Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Ben hayatimda hic kullanmadim....
ya onda positif olsa bile panik le bilerek heyecanla yapacaksin....
olacagi varsada tutmaz.....

Kizlar ovulasyon testi fasa fiso....
bir site var dr nevrami ne son 3 ayin regl tarihi ni yaziyorsun bende o hep tutuyor.....
birde reglnizin bittigi gun calismalara baslayin.....

Canım o düzenli adet olanlar için tutuyo işte ben bu ay testle bile yakalayamadım günümü ... Neyse sağlık olsun hayırlı olsun bu arada...dualarını beklıyoruz...

Eneeemmmmm sen pek bi dolmuşsun yaaa :26::26: tamam pekala yapmıyommm free takılcam bu ay senin hatırına

aferim.
bak şimdi.
ben teste göre ya 22sinde yumurtladım ya 24ünde..
bugün ayın 11i.
24ünü baz alsak max.
31-24 = 7
11+7 = 19

yumurtlamadan 14 ile 16 gün arsında bi zamandan sonra adet görürsün.
benim 19 gün oldu.
hamile değilim.
adette olmadım.

ee şimdi bu test ne b*ka yaramış sen söyle ?

Kız var yaa en cok senin çocuk olunca sevincemmm söz sana kıyamam yaaa taşmışsınn sen dolmak ne kelime

Kız var yaa en cok senin çocuk olunca sevincemmm söz sana kıyamam yaaa taşmışsınn sen dolmak ne kelime

ne dolması ne taşması.işin mantığını anlatıyorum sana.
ateşin düşerse adet olursun.bu belli bişi.
peki düşer, sonra tekrar çıkar.sonra yine düşerse ne olursun ?

ben sölüyüm; psikopat olursun

Canım o düzenli adet olanlar için tutuyo işte ben bu ay testle bile yakalayamadım günümü ... Neyse sağlık olsun hayırlı olsun bu arada...dualarını beklıyoruz...
Dogru canimya regli duzensiz olanlar oluyor....
Ben hergun Allaha dua ediyorum aklima geldikce....
cocuk istemek nasildir bilirim.....
nbenil goruncem 8 yildir evli birde koy yerinde....
tedavi olmasi bile zor....

Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.....
kimsenin kucagi bos kalmasin...
hèle uzun sûre olmayanlara rabbim cifter cifter versin....

Soğuk almışsın sen soğuk ayaklarını sıkı giy rahat bırak kendini beeaaaaa bırak da çıksın ne çıkıyosa bi an önce kendini sıkıyon ondan olmuyonnn doktora git belki rahim duvarı kalınlaşması falan vardır ondan olmuyosundur... İlaç verir olursun hemen boşuna stres yapmazsın daha fazla...

İnşallahhhh maşallah sübhaneke âmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…