Ucuz testler bazen daha dogru sonuc veriyor var gibi dahi insallahBuda fotosu(
Sen cok erken takvim girmissin canim yaa .. valla ben kalp atisini duyana kadar girmiycem nolur nolmaz korkuyorum vallaBende yarın sabah test yapıcam evde bakalım koyulugu nasıl cikicak
Özenti diyelim hep hayal kurardım burdaki takvimin sabah erken yapıyorum testi atarım fotosunu burayaSen cok erken takvim girmissin canim yaa .. valla ben kalp atisini duyana kadar girmiycem nolur nolmaz korkuyorum valla
Yok ya şimdi yapmam zaten sabaha ne kaldı sunun şurasında az daha sabiredcem sabah ilk idrarla daha net çıkıyo ondan sabah yapıcam cnmEe yap simdi hadi
Ben olursa hic girmicem. Ne koymustu bana 22.haftada o takvimi aglaya aglaya kaldirmak. Rabbim tum hamislere 40.haftayi sagsalim gostersinSen cok erken takvim girmissin canim yaa .. valla ben kalp atisini duyana kadar girmiycem nolur nolmaz korkuyorum valla
Hayirlisi allahtanUcuz testler bazen daha dogru sonuc veriyor var gibi dahi insallah
Buarada ben ucuz testi tekrarladim tek cizgi cikti. Alttaraf bembeyaz. Demekki benim sanssizligima test bozukmus. Kan fln vermicem testte yapmicam adetimi bekliyorum artikYok ya şimdi yapmam zaten sabaha ne kaldı sunun şurasında az daha sabiredcem sabah ilk idrarla daha net çıkıyo ondan sabah yapıcam cnm
Yaaa seni yerimmmmÖzenti diyelim hep hayal kurardım burdaki takvimin sabah erken yapıyorum testi atarım fotosunu buraya
Aynrn yaa cok koyuyo bende yasadim 8. HaftdaBen olursa hic girmicem. Ne koymustu bana 22.haftada o takvimi aglaya aglaya kaldirmak. Rabbim tum hamislere 40.haftayi sagsalim gostersinEskigunler de dahil insallah
Bitek buda degil tele indirdigim tum hamile takibi programlari sildimAynrn yaa cok koyuyo bende yasadim 8. Haftda
Ayni seyleri yasamisiz inan bende oyle simdi hic sallamiyorum gelirse gelir gelmezse onumuzdeki maclara bakicazBitek buda degil tele indirdigim tum hamile takibi programlari sildimarada ilk gebe kaldigimda acrigim konularima bakiyorumda nekadar bosuna evhamlanmisim diyorum
Sen kan vermismiydin?Ayni seyleri yasamisiz inan bende oyle simdi hic sallamiyorum gelirse gelir gelmezse onumuzdeki maclara bakicaz
Amin canm insallah tek dua bu zaten darısı basina sanada aynı duyguları iade ediyorum bitanemBen olursa hic girmicem. Ne koymustu bana 22.haftada o takvimi aglaya aglaya kaldirmak. Rabbim tum hamislere 40.haftayi sagsalim gostersinEskigunler de dahil insallah
Oyy kuzum ya sende bende GaSeLLe de ve tüm isteyenler inşallah bu ay ugurlu gelirYaaa seni yerimmmm
Ne zaman tekraraladin belki yenidir hassas oldukları için gün içindeki idrarda çıkmayabilir hcg sabah idrarı da daha yoğun keşke yapmasaydin sabah ilk.idrarla yapsaydım cnm bosna moralini bozdum belkiBuarada ben ucuz testi tekrarladim tek cizgi cikti. Alttaraf bembeyaz. Demekki benim sanssizligima test bozukmus. Kan fln vermicem testte yapmicam adetimi bekliyorum artik
Belkide bitanemNe zaman tekraraladin belki yenidir hassas oldukları için gün içindeki idrarda çıkmayabilir hcg sabah idrarı da daha yoğun keşke yapmasaydin sabah ilk.idrarla yapsaydım cnm bosna moralini bozdum belki
Testte görmeden kan vermek istemiyorum canim açıkçası gereksiz umitlenmek olmasin. Geç döllenme yaşayanlar ne zaman öğrendi acaba gebeliğini var.mi başına gelen?Kan versen canim ?
Yani doğru inşallah vardir kuzumBelkide bitanem
Bekleyip gorecegiz artik. Korkunun ecele faydasi yokki varsa er yada gec cikacak. Hayirlisi olsun
İnşallah canım çok güzel olur gerçekten:) senin de mi 3.bebiş?Bende sezeryanim 2.ciside sezeryan 15 haziran yazıyo ama ben 6 haziranda düşünüyorum çünkü 6 haziran babamın doğum günü
Amin canım hep birlikte inşallah bende her fırsatta burdayım valla:))Bencede haziran çok güzel bir ay doğum için hayırlısıyla olur inşallah. Maşallah iki çocuğunmu var en kısa zamanda bir bebiş daha nasip etsin allahım. Bende buraya girmeden yazılanları okumadan duramıyorum
Canım adetine daha 1 hafta var çıkmayabilir bence az daha sabret belkide koyulaşacak o çizgi :)Evde predictor vardi kizlar. Dayanamadim yaptim. Sabahtan idrarimi tuttum ogleden sonraya Su netten ucuz alinan testte yaptim bariz cizgi cikti silik milik ama hayalet degildi kaldikca pespembe oldu. Predictoru adete bir iki gun kala icin saklamistim dayanamayip onuda denedim kocaman tek cizgisimdi benim diger test yalanmiydi? Prespektusunde 10mlyi tesbit eder yaziyor. Predictorde ml gostergesi yoktu. Hangisi yalan simdi bunlarin cozemedim. Elimde olmadan sinir stres oldum umutlarimda kirildi. Bel agrisi fln devam ediyor sanirim adet olacagim birkacgune
Yok bitanem 2. Olcak cnmİnşallah canım çok güzel olur gerçekten:) senin de mi 3.bebiş?
Amin canım hep birlikte inşallah bende her fırsatta burdayım valla:))
Canım adetine daha 1 hafta var çıkmayabilir bence az daha sabret belkide koyulaşacak o çizgi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?