Anladim kuzum. Hayirli haberler verirsin insallahCanm benm merkezi bi yerde otryorum otrdum yerde hastane yok araba ile 15 dakka hastane uzaklıkta bende senin gibi çok tez canliyim acaip sabırsızimdir ama bazen mecbur olunca beklemek zorundayım ama yarın Son gidip hemen kab vericem randevu bulamadım yarın sabah 7 de evden çıkmam lazım anca sonuçlar erken çıkması icin
Canım ovu testinde gormusmuydun koyu çizgiyi?Anladim kuzum. Hayirli haberler verirsin insallah
benim ağrı ara ara geliyor bugün tamam geldi dedim hiç birşry yok anlamadım üüşütmüş olabilirz hava değişimindenYok baska bisey bel agrimda durdu bugun sadece cok sık wc ye fidiyorum anormal fazla.. ama ne goguste hassasiyet nede baska bi belirti var
Evet c.tesi aksam ve pazar sabahi ve aksami kopkuyuydu dunde catladi isteCanım ovu testinde gormusmuydun koyu çizgiyi?
Amin canm benm insallahAnladim kuzum. Hayirli haberler verirsin insallah
Ay kıyamam sana yaa çok üzüldüümm. Benim de eşim dışarda çalışıyo ayda 3 kerelik ilişkiyle oldu ama kimyasal olduValla oyle canim. Ev tasiyordum annemler bendeydi. Hergun esya topla sar esimle o yogunlukta birkez sadece beraber olduk ne ayak kaldirma ne bel kaldirma hemen kalkip yikandim evde insan var diye. Evi tasidik nasil istahim artti herseyede zir zir agliyom :) annem test yap sende bisi var dedi ilk cocuklar tup bebek olunca yok dedim konduramadim salak gibi adet sokturucu ictim normalde iki bardak icince adet olurum ama busefer olmadim enson test yaptim tabi soka ugradim. Malesef dusuk yaptim sanirim sokturucu caylar mahvetti bilemedim iste
Buay calisman olmadimi? Uzulme hersey takdir ilahi insallah rabbim sanada en kisa zamanda nasip eder canimAy kıyamam sana yaa çok üzüldüümm. Benim de eşim dışarda çalışıyo ayda 3 kerelik ilişkiyle oldu ama kimyasal olduBu ay da yok bilmiyorum sonrası ne olacak.
Valla canım eşim geldikçe çalışma hep oluyo ama işte o da 2 haftada bir cuma gelip pazar gece gıttıgı için o günlerde ne olduysa artık. Yarın regl günüm bugün test yaptım malesef negatif. O yüzden kaldı kasıma yani.Buay calisman olmadimi? Uzulme hersey takdir ilahi insallah rabbim sanada en kisa zamanda nasip eder canim
Bende öyle biliyorum. Kimyasalı mart ayında yaşadım. Üzerinden 6 ay geçti ama çalışmalara rağmen olan bişey yok.Kimyasa gebelik yasayanlar biter bitmez regli, calismalara baslasin.. hamile kalmaari cok kolaylasiyor hormonlar zirvede oldugu icin dr bana 1 gun arayla yap dedi ve gercekren hamile kaldim o zaman gerci kalp atisi durdu sonra ama yinede oldu
Anladim canim hayirlisi insallah esinin uzakta olmasi kotu olmusValla canım eşim geldikçe çalışma hep oluyo ama işte o da 2 haftada bir cuma gelip pazar gece gıttıgı için o günlerde ne olduysa artık. Yarın regl günüm bugün test yaptım malesef negatif. O yüzden kaldı kasıma yani.
henüz olmadım ve bekliyorum zaten testte negatif çıktı ya umutlarım bitti sen ne yaptın var mı belirtin
Hadi yaa insallah tez zamanda olurBende öyle biliyorum. Kimyasalı mart ayında yaşadım. Üzerinden 6 ay geçti ama çalışmalara rağmen olan bişey yok.
Tabiki haber ederimhadi inşallah olumlu sonuç alırsın.mutlaka haber ver
Blkide gec döllenme olabilir isterseniz kan verinKızlar benimde bat 2 ekim di günüm geçiyor ama idrar testlerinde negatif çıkıyor.. adetim oyle pek şaşmaz benim göğüslerim çok ağrıyor bide arada bir kasiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?