- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.421
çok.hala adette olmadım.o olsada artık bi içim dışım bari temizlense.
Bi de ovulasyon testlerin koyu çıkıyodu senin son günlerde yaptın mı hiç? O da çok enteresan ya neden koyu çıksın yani adete yakın.
ya canım ben bikaç saate toparlarım da...
yani ben zaten çok korkan bi insanım.
geçen sene de 2 ay denedim.olmadı korunmaya devam ettim.
yani bi cesaret hadi dyorum.oda olmuyor.
bi garip oluyorum.
ateşim düştü.
testler negatif.
hala adet olmadım.
olayım artık.onunda gelmemesi psikolojimi bozuyo.
valla delircem pıçaklıcam şimdi milleti
Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim.internetten sipariş etmiştim bugun geldi.
Sanırım 4 saat önceden sıvı alımını kesmek ve öyle yapmak gerekiyormuş
Bende akşam 7:30gibi evde oluyorum.saat 3:30 gibi son sıvımı alıp sonra sıvı almayacağım ve akşam yapacağım testi.ama adetimin 10. Günü başlayacağım yani 3gün sonra.bu arada birşey soracağım.bu 4saatlik sürede wcye çıkmayacakmıyız yani çişimi tutacak mıyım?
adete yakın, en son adet günü yaptım.koyuydu.
valla bilmiyorum artık canım ya.
kan vermeden emin olamazsın, git kan ver kurtul bu belirsizlikten.meraklıyım ya kız işte.test yaptım negatif ansını satim ya.çok canım sıkkın.
gel git akıl var bende canım. daha önce de bu cevabı aldım ama yapaken tekrar unutuyorumateşinin yüksek seyretmesi gerekio .adet olacaksan yani yumurtan döllenmemişse ateş regline 1-2 gün kala ya da o gün düşmeye başlıo
Birşey soracağım.NEDEN DOKTORA GITMIYORSUN KIZIIIIIM BEN PICAKLICAM SENI ŞİNCİK HAAAAAAAA
Bi doktora git adetin gelmezse. Bu durumu anlat ovulasyon testinin hep koyu çıktğını falan filan.
Sagol canim iyi dileklerin icin. Canim haziranda kalbi durdugu icin 13 haftalik gebeligim sonlandirildi. Sonra hemen basladik calismalara ama halen gelen giden yok malesef. Sen ne zamandir istiyosun. Kacinci bebisin olacak. Umarim bu topic bize ugur getiri
CANIM BENİMDE YENİ BAT 29 KASIM.32 YAŞINDAYIM 4 AYDIR DENİYORUZ
kan vermeden emin olamazsın, git kan ver kurtul bu belirsizlikten.
gel git akıl var bende canım. daha önce de bu cevabı aldım ama yapaken tekrar unutuyorum
Doktora gittim kan testimi yaptırdım 1.5 haftalık hamileyim Allah herkese nasip etsinn:))
Doktora gittim kan testimi yaptırdım 1.5 haftalık hamileyim Allah herkese nasip etsinn:))
Selam kizlar nasilsiniz bakem.....
cok sukur bende hamileyim....(masallah) diyin....
darisi sizlere isteyenlerin basina....
Selam kizlar nasilsiniz bakem.....
cok sukur bende hamileyim....(masallah) diyin....
darisi sizlere isteyenlerin basina....
aminnnDoktora gittim kan testimi yaptırdım 1.5 haftalık hamileyim Allah herkese nasip etsinn:))
ateşim düştü tamamen canım.bu akşama kalmaz olurum ben.
zaten doktora gidicem.bi anlatsın bakim gecikmeyen adetim nie gecikmiş.
aminnnAllah tamamını erdirsin canım...
geçende öyle dedin bak hala olmadın canım. millet adetine bir hafta kala kan testine gidiyor