- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Canım sen ne zamandır istiyordun bende 2. Bebegimi istiyorum ne kadar bekledin ?Yok bitanem 2. Olcak cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ne zamandır istiyordun bende 2. Bebegimi istiyorum ne kadar bekledin ?Yok bitanem 2. Olcak cnm
Varda bi pozitif uzerine iki negatifi yiyince gitti umutlar. Artik nolacaksa olsun.İnşallah canım çok güzel olur gerçekten:) senin de mi 3.bebiş?
Amin canım hep birlikte inşallah bende her fırsatta burdayım valla:))
Canım adetine daha 1 hafta var çıkmayabilir bence az daha sabret belkide koyulaşacak o çizgi :)
Ben kurmadim ama iyi geldinKızlar bide konuyla alakası yok biliyorum ama şimdi konu açmak istemiyorm bununla ilgili karnibahar tursunu kuran var mı aranizda?
Kuzum hemen nie moralini bozuyorsun ilk idrarla yapmadin ki iki testide o yüzden negatif görmen normal ve daha 1 hafta var o yüzden cikmamistir ilk idrarda bile 1 hafta varken çok silik çıkar umudunu kaybetme lütfen ❤Varda bi pozitif uzerine iki negatifi yiyince gitti umutlar. Artik nolacaksa olsun.
Sağol kuzum :) ama arada rutin hayata da dokunalim ya böyle bebeğe yogunlasmayalim yakında akşam menude sorarım benBen kurmadim ama iyi geldinonca seyin arasinda yorumun guldurdu beni :) cok yasa
Korunmayi bırakalı 18 ay oldu 18 aydır olmadı 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son çare hsg çekildim yapisiklik vardı basınçlı ilaç ile açıldı oğlum 7 ysndaCanım sen ne zamandır istiyordun bende 2. Bebegimi istiyorum ne kadar bekledin ?
Ben daha önce yani bebek düşünmeden önce gittim çıplak ayak yürüttü beni sapsik doktor sonra krem yazdı hop ewe yolladı hala ağrır belim
- Kizlar bugun cok sikayet ettim size ama belim oyle boyle degil kuyruk sokumum artik afedersiniz makatima vuruyor. Sanki birsey var icerde oturunca geciyor kalkinca ayni. Doktora gitsem rontgen ister dimi?
Allah bağışlasın oğlunu canım :) Rabbim bunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah ❤Korunmayi bırakalı 18 ay oldu 18 aydır olmadı 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son çare hsg çekildim yapisiklik vardı basınçlı ilaç ile açıldı oğlum 7 ysnda
Cooktan 2.yi bile verdim 156 idi 3 gun onceSen kan vermismiydin?
Artik yarina yapacak cesaretim kalmadiKuzum hemen nie moralini bozuyorsun ilk idrarla yapmadin ki iki testide o yüzden negatif görmen normal ve daha 1 hafta var o yüzden cikmamistir ilk idrarda bile 1 hafta varken çok silik çıkar umudunu kaybetme lütfen ❤
Valla iyi oldu. Sor fikir olur bizede :)Sağol kuzum :) ama arada rutin hayata da dokunalim ya böyle bebeğe yogunlasmayalim yakında akşam menude sorarım benbi bakmissin gün yapıyoz burda
![]()
AMn cnm inşallahAllah bağışlasın oğlunu canım :) Rabbim bunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah ❤
Haftaya kızımın öğretmeni gelcek o zaman alir kahvaltı için fikirlerinizi inşallah kimse sıkmasin canını er yada gelcek o bebisler göbüşe :) üzülmek yok dertler sıkıntılar konuştukça azalır mutluluk işte konuştukça çoğalır inşallah birbirimizi mutlu haberlerimizle mutlu etcezValla iyi oldu. Sor fikir olur bizede :)
İnsallah canim benim insallah. Bat nezamandi senin unuttum kuzumHaftaya kızımın öğretmeni gelcek o zaman alir kahvaltı için fikirlerinizi inşallah kimse sıkmasin canını er yada gelcek o bebisler göbüşe :) üzülmek yok dertler sıkıntılar konuştukça azalır mutluluk işte konuştukça çoğalır inşallah birbirimizi mutlu haberlerimizle mutlu etcez![]()
Inan bende unutuyorum bat tarihi mi :) 21 ekim kuzumİnsallah canim benim insallah. Bat nezamandi senin unuttum kuzum