Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bisey daha merak ediyorum kızlar kaç kilosunz siz kilo hamilelige engel mı kızıma 62 ile kalmıştım ama şimdi 73 kiloyum şişko durmuyorum ama fazla mı ya veremiyorum da acaba o mu engel ki
Kilo normalde engel degil ne kilolular var gecen kimlik icin gittim kadin vardi karsi oturakta bebekmi gobekmi anlamadim okadar kiloluydu. Karnini sevip durmasindan gebe oldugunu anladim. Eger pko varda kilo aliyorsan ozaman sikinti. Boyda onemli tabi ben suan 53 kiloyum ikizlerdede 55 le kalmis 67ile dogurmustum. Kaybettigim oglumda 48le kaldim 55te kaybettim

Ya bisey daha merak ediyorum kızlar kaç kilosunz siz kilo hamilelige engel mı kızıma 62 ile kalmıştım ama şimdi 73 kiloyum şişko durmuyorum ama fazla mı ya veremiyorum da acaba o mu engel ki
Ay cnm sen iyiymisn ben 83 kıloyum ama com abartı durmuyo göğüs ve arkadan Zenginim diyeyim☺

Ben cok zayifim 42 kiloyum ve hamileligim bu yuzden cok zor geciyor hamilelimten korktugum kadar dogumdan korkmuyorum

Sende çok zayifsin kuzum ya az kilo al :) pko yok kuzum bende tek neden bunu buldum gibi ama veremiyorum ya veremedikcede yiyesim geliyor kızımda 62 ile kalıp 52 düştüm 67 doğum yaptım sonra sene sene 2 kilo bindi üstüme sonuç 73 boyum 167 falan ama inşallah veririm ya :)

Ben cok zayifim 42 kiloyum ve hamileligim bu yuzden cok zor geciyor hamilelimten korktugum kadar dogumdan korkmuyorum
Sende çok zayifsin el birligiyle sizi kilo aldiralim ya sevmem ben çok zayıf arkadaş :) az yiyin pekmez falan için keçi boynuzu özü kilo aldiriyormus canım iç bol bol bide hamile olunca iyiyce zayiflarsin olmaz oyle bi an önce 10 kilo alman lazım senin

52 kiloydum ise girdim 4 ayda 10 kilo verdim ve bir daha toparlanamadim cok abarti olmasa da yiyorum ama yaramiyo hamileyken de yiyemiyorum o kadar ozeniyorum ki istahli insanlara

Cok yiyorum ama tik yok. Gebeyken basdonme ve tansiyon sorunu yasiyorum tek carsi pazar cikmak yasak. Resmen bayilcak kadar dusuyo tansiyonum. Kilomla alakasi varmi bilmiyorum ama

Cnm bnmde boy 171 kilo 83. 1 aşilama 3 tüp bebek denemesinden sonra bole oldum evlendigimde 65 kiloydum şimdi 83 oldm napayim Allahim başka bi hastalık bisy vermesin
Amin canım da boy varmış sende balık etli oluyorsun çok kilolu sayilmazsin burda olaydin yürüyüşe çıkardık senle :)

Cok yiyorum ama tik yok. Gebeyken basdonme ve tansiyon sorunu yasiyorum tek carsi pazar cikmak yasak. Resmen bayilcak kadar dusuyo tansiyonum. Kilomla alakasi varmi bilmiyorum ama
Kuş kadar ye sonra yiyorum de olmaz oyle pekmezdir macundur öyle şeyler çok ye cezerye falan da yarar derler mide bulantısı olunca bide zayıf olunca bünyeden oluyor canım benimde az ayakta duruyum başım döner midem bulanirdi hemen çarşıda falan gezmek mümkün değildi çocuğun alsiverisini bile otura otura yapmıştım oda kötü ama olsun Allah versin melegimide ben mide bulantisinada aç kalmayada razıyım yani sağlıkla sıhhatle versin yeterki :)

52 kiloydum ise girdim 4 ayda 10 kilo verdim ve bir daha toparlanamadim cok abarti olmasa da yiyorum ama yaramiyo hamileyken de yiyemiyorum o kadar ozeniyorum ki istahli insanlara
Ah şu stres edipte zayiflayanlara hayranim ben stres ettikçe sanki etleniyorum mübarek yinede ye canım hamile olursan bebisimiz neyle beslenecek olmaz oyle bebisler gelmeden yerlerini hazır etmek lazım benim alan geniş yayilsin yayila bildiği kadar gelsede

Senin boy kac? Aynen valla oyle diyorum hep bebegim gelsin herseye raziyim. Bir arkadas var benden 3hafta sonra gebe kaldi ben kaybettim onun duruyo. Gecen aradi ay soyle agrim var boyle agrim var ses etmedim. Bana geldi ah uf agrim var arrik banada geldiler dedim keske benimki yasasaydida hep agrim olsaydi. Gecende beni aramis dogum sonrasi korse soruyor geldiler iyice bana. Ben ne haldeyim dimi insan goze goze sokmaz bari. Ben olsam cekinirim bebegini kaybetmis biri var karsimda derim oyuzden ahtim var herkesten saklicam olursa kimseye birsey demicem kendileri gorupte anlayana kadar

167 kuzum boyum.Bazi insanları anlamak zor cidden anlayizsizlar empati yapamıyorlar insan karşıdaki kırılır mı üzülürüm die düşünmez mı hiç Allah öyle insanlardan uzak eylesin bizi. Yarayı bil3 bile tuz basan cinsten insalari hiç anlamış değilim biz uzulunce ellerine ne geçiyor sen uzak dur kuzum öylelerinden görüşme boşver uzulmede o sana şefaatçi olcak cennete seni almadan girmiycek böyle düşün ve uzm3 kendini Rabbimin bi bildiği vardır dağına göre kar demişler o yüzden sıkma canını hiç inşallah bizimde göbüşlerimizi sevcegimiz zamanlar da gelcek ❤

Cok sukurki inancim var yoksa nasil toparlardim bilmiyorum: ( allah razi olsun senin gibi guzel dusunceli guzel kalpli insanlarla karsilastirsin. Allah gonlune gore versin canim benim. Zaten enguzelide bu birbirimize ettigimiz guzel dualarimiz

Cok sukurki inancim var yoksa nasil toparlardim bilmiyorum: ( allah razi olsun senin gibi guzel dusunceli guzel kalpli insanlarla karsilastirsin. Allah gonlune gore versin canim benim. Zaten enguzelide bu birbirimize ettigimiz guzel dualarimiz
Amin canım Rabbim seninde gönlündekini en güzel şekilde sana versin inşallah hayatından iyi insanlar hiç eksik olmasın ❤

Merhaba arkadaşlar. Bende iki buçuk ay önce bebegimin kalp atisi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi tekrar düşünüyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve banada inşallah. Benimde bat 21 ekim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…