- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Bende bugun verdim tahlilleri. Gozun aydin cok sevindim benim randevu haftaya insallah duyarimBen bugün duydüm çok şükür tahlillerde güzel Rabbim sanada duymayı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugun verdim tahlilleri. Gozun aydin cok sevindim benim randevu haftaya insallah duyarimBen bugün duydüm çok şükür tahlillerde güzel Rabbim sanada duymayı nasip etsin inşallah
Benim eşim yoktu pazarvgeldi tahlillerinde salı yaptırdım saglık ocağında iki günde doktor yoktu ancak bugün alabildim gittik duyduk şükür geç kaldım ben gitmekte doktorum illactahlillerle gel deyince mecbur bekledim özel de pahalı tutar saglık ocağında yaptır dediBende bugun verdim tahlilleri. Gozun aydin cok sevindim benim randevu haftaya insallah duyarim
Ben devlete gidiyorum canim doktorum ozel gibi ilgileniyor sagolsunBenim eşim yoktu pazarvgeldi tahlillerinde salı yaptırdım saglık ocağında iki günde doktor yoktu ancak bugün alabildim gittik duyduk şükür geç kaldım ben gitmekte doktorum illactahlillerle gel deyince mecbur bekledim özel de pahalı tutar saglık ocağında yaptır dedi
Ay cok sevindim canimHamileyim kuzum 5+5:)
Amin kuzum allah razi olsun. Darisi sana canim :)Ay cok sevindim canimAllah tamamina erdirsin saglicakla kucagina al insallah
![]()
Sagol kuzum insallahAmin kuzum allah razi olsun. Darisi sana canim :)
tebrik ederim :)Amin kuzum allah razi olsun. Darisi sana canim
Sagol canim allah sanada nasip etsintebrik ederim :)
Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahSagol canim allah sanada nasip etsin
Amin canim insallah. Daha kalp atimina gitmedim beklemedeyiz hafta sonuna onuda duyarsam oh cekicem :)Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
İnşallah duyarsın canımAmin canim insallah. Daha kalp atimina gitmedim beklemedeyiz hafta sonuna onuda duyarsam oh cekicem :)
üşenmedim arastrdım K korisoslutavuk meger bızım mi-nick de benm gb saatler sonra gormus bıkacgun testlerdee sonraa gormeye baslamıs hemen yaaa bak nasıl umutlandmmKızlarr kasığımda batmalar var ama cok minik hisler bata 11 gün var test yaptım akşam üzeri test bozuk çıktı dayanamadım 4-5 saat kendimi tutup bir daha yaptım ve sonuç bu çıktı, biri normal çekim, diğerinin ışığını düşürüp ekledim.
O baya onceden hıssetmıstı bnde ılıskıden uc gun sonra kasıklarmda. Aara sıra batmalar var yazmısımüşenmedim arastrdım K korisoslutavuk meger bızım mi-nick de benm gb saatler sonra gormus bıkacgun testlerdee sonraa gormeye baslamıs hemen yaaa bak nasıl umutlandmmdlkkydlntpl
minickin yaptgı testlerde bnmm kı gb coksonradan ckmıs ek olarak gorunmuo ama aynı bnmkı gb yaa ben umtlandm o aslnda erken hissetmemıs yanı bızım gb aynızmanda hıssetms cnku adetı bttgı gun yumurtlamıs hesaba gore ılk testlerı yum 12,13.gun yapmıs ve sonradan sılık ckmıs. ama 2gun snrası belrgınlesmeye baslamıs aynı dk.da:) ben de bıhaftadır hıssedyrm.ya akıntım enn belırgınu suan durmuo hıc:) kabızlık da cokkotu basım donuo bugunden berıO baya onceden hıssetmıstı bnde ılıskıden uc gun sonra kasıklarmda. Aara sıra batmalar var yazmısım
Yap diyorum sana :)üşenmedim arastrdım K korisoslutavuk meger bızım mi-nick de benm gb saatler sonra gormus bıkacgun testlerdee sonraa gormeye baslamıs hemen yaaa bak nasıl umutlandmmdlkkydlntpl
yarn aksam:))Yap diyorum sana :)