Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim.internetten sipariş etmiştim bugun geldi.
Sanırım 4 saat önceden sıvı alımını kesmek ve öyle yapmak gerekiyormuş
Bende akşam 7:30gibi evde oluyorum.saat 3:30 gibi son sıvımı alıp sonra sıvı almayacağım ve akşam yapacağım testi.ama adetimin 10. Günü başlayacağım yani 3gün sonra.bu arada birşey soracağım.bu 4saatlik sürede wcye çıkmayacakmıyız yani çişimi tutacak mıyım?

Birşey soracağım.NEDEN DOKTORA GITMIYORSUN KIZIIIIIM BEN PICAKLICAM SENI ŞİNCİK HAAAAAAAA

Tutsan iyi olur ama ben 4 saat tutmuyodum 2-3 saat civarı da yetiyor. Laboquick mi? Ben ondan kullandım.

meraklıyım ya kız işte.test yaptım negatif ansını satim ya.çok canım sıkkın.
kan vermeden emin olamazsın, git kan ver kurtul bu belirsizlikten.
ateşinin yüksek seyretmesi gerekio .adet olacaksan yani yumurtan döllenmemişse ateş regline 1-2 gün kala ya da o gün düşmeye başlıo
gel git akıl var bende canım. daha önce de bu cevabı aldım ama yapaken tekrar unutuyorum

Doktora gittim kan testimi yaptırdım 1.5 haftalık hamileyim Allah herkese nasip etsinn:))

Selam kizlar nasilsiniz bakem.....
cok sukur bende hamileyim....(masallah) diyin....
darisi sizlere isteyenlerin basina....

Doktora gittim kan testimi yaptırdım 1.5 haftalık hamileyim Allah herkese nasip etsinn:))
aminnn Allah tamamını erdirsin canım...

ateşim düştü tamamen canım.bu akşama kalmaz olurum ben.
zaten doktora gidicem.bi anlatsın bakim gecikmeyen adetim nie gecikmiş.

geçende öyle dedin bak hala olmadın canım. millet adetine bir hafta kala kan testine gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…