• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugun verdim tahlilleri. Gozun aydin cok sevindim benim randevu haftaya insallah duyarim
Benim eşim yoktu pazarvgeldi tahlillerinde salı yaptırdım saglık ocağında iki günde doktor yoktu ancak bugün alabildim gittik duyduk şükür geç kaldım ben gitmekte doktorum illactahlillerle gel deyince mecbur bekledim özel de pahalı tutar saglık ocağında yaptır dedi

Benim eşim yoktu pazarvgeldi tahlillerinde salı yaptırdım saglık ocağında iki günde doktor yoktu ancak bugün alabildim gittik duyduk şükür geç kaldım ben gitmekte doktorum illactahlillerle gel deyince mecbur bekledim özel de pahalı tutar saglık ocağında yaptır dedi
Ben devlete gidiyorum canim doktorum ozel gibi ilgileniyor sagolsun

Kızlarr kasığımda batmalar var ama cok minik hisler bata 11 gün var test yaptım akşam üzeri test bozuk çıktı dayanamadım 4-5 saat kendimi tutup bir daha yaptım ve sonuç bu çıktı, biri normal çekim, diğerinin ışığını düşürüp ekledim.
üşenmedim arastrdım K korisoslutavuk meger bızım mi-nick de benm gb saatler sonra gormus bıkacgun testlerdee sonraa gormeye baslamıs hemen yaaa bak nasıl umutlandmm dlkkydlntpl dlkkydlntpl

O baya onceden hıssetmıstı bnde ılıskıden uc gun sonra kasıklarmda. Aara sıra batmalar var yazmısım
minickin yaptgı testlerde bnmm kı gb coksonradan ckmıs ek olarak gorunmuo ama aynı bnmkı gb yaa ben umtlandm o aslnda erken hissetmemıs yanı bızım gb aynızmanda hıssetms cnku adetı bttgı gun yumurtlamıs hesaba gore ılk testlerı yum 12,13.gun yapmıs ve sonradan sılık ckmıs. ama 2gun snrası belrgınlesmeye baslamıs aynı dk.da:) ben de bıhaftadır hıssedyrm.ya akıntım enn belırgınu suan durmuo hıc:) kabızlık da cokkotu basım donuo bugunden berı

Back