Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi orası öyle ama yıpranmak çok kötü ailede 2 kişi hamile biri 2 aylık diğeri 1 buçuk aylık bende umutluydum ama tükeniyor umutlarım yavaş yavaş eğer adet olursam kasımda aşılama istiycem
Bilmez miyim canım ben 3. tüp bebeğe hazırlandığım sıralarda iş yerinde 4,5 arkadaşım hamileydi 2 si yeni doğum yapmıştı gözünaydına giderdik yüzüm gülerdi onlar adına sevinirdim ama içim ağlardı artık doruk noktam olmuştu o dönem üzüntümde ama geçecek gelecek ay aşılama için beslenmene dikkat et moralini yüksek tutmaya çalış insan dibe vurmadan yüzeye çıkamıyor dibe vurduğumuzdaysa ayaklarımızla kendimizi öyle yukarı itmeliyiz ki tüm üzüntüler geride kalsın takdirSllahın benimde 5 gün kaldı korkumdan test yapamıyorum umutlanayım son güne kadar diyerek

Bende okadar umutlandım ama boş yine boş umut asilama son care olacak galiba inşallah güzel haberler alırsın canm benjm buarada yaş kaç nerde otrysn kaç yıllık evlisin canm

Benim de 23 ekim bat bugün yumurtlama günüm ama eşim yok umutlar Kasım'a kaldı

Benimde bu sabahki yaptığım test negatif bende çok kötü oldum seni cok iyi anlıyorum artık yoruldum çok yoruldum hep negatifi görmekten bıktım usandim
Cok
kız ne ara gaza gelip yapıyorsunz su testleri yapmayın allah askına gününüzü bekleyin
allahtan umut kesilmez
ve niye böyle üzülüyorsunz ne olur yapmayın etmeyin kızlar

kız ne ara gaza gelip yapıyorsunz su testleri yapmayın allah askına gününüzü bekleyin
allahtan umut kesilmez
ve niye böyle üzülüyorsunz ne olur yapmayın etmeyin kızlar
PCANM günümde 3 gun gecti onun verdiği cesaretle yaptım belirtilerimde vardı ama bilmiyorum çıkmadı işte canm uzulmemek elde değil

Canım bişey soracağım ovulasyon testi yapıp çift çizgiyi gördükten sonra peşpeşe 4 gün denedin mi ?

gaselle senin iki evladın var vede ikiz sen nasıl böyle umutsuz olabilirsin yapma etme
sen annesin zaten kendini hemen toparla
yola devam

Arkadaşlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra peşpeşe dört gün boyunca ilişkiye girmeden mutsuzluğa kapılmayın ben iki hamileliğimi de öyle oldum, ovulasyon tarihinizi tahmini belirlemeyin ovulasyon testi yapın, geç yumurtluyor olabilirsiniz adetinize bir hafta var kaşık göğüs ağrısı var acaba hamile miyim diye düşünüp ilişkiyi bıraktığınız günlerde belki de yumurtluyorsunuz. O yüzden Öner’imi dikkate alın

slm demeye girdim aman allahım herkes isyanda
kızlar ne oldu size
inanın isyan etsem ben ederdim ben anlatmak istemiyorum
cok sükür saglıklıyız yasıyoruz
ve umut var
Bu bi isyan değil kuzum sadece uzuntulerimizi belirtiyoruz haliyle ben sabah kocaman negatifi görünce yıkıldım tabiki şükür saglikliyiz yaşıyoruz buğünü müzede şükür ama işte elde degil

Bu bi isyan değil kuzum sadece uzuntulerimizi belirtiyoruz haliyle ben sabah kocaman negatifi görünce yıkıldım tabiki şükür saglikliyiz yaşıyoruz buğünü müzede şükür ama işte elde degil
biliyorum canım yaa lafımın gelişi öyle oldu
hayat malesef böyle kimi zaman mutluluk kimi zaman acı kimi zaman özlem
su an bile yazarken düşündümde ben bayadır mutlulugu tatmadım
sadece kızımın verdiği mutluluk beni yaşama baglıyor inanın
herkes farklı seylerle sınanıyor sabır bekleniyor ne yapalım

cok haklısın önemli günleri kacırıyor olabilirz ben mesela benimkinin nedeninin bu oldugunu düşünüyorum.
önemli günleri esgeciyorm bende ovulasyon testi yapacagm bu ay

senle arkadas olabilirmişiz meger
ben antalyadan tasındım
yaslarımızda aynı:):) güzel bir baslangıc olabilirdi
neyse burdan olsan bari arkadaslık ilşkimz
İnşallah canım Geç olsun güç olmasın canım kader burda tanıştırdı karşılaştırdı bizi :)

İnşallah canım Geç olsun güç olmasın canım kader burda tanıştırdı karşılaştırdı bizi :)
evet canım
sizin cocuk varmıydı ikinciyi düşünüyordnz sanırım vede günlerimz aynı sizle ordan hatırlıyorm
bat yani 15 ekim galiba
birde aramızda kalsın ama antalyayaı hiç sevmedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…