Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen cok erken takvim girmissin canim yaa .. valla ben kalp atisini duyana kadar girmiycem nolur nolmaz korkuyorum valla
Özenti diyelim hep hayal kurardım burdaki takvimin sabah erken yapıyorum testi atarım fotosunu buraya

Yok ya şimdi yapmam zaten sabaha ne kaldı sunun şurasında az daha sabiredcem sabah ilk idrarla daha net çıkıyo ondan sabah yapıcam cnm
Buarada ben ucuz testi tekrarladim tek cizgi cikti. Alttaraf bembeyaz. Demekki benim sanssizligima test bozukmus. Kan fln vermicem testte yapmicam adetimi bekliyorum artik

Bitek buda degil tele indirdigim tum hamile takibi programlari sildim arada ilk gebe kaldigimda acrigim konularima bakiyorumda nekadar bosuna evhamlanmisim diyorum
Ayni seyleri yasamisiz inan bende oyle simdi hic sallamiyorum gelirse gelir gelmezse onumuzdeki maclara bakicaz

Ben olursa hic girmicem. Ne koymustu bana 22.haftada o takvimi aglaya aglaya kaldirmak. Rabbim tum hamislere 40.haftayi sagsalim gostersin Eskigunler de dahil insallah
Amin canm insallah tek dua bu zaten darısı basina sanada aynı duyguları iade ediyorum bitanem

Buarada ben ucuz testi tekrarladim tek cizgi cikti. Alttaraf bembeyaz. Demekki benim sanssizligima test bozukmus. Kan fln vermicem testte yapmicam adetimi bekliyorum artik
Ne zaman tekraraladin belki yenidir hassas oldukları için gün içindeki idrarda çıkmayabilir hcg sabah idrarı da daha yoğun keşke yapmasaydin sabah ilk.idrarla yapsaydım cnm bosna moralini bozdum belki

Ne zaman tekraraladin belki yenidir hassas oldukları için gün içindeki idrarda çıkmayabilir hcg sabah idrarı da daha yoğun keşke yapmasaydin sabah ilk.idrarla yapsaydım cnm bosna moralini bozdum belki
Belkide bitanem
Bekleyip gorecegiz artik. Korkunun ecele faydasi yokki varsa er yada gec cikacak. Hayirlisi olsun

Bende sezeryanim 2.ciside sezeryan 15 haziran yazıyo ama ben 6 haziranda düşünüyorum çünkü 6 haziran babamın doğum günü
İnşallah canım çok güzel olur gerçekten:) senin de mi 3.bebiş?

Amin canım hep birlikte inşallah bende her fırsatta burdayım valla:))

Canım adetine daha 1 hafta var çıkmayabilir bence az daha sabret belkide koyulaşacak o çizgi :)

Yok bitanem 2. Olcak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…