- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.441
Selam kizlar nasilsiniz bakem.....
cok sukur bende hamileyim....(masallah) diyin....
darisi sizlere isteyenlerin basina....
ateş düşünce bebek yoktur.o sebeple hiçbiyere gitmicem.bu çocuk beni istiosa buyursun bana gelsin.ben mi uğraşcam.
o kadar.
küçücük bebeğe ne terslik yapıyon sen yaauğraşmadan olmazz
Amin canim Allah cumlemize nasip etsin....maşallah maşallahRabbim tamamına erdirsin
Saol canim kiz sende birseyler yokmu ben vardir diye dusundum....hayrlı olsun.maşallah
Cok tesekkur ederim.... Saglikli bir hamilelik gecirip kucagima alayimda....maşallahhh... hayırlı bir evlat olur inşallah
tebrikler canım
Ben burdan netten sipariş vercem de Türkiye'de kullanıp tavsiye edebileceğiniz ovulasyon testi markası söyler misiniz burda var mı merak ediyorum.. Ama mümkünse şu kağıt gibi olanlardan olmasın,adam akıllı kapaklı mapaklı güvenilir bişe olsun, işeme kabı da olanlardan olursa sevinirim isabet ettirmeye çalışmam en azındangerçi geçen çiş kabını yere devirdim amaninnnn ne zordu yaa olsun en azından isabet ettirmek kadar zor değil daha geniş bi alana çalışıyosun hakimiyet var
Tebrikler canim sagsalim kucagina alirsin insss....teşekkürler canım:)
Tebrikler canim sagsalim kucagina alirsin insss....
senin regl tarihin nezamandi....
ovulasyon testleri hikaye bacım.parana yazık.
sen gel beni dinle.
adetin bittikten sonra.bi hafta kalana kadar gün aşırı ilişki yap.
olsun bitsin.
stresten başka poka yaramıyolar.
Evet bende laboquick aldım.20 taneTutsan iyi olur ama ben 4 saat tutmuyodum 2-3 saat civarı da yetiyor. Laboquick mi? Ben ondan kullandım.
Ben burdan netten sipariş vercem de Türkiye'de kullanıp tavsiye edebileceğiniz ovulasyon testi markası söyler misiniz burda var mı merak ediyorum.. Ama mümkünse şu kağıt gibi olanlardan olmasın,adam akıllı kapaklı mapaklı güvenilir bişe olsun, işeme kabı da olanlardan olursa sevinirim isabet ettirmeye çalışmam en azındangerçi geçen çiş kabını yere devirdim amaninnnn ne zordu yaa olsun en azından isabet ettirmek kadar zor değil daha geniş bi alana çalışıyosun hakimiyet var
Haklısın ama insan aklını da alamıyo işte kuzum yaaa... Koca hergün evde yok kii, bak yine verimli günlerimizde yurtdışına gitmesi gerekcek toplantısı var... En azından kaçırdım mı kaçırmadım mı onu bilirim yaaa..
ovulasyon testleri hikaye bacım.parana yazık.
sen gel beni dinle.
adetin bittikten sonra.bi hafta kalana kadar gün aşırı ilişki yap.
olsun bitsin.
stresten başka poka yaramıyolar.
Evet bende laboquick aldım.20 tane
4 tanede gebelik testi var yanında
Ben bu ay ilk defa kullanacağım bakalım.laboquick aldım.kaset tipi diye gecıyor senin dediğin
Bende ondan aldım bakalım nolcek
))
canım öylede çok zor oluyor ya. ben adete 12 gün kala bırakıyorum çalışmaları.sıkıldım artık
bilme işte bilme.
kocan varsa yap..
yoksa yapma.
ben ovu testi kullanmadan önce yeminle kafam daha rahattı.
insanı strese sokuyo.
her allahın günü test yap.
sıvı tüketme idrar tut falan.
boşver.
sen beni dinle.çarpmıyım ağzına.
bilme işte bilme.
kocan varsa yap..
yoksa yapma.
ben ovu testi kullanmadan önce yeminle kafam daha rahattı.
insanı strese sokuyo.
her allahın günü test yap.
sıvı tüketme idrar tut falan.
boşver.
sen beni dinle.çarpmıyım ağzına.