Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Benim de geçen ay erken başlamıştı regl belirtileri sonun benim gibi olmasın inşallah yavrukuş

hayırlısı olsun diyelim :) geçen ay geç regl oldum örümcek ablamın gazıyla test yaptım ama boş çıktı.
Üzülürüm tabii ama nede olsa nasip kısmet

fazla nazlılarmış ama :KK19: canım öyle bir şey ki, tayinciyiz ve daha portakalda vitamin olmadan planlarımızı ona göre yapıyoruz. şurda şu kadar yıl kalırsak işte onunda okulu bölünmez gibisinden konuşmalar geçiyor :KK53: planları bozuyor yaramaz :KK20:

ayy bende de var, şimdiden plab program ....

offf offf

yok ben daha bişile uğraşmıyorum.o kadar üzgünüm ki sana kelimeyle falan anlatamam.neyse.

Anlıyorum ben seni. Ben böyle üzülceğimi düşünmezdim. Bütün hevesi kaçıyor insanın böyle oturup saatlerce ağlayası geliyor. Ben de bu aya çok keyifsiz başladım uğraşamicam heralde artık diye düşündüm. Dünden beri yine hevesim arttı. Artmasın istiyorum hevesim. Yine o bekleyişe girmek istemiyorum. Kafamdan atmanın bi yolu olsa keşke illa bin kere yıkılıp umudu kesmek mi gerekiyor düşünceden çıkartmak için.

Anlıyorum ben seni. Ben böyle üzülceğimi düşünmezdim. Bütün hevesi kaçıyor insanın böyle oturup saatlerce ağlayası geliyor. Ben de bu aya çok keyifsiz başladım uğraşamicam heralde artık diye düşündüm. Dünden beri yine hevesim arttı. Artmasın istiyorum hevesim. Yine o bekleyişe girmek istemiyorum. Kafamdan atmanın bi yolu olsa keşke illa bin kere yıkılıp umudu kesmek mi gerekiyor düşünceden çıkartmak için.

ya hayır oyun oynar gibi.ateşim düştü.umudumu kestim.ertesi gün yine yükseldi.bi türlü adet olmadım.ağrım yok bişeyim yok.gerçekten hevesim kaçtı benim.

ya hayır oyun oynar gibi.ateşim düştü.umudumu kestim.ertesi gün yine yükseldi.bi türlü adet olmadım.ağrım yok bişeyim yok.gerçekten hevesim kaçtı benim.

Evet biliyorum ateş olayını. Benim testim pozitif çıktı geçen ay ya biliyosun baya belirgin ikinci çizgi çıktı koşa koşa kan verdim sevindim sonra foss. Gerçekten oyun oynar gibi yani çok sinir bozucu

çok sıkıntılıyım kocişim gece vardiyasına başladı bugün ...

benimde regl çok var ama sancılarım durmuyo

Al benden de o kadar kocişimi uğurladım şimdi geceleri yalnızım bu hafta , hastalığım daha bitmedi,yarın sınavım var,evde yapayalnızım ve önümde bi masa dolusu çalışılması gereken kitap var... Bunlar neye işaret?:KK53::KK53::KK53:

Ah kıyamam.ya hepnasip seni anlayacak bu kadar insanı bir daha böyle birarada bulamazsın.tabiki herkes kendi dertleriyle başbaşa, her ne kadar burada paylaşsakta.
Ama bu dip yaptığımız anlardan da öyle böyle bir şekilde çıkıp yine eski halimize dönüyoruz.umarım biran önce şu dip duygulardan kurtulursun çünkü buradaki çoğu insanın oradan çıkmasına vesile oluyorsun
Seni hepimiz çok seviyoruz ve üzülmene kıyamayız
Bak bebiklerimiz düşecek sana üzüleceğiz derken :KK66:

Ah kıyamam.ya hepnasip seni anlayacak bu kadar insanı bir daha böyle birarada bulamazsın.tabiki herkes kendi dertleriyle başbaşa, her ne kadar burada paylaşsakta.
Ama bu dip yaptığımız anlardan da öyle böyle bir şekilde çıkıp yine eski halimize dönüyoruz.umarım biran önce şu dip duygulardan kurtulursun çünkü buradaki çoğu insanın oradan çıkmasına vesile oluyorsun
Seni hepimiz çok seviyoruz ve üzülmene kıyamayız
Bak bebiklerimiz düşecek sana üzüleceğiz derken :KK66:

ya canım ben bikaç saate toparlarım da...
yani ben zaten çok korkan bi insanım.
geçen sene de 2 ay denedim.olmadı korunmaya devam ettim.
yani bi cesaret hadi dyorum.oda olmuyor.
bi garip oluyorum.
ateşim düştü.
testler negatif.
hala adet olmadım.
olayım artık.onunda gelmemesi psikolojimi bozuyo.
valla delircem pıçaklıcam şimdi milleti :KK52:

X