Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Varda bi pozitif uzerine iki negatifi yiyince gitti umutlar. Artik nolacaksa olsun.

Kızlar bide konuyla alakası yok biliyorum ama şimdi konu açmak istemiyorm bununla ilgili karnibahar tursunu kuran var mı aranizda?

• Kizlar bugun cok sikayet ettim size ama belim oyle boyle degil kuyruk sokumum artik afedersiniz makatima vuruyor. Sanki birsey var icerde oturunca geciyor kalkinca ayni. Doktora gitsem rontgen ister dimi?

Varda bi pozitif uzerine iki negatifi yiyince gitti umutlar. Artik nolacaksa olsun.
Kuzum hemen nie moralini bozuyorsun ilk idrarla yapmadin ki iki testide o yüzden negatif görmen normal ve daha 1 hafta var o yüzden cikmamistir ilk idrarda bile 1 hafta varken çok silik çıkar umudunu kaybetme lütfen ❤

Ben kurmadim ama iyi geldin onca seyin arasinda yorumun guldurdu beni :) cok yasa
Sağol kuzum :) ama arada rutin hayata da dokunalim ya böyle bebeğe yogunlasmayalim yakında akşam menude sorarım ben bi bakmissin gün yapıyoz burda

Canım sen ne zamandır istiyordun bende 2. Bebegimi istiyorum ne kadar bekledin ?
Korunmayi bırakalı 18 ay oldu 18 aydır olmadı 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son çare hsg çekildim yapisiklik vardı basınçlı ilaç ile açıldı oğlum 7 ysnda

• Kizlar bugun cok sikayet ettim size ama belim oyle boyle degil kuyruk sokumum artik afedersiniz makatima vuruyor. Sanki birsey var icerde oturunca geciyor kalkinca ayni. Doktora gitsem rontgen ister dimi?
Ben daha önce yani bebek düşünmeden önce gittim çıplak ayak yürüttü beni sapsik doktor sonra krem yazdı hop ewe yolladı hala ağrır belim

Korunmayi bırakalı 18 ay oldu 18 aydır olmadı 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son çare hsg çekildim yapisiklik vardı basınçlı ilaç ile açıldı oğlum 7 ysnda
Allah bağışlasın oğlunu canım :) Rabbim bunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de en kısa zamanda nasip etsin inşallah ❤

Kuzum hemen nie moralini bozuyorsun ilk idrarla yapmadin ki iki testide o yüzden negatif görmen normal ve daha 1 hafta var o yüzden cikmamistir ilk idrarda bile 1 hafta varken çok silik çıkar umudunu kaybetme lütfen ❤
Artik yarina yapacak cesaretim kalmadi sagol kuzum morel oldun bana insallah dedigin gibidir.

Valla iyi oldu. Sor fikir olur bizede :)
Haftaya kızımın öğretmeni gelcek o zaman alir kahvaltı için fikirlerinizi inşallah kimse sıkmasin canını er yada gelcek o bebisler göbüşe :) üzülmek yok dertler sıkıntılar konuştukça azalır mutluluk işte konuştukça çoğalır inşallah birbirimizi mutlu haberlerimizle mutlu etcez

İnsallah canim benim insallah. Bat nezamandi senin unuttum kuzum

Ya bisey daha merak ediyorum kızlar kaç kilosunz siz kilo hamilelige engel mı kızıma 62 ile kalmıştım ama şimdi 73 kiloyum şişko durmuyorum ama fazla mı ya veremiyorum da acaba o mu engel ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…