- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.481
demek ki tam olarak onların yaptığını yapamıyoruz.
seviştik seviştik hamile kaldık demeyi biliyolar.utanmıyolar.
nasıl olduğunuda anlatsalar ya
aman ne yaptın allasenerken gebelikte yaptım şekerim.yok işte.vermiyom kan falan.varsa o bana kendini göstersin ben mi onu arayıp durcam.
zaten yapmak için epey uğraşmışım.
Tabiki sen arayip durucan leylekler getirmicek yaaaaaaa
Pufff burda yok ondan
Bence bize Supriz yapacak kizlar....kesin hamile....
aman ne yaptın allasen
usta aşçılar yemeklerinin bir sırrını kimseye vermezler ya, bunlarda testti mestti bizi mi kandırıyorlar
Soğuk almışsın sen soğuk ayaklarını sıkı giyrahat bırak kendini beeaaaaa bırak da çıksın ne çıkıyosa bi an önce kendini sıkıyon ondan olmuyonnn doktora git belki rahim duvarı kalınlaşması falan vardır ondan olmuyosundur... İlaç verir olursun hemen boşuna stres yapmazsın daha fazla...
test mest hikaye bidaha yaparsam 2 olsun.
koş çatlıyom diye kocamı işten çaardım be kadın.daha napm
benim de canim deli gibi çikolata çekmeye başladı, geliyor kırmızılar... olsun HepNasip üzme kendini doğru zamanda gelecektir.
şimdi bişi sorucam, artık akıllı telefonlarda falan ovülasyon hesaplama programları var, sizce bunlar ne kadar doğrudur??
çileye bakbebekten acısını çıkarır bunların
Söyleyin bakem kim hamile, çabuk söyleyin leeyyyyn, tetanos aşısına gelecem leeennn
Söyleyin bakem kim hamile, çabuk söyleyin leeyyyyn, tetanos aşısına gelecem leeennn
bugün kimsenin birbiriyle ilgilendiği yok.hadi eyv.
adete yakın, en son adet günü yaptım.koyuydu.
valla bilmiyorum artık canım ya.
gerçekten cnım ya bugün kimsenin neşesi yok bende saatlerdir burdayım bekliyorum kızlar bişeyler yazcak diye :2::2::2:
nerde kaldın kız sen akşam oldu herkes kırmızı kartları yedi zaten :2::2::2:
Canım ben herzamanki gibi geçmişi okuyup listeyi güncellemeye çalışıyorum ama çocuklar bi izin vermiyor ki, seni göremedim listede tatlım, silindiğinde gitmiş olmalı, yazsana bilgilerini tekrar