Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Ben burdan netten sipariş vercem de Türkiye'de kullanıp tavsiye edebileceğiniz ovulasyon testi markası söyler misiniz burda var mı merak ediyorum.. Ama mümkünse şu kağıt gibi olanlardan olmasın,adam akıllı kapaklı mapaklı güvenilir bişe olsun, işeme kabı da olanlardan olursa sevinirim isabet ettirmeye çalışmam en azından :KK1::KK1::KK1: gerçi geçen çiş kabını yere devirdim amaninnnn ne zordu yaa olsun en azından isabet ettirmek kadar zor değil daha geniş bi alana çalışıyosun hakimiyet var :KK53::KK53: :KK53::KK53:

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:Rabbim tamamına erdirsin
Amin canim Allah cumlemize nasip etsin....
hayrlı olsun.maşallah :nazar::emir_bebek:
Saol canim kiz sende birseyler yokmu ben vardir diye dusundum....
kipriklerin karisti bas parmagin kasindi herseyin hayirlisi....
maşallahhh... hayırlı bir evlat olur inşallah :KK16:

:KK43::KK43::KK43:
Cok tesekkur ederim.... Saglikli bir hamilelik gecirip kucagima alayimda....
sizlerinde mujdeli haberlerini bekliyoruz insss....

slm arkadaşlar
benim bat battı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kırmızılar geldi..olsun zararı yok diyecem..
çarşamba adetin 3. günü olacak ve dr maratonum başlıyacak..:2::2::2::2::KK3::2::2::2::2:
hayırlısı ile inşallah aşılama olacam
nasipten ötesi yok..:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
tüm hamiş olanlara hayırlı olsun olmayı bekliyenlerede zaman tez geçsin inşallah ..

Ben burdan netten sipariş vercem de Türkiye'de kullanıp tavsiye edebileceğiniz ovulasyon testi markası söyler misiniz burda var mı merak ediyorum.. Ama mümkünse şu kağıt gibi olanlardan olmasın,adam akıllı kapaklı mapaklı güvenilir bişe olsun, işeme kabı da olanlardan olursa sevinirim isabet ettirmeye çalışmam en azından :KK1::KK1::KK1: gerçi geçen çiş kabını yere devirdim amaninnnn ne zordu yaa olsun en azından isabet ettirmek kadar zor değil daha geniş bi alana çalışıyosun hakimiyet var :KK53::KK53: :KK53::KK53:

ovulasyon testleri hikaye bacım.parana yazık.
sen gel beni dinle.
adetin bittikten sonra.bi hafta kalana kadar gün aşırı ilişki yap.
olsun bitsin.
stresten başka poka yaramıyolar.

sen gel beni dinle.
olsun bitsin.

Haklısın ama insan aklını da alamıyo işte kuzum yaaa... Koca hergün evde yok kii, bak yine verimli günlerimizde yurtdışına gitmesi gerekcek toplantısı var... En azından kaçırdım mı kaçırmadım mı onu bilirim yaaa.. :KK31::KK31:

Tutsan iyi olur ama ben 4 saat tutmuyodum 2-3 saat civarı da yetiyor. Laboquick mi? Ben ondan kullandım.
Evet bende laboquick aldım.20 tane:KK66:
4 tanede gebelik testi var yanında:KK66:

Ben bu ay ilk defa kullanacağım bakalım.laboquick aldım.kaset tipi diye gecıyor senin dediğin:KK66:
Bende ondan aldım bakalım nolcek
:KK66:))

Kizlar ovulasyon testi fasa fiso....
bir site var dr nevrami ne son 3 ayin regl tarihi ni yaziyorsun bende o hep tutuyor.....
birde reglnizin bittigi gun calismalara baslayin.....

Haklısın ama insan aklını da alamıyo işte kuzum yaaa... Koca hergün evde yok kii, bak yine verimli günlerimizde yurtdışına gitmesi gerekcek toplantısı var... En azından kaçırdım mı kaçırmadım mı onu bilirim yaaa.. :KK31::KK31:

bilme işte bilme.
kocan varsa yap..
yoksa yapma.
ben ovu testi kullanmadan önce yeminle kafam daha rahattı.
insanı strese sokuyo.
her allahın günü test yap.
sıvı tüketme idrar tut falan.
boşver.
sen beni dinle.çarpmıyım ağzına.

sen gel beni dinle.
olsun bitsin.

canım öylede çok zor oluyor ya. ben adete 12 gün kala bırakıyorum çalışmaları. :KK17: sıkıldım artık :KK53:

bilme işte bilme.
kocan varsa yap..
yoksa yapma.
insanı strese sokuyo.
boşver.

Eneeemmmmm sen pek bi dolmuşsun yaaa :26::26: tamam pekala yapmıyommm free takılcam bu ay senin hatırına :KK1::KK1:

bilme işte bilme.
kocan varsa yap..
yoksa yapma.
insanı strese sokuyo.
boşver.

cnm çok haklısın..ben önceleri ovu testi alayım dedim..bi baktımki anaaa yok çatladı çatlamadı.
çizgi silikleştimi yok kaçırdımmı zamanı..
ayyy kafayı yedim sparişimi geri gönderdim..

durup durup hamile kalıonuz.sevişip sevişip oooh hamileyiz diosunuz.hiçte utanmıosunuz.
sanki biz bilmiyoruz o çocuk nası oluyo, napıonuzda oluyo.ayıp ulan :KK53::KK31:

X