Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım sağ kasığımda ki batmadan belimde ağrıdı dedim başla bişey mi acaba kist falan mı bir hamile hissediyorum bir hiç hissetmiyorum bu gitgeller eserekli yapıyor beni:)

Bende ilk hamileliğimde bu belirtiyi çok yaşadım gülerken bile kasiklarim batıyordu. Ama malesef hamileligim sonlandı. Umarım hamilesindir güzel haberler paylasirsin.

Sabahki testim de negatif. Hayir negatif olmasi birdey degilde dunki yalnis cikan test beni cok kotu hayal kirikligina ugratti. Suan hicbir seye hevesim yok. Zaten iyi degildim kaybettigim bebegimden dolayi. İki gundur iyice dibe vurdum. Topik size emanet kizlar insallah buzamana kadar ekledigim listedeki tum kizlarimiz guzel haberlerini paylasir burada.. Bana iyi gelmiyor bebegimle ilgili eski konularimi acip bakiyorum surekli. En kotusude umut ediyorum ve bosa cikacaginida biliyorum. Daha bismillah ne oldu diyecek arkadaslar olacak ben kendimi biliyorum adetim eli kulaginda. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun kimsenin kucagini bosbirakmasin. En onemliside kimseyi evlatla sinamasin. Allaha emanet olun

Benimde bu sabahki yaptığım test negatif bende çok kötü oldum seni cok iyi anlıyorum artık yoruldum çok yoruldum hep negatifi görmekten bıktım usandim
Cok

Me teste yapıcam ne doktora gidİcem zaten gittiğim doktor pek iyi konusmamisti olabilire olmayabilirde 1 buçuk yıldır olmadığı gibi bu ayda olmadı

Me teste yapıcam ne doktora gidİcem zaten gittiğim doktor pek iyi konusmamisti olabilire olmayabilirde 1 buçuk yıldır olmadığı gibi bu ayda olmadı
Kizlar hemen pes etmek umutsuzluga dusmek yok gecen ay bende bekliyodum olmadi bu ay oldu..
Hadi moralleri toplayip yeni bebise adapte olalim

ben annemgile bile söylemeyecegm
benimde ahtım var

Günaydın bayanlar uyandinzmi napiyonuz
Günaydın canım :)

Persembe günü asilamam yapilacak bat 28 ekim
İnşallah hayırlısıyla tutar canım:)
Tatlım kaybettiğin bebeğinden dolayı adet önceside olduğundan çok hassas bir dönemden geçiyorsun kendini toparla ve lütfen tekrar gel
Kızlar moral bozmak yok ben bu durumu tam 10 sene yaşadım ne kadar zor çok iyi bilirim pes etme noktasına da geldiğim çok oldu ama her adet sonrası yeniden ayağa kalktım umutlarımı koydum cebime yola devam ettim sizde biraz kendinize zaman tanıyım kalbinizi bedeninizi toplayın ve yola devam edin lütfen bugün bende adet olacakmışım gibi hamile değilmişim gibi hissediyorum oysa dün tam tersiydi süreç zor yıpratıcı ama biz de güçlüyüz inançlıyız unutmayın. Bugün olmadıysa içinde bizim bilmediğimiz bir hayırvardır Allah büyük

Tabi orası öyle ama yıpranmak çok kötü ailede 2 kişi hamile biri 2 aylık diğeri 1 buçuk aylık bende umutluydum ama tükeniyor umutlarım yavaş yavaş eğer adet olursam kasımda aşılama istiycem

Hepimizin isteği en kısa zamanda evlat sahibi olmak fakat Allah’ın da bir bildiği vardır demekki bizim için hayırlı o zaman değilmiş. ben de üç senedir bekliyorum.... Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. geç olsun ama güç olmasın dua ve sabırdan başka yapacak bir şeyimiz yok ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…