Sagol canım benim inşallah kalmaz guzel haberi verirsin burdan bizebenim yarin bat heyecanla bekliyorum bakalim ekime kalacak mi yoksa oldu muInsallah Rabbim gonlune gore verir seninde
Belkide bebişin gelmiştir gec döllenme fln olduysa sabret gecme ekime eylülde kal :)Benimde gunum 2 gun geciyor ..2 gun once idrar tetsim negatif ama reglde gelmiyor ...olsada ekime gecsem bari
Gonul eylulde kalmaktan yana tabiki ama testte cikmayincaBelkide bebişin gelmiştir gec döllenme fln olduysa sabret gecme ekime eylülde kal :)
Gec döllenme ola bilir iyi dusun iyi olsun inşallahGonul eylulde kalmaktan yana tabiki ama testte cikmayinca
Reglin 18.gunu ovu testinde pozitif oldu artk su an 35.gun yani cikmasi gerekirdi bence dunGec döllenme ola bilir iyi dusun iyi olsun inşallah
Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.
Kan tahlili yaptırsan kesinleşir en azından stres yapmazsınReglin 18.gunu ovu testinde pozitif oldu artk su an 35.gun yani cikmasi gerekirdi bence dun
Amiinnn :) sagol canım inşallah yüzümüz guler en azından boyle birlikte beklemek guzel zaman cabuk geçerKonun hayırlı olsun hepimize canım :) benim de Bat 15 Ekim aynı günmüş seninle:) Ayrıca çok geçmiş olsun bu ay inşallah isteyen herkesin bebişi gelsin
Yok cnm idrarda tam pozitif gorene kadar kan tahliline yeminliymKan tahlili yaptırsan kesinleşir en azından stres yapmazsın
Anladım canım. Hakkında hayırlısı olsunYok cnm idrarda tam pozitif gorene kadar kan tahliline yeminliym
İnşallah olmuştur ilk haberi senden alıcaz galiba :)kızlar benim bat ta 5 ekim. Bu ay klomen kullandım ilk kez ama eşim il dışında olduğu için birlikte olma zamanlarımız çok azbakalım klomen eşliğinde bişeyler olabilecek mi merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?