Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Soğuk almışsın sen soğuk ayaklarını sıkı giy :KK6::KK6::KK6: rahat bırak kendini beeaaaaa :KK45: bırak da çıksın ne çıkıyosa bi an önce kendini sıkıyon ondan olmuyonnn doktora git belki rahim duvarı kalınlaşması falan vardır ondan olmuyosundur... İlaç verir olursun hemen boşuna stres yapmazsın daha fazla...

lan bıraktım ya zaten.
tamam hamile değilim.net.
adetimi bekliyom işte.
valla döverim seni bak.:KK4:

test mest hikaye bidaha yaparsam 2 olsun.:KK31:

benim de canim deli gibi çikolata çekmeye başladı, geliyor kırmızılar... olsun HepNasip üzme kendini doğru zamanda gelecektir.:KK31:

şimdi bişi sorucam, artık akıllı telefonlarda falan ovülasyon hesaplama programları var, sizce bunlar ne kadar doğrudur??

benim de canim deli gibi çikolata çekmeye başladı, geliyor kırmızılar... olsun HepNasip üzme kendini doğru zamanda gelecektir.:KK31:

şimdi bişi sorucam, artık akıllı telefonlarda falan ovülasyon hesaplama programları var, sizce bunlar ne kadar doğrudur??

akıllı telefondaki ovulasyon hesaplama şeysi kadın milletinin fizyolojisini nerden bilcek.doktor anlayamıo takip etmeden.

gerçekten cnım ya bugün kimsenin neşesi yok bende saatlerdir burdayım bekliyorum kızlar bişeyler yazcak diye :2::2::2:

Canım ben herzamanki gibi geçmişi okuyup listeyi güncellemeye çalışıyorum ama çocuklar bi izin vermiyor ki, seni göremedim listede tatlım, silindiğinde gitmiş olmalı, yazsana bilgilerini tekrar

Canım ben herzamanki gibi geçmişi okuyup listeyi güncellemeye çalışıyorum ama çocuklar bi izin vermiyor ki, seni göremedim listede tatlım, silindiğinde gitmiş olmalı, yazsana bilgilerini tekrar

benim yeni bat 6 aralık iki tane çocuğum var senin gibi üçüncüye uğraşıyorum bugün dokrora gidicem bakalım ne dicek napçak

şuan adetimin 3.günü :KK17::KK17::KK17:

X