Kan verdim sonuç yarın insHmm anladım yarın mı Kan testi yaptıracaksın
Hayirli olsun gozun aydin canim. Darisi bize seni hamis listesine ekledim :) sagsalim kucagina alman dilegiyle. İste erken test yapip uzuluyoruz oyuzden gunu beklemek daha dogru sanirimBenim paylasimimdi
Bu hcg testimi canim yoksa ovu testimi
Hayirli olsun gozun aydin canim. Darisi bize seni hamis listesine ekledim :) sagsalim kucagina alman dilegiyle. İste erken test yapip uzuluyoruz oyuzden gunu beklemek daha dogru sanirim
İnşallah bende hamile olduğumu öğrenirimde benide listeye eklersinizHayirli olsun gozun aydin canim. Darisi bize seni hamis listesine ekledim :) sagsalim kucagina alman dilegiyle. İste erken test yapip uzuluyoruz oyuzden gunu beklemek daha dogru sanirim
Ay insallah canim valla icten amin dedim duana. İnsallah hepimiz hamile kalir saglikla kavusuruz bebislerimizeİnşallah bende hamile olduğumu öğrenirimde benide listeye eklersiniz
İnşallahAy insallah canim valla icten amin dedim duana. İnsallah hepimiz hamile kalir saglikla kavusuruz bebislerimize
Haklısın ben kendimi mutlu ediyorum
Hayırlı olsun canım Allah bizlere de nasip etsin bu Sevinç'i AminnnKızlar meraba nedenini bilmediğim bi şekilde sayfadan ceza yemişim ben hsnoya ben test yaptım evde bi bakar mısınız sonra kan verdim sonuç yarın günüm 2 gün gectiEki Görüntüle 2051875 Eki Görüntüle 2051875 Eki Görüntüle 2051875
Belki gec dollenmedirHaklısın ben kendimi mutlu ediyorum
Ovulasyon canimBu hcg testimi canim yoksa ovu testimi
Hamileymisimbenim ağrı ara ara geliyor bugün tamam geldi dedim hiç birşry yok anlamadım üüşütmüş olabilirz hava değişiminden
Arkadaslar benim bat 5 gun var ve hic bir belirtim yok bugin erken gebelik testi yaptim cift cizgiyi gordum sonra dayanamadim kan testi yaptirdim 56 cikti hamileyimmmmmm ama yinede sevinemiyorum nolur nolmaz keseyi kalp atisini bi duyalim insallah kimyasal falan olmasin insallah
Gozun aydin canim. Demekki ovu testi dogru kopkoyuydu seninki. Hamis listeye ekliyorumHamileymisim
İnsallah guzel haberler verirsinİnşallah
Benim 26 gün geçti işte bi kaç gün sonra kan testi yaptırıcam inşallah
Ayyy hadi insallah sende hamilesindir hep beraber bekleriz gunumuzuKorkmayin Insallah guzel seyler olur cok sevindim sizin adiniza. Ben de bu ay igne vuruldum yarin 2 hafta oluyor. Aksam test yaptim bozuk çıktı. Belki yarin bir daha yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?