- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.401
Ayyyyyyy inşallllllllah birgün gerçekten hamileyim dersinde herkes şaka sanarda sende su çift çizginin fotosunu koymak zorunda kalırsın)))))
reglime 2-3 gün var ve ateşim düşmeye başladıo kadarda ovu. testi yapmştm:))8 aydır yok yaaa olmuo yanii:))
ya bacım seni burda bulmasam çatlayacaktımdiğer topikte bekleyip merak edip duruyodum. sen ne meraksız insansın kan testi neden yaptırmıyorsun
Ayyyyyyy inşallllllllah birgün gerçekten hamileyim dersinde herkes şaka sanarda sende su çift çizginin fotosunu koymak zorunda kalırsın)))))
Allah ol derse olur tatlım, ben de bi üzülüyorum bi motive ediyorum kendimi.
ateş düşünce noluyo ki :26:
;((((( çok üzüldüm.tüh nasip değilmişbebetimeda görmüştüm canım..neyse kısmet böyleymiş.ama çok ağrım oldu sabahtan ya..bi de çok afedersiniz ama et parçası gibi şeyler düştü resmen.kimyasal gebelik olabilir mi acaba?:26:
Benim de geçen ay erken başlamıştı regl belirtileri sonun benim gibi olmasın inşallah yavrukuş
fazla nazlılarmış amacanım öyle bir şey ki, tayinciyiz ve daha portakalda vitamin olmadan planlarımızı ona göre yapıyoruz. şurda şu kadar yıl kalırsak işte onunda okulu bölünmez gibisinden konuşmalar geçiyor planları bozuyor yaramaz
değilmişim canım.başka bi ayda inşallah.
bu ay inş. hepimiz hamile olcaz canım dualarım sizinle
yok ben daha bişile uğraşmıyorum.o kadar üzgünüm ki sana kelimeyle falan anlatamam.neyse.
Anlıyorum ben seni. Ben böyle üzülceğimi düşünmezdim. Bütün hevesi kaçıyor insanın böyle oturup saatlerce ağlayası geliyor. Ben de bu aya çok keyifsiz başladım uğraşamicam heralde artık diye düşündüm. Dünden beri yine hevesim arttı. Artmasın istiyorum hevesim. Yine o bekleyişe girmek istemiyorum. Kafamdan atmanın bi yolu olsa keşke illa bin kere yıkılıp umudu kesmek mi gerekiyor düşünceden çıkartmak için.
yok ben daha bişile uğraşmıyorum.o kadar üzgünüm ki sana kelimeyle falan anlatamam.neyse.
anlıyorum canım senin duygularını keşke elimden bişe gelse :2::2::2: moral vermekten başka bişe yapamıyoruz
ya hayır oyun oynar gibi.ateşim düştü.umudumu kestim.ertesi gün yine yükseldi.bi türlü adet olmadım.ağrım yok bişeyim yok.gerçekten hevesim kaçtı benim.
çok sıkıntılıyım kocişim gece vardiyasına başladı bugün ...
benimde regl çok var ama sancılarım durmuyo
Evet biliyorum ateş olayını. Benim testim pozitif çıktı geçen ay ya biliyosun baya belirgin ikinci çizgi çıktı koşa koşa kan verdim sevindim sonra foss. Gerçekten oyun oynar gibi yani çok sinir bozucu
ya hayır oyun oynar gibi.ateşim düştü.umudumu kestim.ertesi gün yine yükseldi.bi türlü adet olmadım.ağrım yok bişeyim yok.gerçekten hevesim kaçtı benim.
Ah kıyamam.ya hepnasip seni anlayacak bu kadar insanı bir daha böyle birarada bulamazsın.tabiki herkes kendi dertleriyle başbaşa, her ne kadar burada paylaşsakta.
Ama bu dip yaptığımız anlardan da öyle böyle bir şekilde çıkıp yine eski halimize dönüyoruz.umarım biran önce şu dip duygulardan kurtulursun çünkü buradaki çoğu insanın oradan çıkmasına vesile oluyorsun
Seni hepimiz çok seviyoruz ve üzülmene kıyamayız
Bak bebiklerimiz düşecek sana üzüleceğiz derken