi.ilk ayda yaptın ya çocuğu bilmiş bilmiş konuşursun şimdi.
ilk denediğim ay bende sen gibiydim anam heyt ulan.
şöyle ikinci aya üçüncü aya bi sarkaydın görürdüm ben seni.
git lan.vurcam tepene akıtcam pekmezini bak.

yahu kadın ne desem git diyon ne diyeyim sana ben madem test mest yapmıcam diyosun yapma ama zırt pırt ateş ölçüp ovu. testi yapıp ondan sonra da olmayınca üzülüyosun iştee bırak akışına diyorum

yahu kadın ne desem git diyon ne diyeyim sana ben madem test mest yapmıcam diyosun yapma ama zırt pırt ateş ölçüp ovu. testi yapıp ondan sonra da olmayınca üzülüyosun iştee bırak akışına diyorum

ben yeri geldi akışına bıraktım yeri geldi bırakmadım her şeyi yaptım gııı olmayınca olmuyor zamanı gelmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…