Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkinizda hayırlısı olsunBenim bat 24 ekim. Kasımda aşılama yapacaz insalalh yada tüp bebek
Amin canımHakkinizda hayırlısı olsun
Gelartik00 7 ekim
khaleesi41 8 ekim
Refik-i hayat 8 ekim
asymkrdg 9 ekim
aallmmiirraa 9 ekim kızlar var mı yakın zamanda hamilelik haberleriniz bize ?
Amin canim benim cumlemizin insallahAmin canım Rabbim seninde gönlündekini en güzel şekilde sana versin inşallah hayatından iyi insanlar hiç eksik olmasın ❤
Bende ilk hamileliğimde bu belirtiyi çok yaşadım gülerken bile kasiklarim batıyordu. Ama malesef hamileligim sonlandı. Umarım hamilesindir güzel haberler paylasirsin.Günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım sağ kasığımda ki batmadan belimde ağrıdı dedim başla bişey mi acaba kist falan mı bir hamile hissediyorum bir hiç hissetmiyorum bu gitgeller eserekli yapıyor beni:)
Benimde bu sabahki yaptığım test negatif bende çok kötü oldum seni cok iyi anlıyorum artık yoruldum çok yoruldum hep negatifi görmekten bıktım usandimSabahki testim de negatif. Hayir negatif olmasi birdey degilde dunki yalnis cikan test beni cok kotu hayal kirikligina ugratti. Suan hicbir seye hevesim yok. Zaten iyi degildim kaybettigim bebegimden dolayi. İki gundur iyice dibe vurdum. Topik size emanet kizlar insallah buzamana kadar ekledigim listedeki tum kizlarimiz guzel haberlerini paylasir burada.. Bana iyi gelmiyor bebegimle ilgili eski konularimi acip bakiyorum surekli. En kotusude umut ediyorum ve bosa cikacaginida biliyorum. Daha bismillah ne oldu diyecek arkadaslar olacak ben kendimi biliyorum adetim eli kulaginda. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun kimsenin kucagini bosbirakmasin. En onemliside kimseyi evlatla sinamasin. Allaha emanet olun
Sabahki testim de negatif. Hayir negatif olmasi birdey degilde dunki yalnis cikan test beni cok kotu hayal kirikligina ugratti. Suan hicbir seye hevesim yok. Zaten iyi degildim kaybettigim bebegimden dolayi. İki gundur iyice dibe vurdum. Topik size emanet kizlar insallah buzamana kadar ekledigim listedeki tum kizlarimiz guzel haberlerini paylasir burada.. Bana iyi gelmiyor bebegimle ilgili eski konularimi acip bakiyorum surekli. En kotusude umut ediyorum ve bosa cikacaginida biliyorum. Daha bismillah ne oldu diyecek arkadaslar olacak ben kendimi biliyorum adetim eli kulaginda. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun kimsenin kucagini bosbirakmasin. En onemliside kimseyi evlatla sinamasin. Allaha emanet olun
Kizlar hemen pes etmek umutsuzluga dusmek yok gecen ay bende bekliyodum olmadi bu ay oldu..Me teste yapıcam ne doktora gidİcem zaten gittiğim doktor pek iyi konusmamisti olabilire olmayabilirde 1 buçuk yıldır olmadığı gibi bu ayda olmadı
ben annemgile bile söylemeyecegmSenin boy kac? Aynen valla oyle diyorum hep bebegim gelsin herseye raziyim. Bir arkadas var benden 3hafta sonra gebe kaldi ben kaybettim onun duruyo. Gecen aradi ay soyle agrim var boyle agrim var ses etmedim. Bana geldi ah uf agrim var arrik banada geldiler dedim keske benimki yasasaydida hep agrim olsaydi. Gecende beni aramis dogum sonrasi korse soruyor geldiler iyice bana. Ben ne haldeyim dimi insan goze goze sokmaz bari. Ben olsam cekinirim bebegini kaybetmis biri var karsimda derimoyuzden ahtim var herkesten saklicam olursa kimseye birsey demicem kendileri gorupte anlayana kadar
Günaydın canım :)Günaydın bayanlar uyandinzmi napiyonuz
İnşallah hayırlısıyla tutar canım:)Persembe günü asilamam yapilacak bat 28 ekim
Tatlım kaybettiğin bebeğinden dolayı adet önceside olduğundan çok hassas bir dönemden geçiyorsun kendini toparla ve lütfen tekrar gelSabahki testim de negatif. Hayir negatif olmasi birdey degilde dunki yalnis cikan test beni cok kotu hayal kirikligina ugratti. Suan hicbir seye hevesim yok. Zaten iyi degildim kaybettigim bebegimden dolayi. İki gundur iyice dibe vurdum. Topik size emanet kizlar insallah buzamana kadar ekledigim listedeki tum kizlarimiz guzel haberlerini paylasir burada.. Bana iyi gelmiyor bebegimle ilgili eski konularimi acip bakiyorum surekli. En kotusude umut ediyorum ve bosa cikacaginida biliyorum. Daha bismillah ne oldu diyecek arkadaslar olacak ben kendimi biliyorum adetim eli kulaginda. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun kimsenin kucagini bosbirakmasin. En onemliside kimseyi evlatla sinamasin. Allaha emanet olun
Kızlar moral bozmak yok ben bu durumu tam 10 sene yaşadım ne kadar zor çok iyi bilirim pes etme noktasına da geldiğim çok oldu ama her adet sonrası yeniden ayağa kalktım umutlarımı koydum cebime yola devam ettim sizde biraz kendinize zaman tanıyım kalbinizi bedeninizi toplayın ve yola devam edin lütfen bugün bende adet olacakmışım gibi hamile değilmişim gibi hissediyorum oysa dün tam tersiydi süreç zor yıpratıcı ama biz de güçlüyüz inançlıyız unutmayın. Bugün olmadıysa içinde bizim bilmediğimiz bir hayırvardır Allah büyükMe teste yapıcam ne doktora gidİcem zaten gittiğim doktor pek iyi konusmamisti olabilire olmayabilirde 1 buçuk yıldır olmadığı gibi bu ayda olmadı
Tabi orası öyle ama yıpranmak çok kötü ailede 2 kişi hamile biri 2 aylık diğeri 1 buçuk aylık bende umutluydum ama tükeniyor umutlarım yavaş yavaş eğer adet olursam kasımda aşılama istiycemGünaydın canım :)
İnşallah hayırlısıyla tutar canım:)
Tatlım kaybettiğin bebeğinden dolayı adet önceside olduğundan çok hassas bir dönemden geçiyorsun kendini toparla ve lütfen tekrar gel
Kızlar moral bozmak yok ben bu durumu tam 10 sene yaşadım ne kadar zor çok iyi bilirim pes etme noktasına da geldiğim çok oldu ama her adet sonrası yeniden ayağa kalktım umutlarımı koydum cebime yola devam ettim sizde biraz kendinize zaman tanıyım kalbinizi bedeninizi toplayın ve yola devam edin lütfen bugün bende adet olacakmışım gibi hamile değilmişim gibi hissediyorum oysa dün tam tersiydi süreç zor yıpratıcı ama biz de güçlüyüz inançlıyız unutmayın. Bugün olmadıysa içinde bizim bilmediğimiz bir hayırvardır Allah büyük
Her ay negatif olunca zor oluyo bu ay ben çok umutluydumKizlar hemen pes etmek umutsuzluga dusmek yok gecen ay bende bekliyodum olmadi bu ay oldu..
Hadi moralleri toplayip yeni bebise adapte olalim