Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl duruyorsun ben olsam şimdiye 50 kere gitmiştim inşallah sağlıklı bır hamilelik gecirirsin canım
Cok tesekkurler cnm.
Nasıl duruyorsun ben olsam şimdiye 50 kere gitmiştim inşallah sağlıklı bır hamilelik gecirirsin canım
Cnm adet gunu gecmeden gelmeyin diyo doktorlar o yuzden cuma gideyim diyorum.5.gunu olucak.hakkimizda hayirlisi insallah.hepimiz hamiş olalim bu guzel ayda insallah saglikli bi sekilde insallah.

@GaSeLLe canım erken test yapmayacaktık ya hani:)) 15 ekim bat ya hanii:)) 13ünde cuma günü yapsak mı birtest silik milik çıkar belki :))) zaten 15 inde olacaksak 1 gün erken yapmış oluruz:)) kılıflara bak

Evet kızlar günaydın herkese. Benim bat yarın. Bu sabah test yaptım tabi ki yine negatif. Hala adet olmadım ama bugün de negatif çıkmadıysa daha çıkmaz. Kasım ayı itibariyle çocuk yapmaya başlayalı tam 1 sene olcak. Ne bekleyecek günleri geçirecek heves kaldı ne umut ne de moral. Bıraktım artık uğraşmayı.

Boyle kac kere vazgectim bir bilsen canim. Kac kere evlatlik almak istedim bi bilsen. Ama yine kalktik ayaga. Sende oyle ol. Umudunu yitirme

Benimde bat yarın inşallah güzel haberler alırız:)

@GaSeLLe canım erken test yapmayacaktık ya hani:)) 15 ekim bat ya hanii:)) 13ünde cuma günü yapsak mı birtest silik milik çıkar belki :))) zaten 15 inde olacaksak 1 gün erken yapmış oluruz:)) kılıflara bak
Yaa ama olmadiki boyle benim test yalan oldu zaten dun agrim uzerine gece acillik oldum okadar acimin nedeni meger yumurta daha yeni catliyomus saka gibi nefesim kesildi agridan. İyiki teste guvenip birakmamisim calismalari. Bu durumda adet 17 ekime denkleniyor dedigin gibi test icin cok cok erken morelimi bozacagima kendimi hamis sanip belirtilere takilirim :). Artik cokta zorlanirsam adete bir iki varken yaparim napayim :)

ben yine çok umutsuzum. Olmazsa olmasın artık ne yapayım dünyanın sonu mu. Düşünmekten bir hal oldum.

ben yine çok umutsuzum. Olmazsa olmasın artık ne yapayım dünyanın sonu mu. Düşünmekten bir hal oldum.
Gunun nezaman? Bende buay cok umutluyum. Ama sadece buay. Olmazsa tamam artik ikikez akisina birakip tek iliskiyle hamile kamis biriyim oyuzden birakacagim akisina. Rabbim nezaman yazdiysa ozaman gelicek zaten. İnsallah fazla vekletmeden gelir hepimizin yavrusu

bat cumartesi 3 gün var işte. Bir kere hamile kalmış olsam olabileceğine inanırdım belki ama sanki hiç olmayacak gibime geliyor. Beklemek çok zor. Akışına bırakcam artık doktora falan da gitmicem bir müddet eğer bu ay olmazsa ...

Cokmu oldu bebek calismalarina baslayali? Rabbim tez zamanda versin bebegini insallah. İste kafaya takiyoruz stres derken boyle sikinti oluyor

Cokmu oldu bebek calismalarina baslayali? Rabbim tez zamanda versin bebegini insallah. İste kafaya takiyoruz stres derken boyle sikinti oluyor
1 yılı geçti gerçi arada eşim askere falan gitti. Tam düzenli olmadı ama yine de insan istiyor işte.

Canm inşallah dün eşim test almayi unutmuş bende perşembe ye randevu aldım yarın kan için gidicem bugün adet gunum ve şükür olmadim
Ben olsam simdi hastanede sonuc bekliyordum :) sabrina hayranim allah banada versin o sabirdan saka biryana cok istiyorum gununi geciripte bekleyenler gibi sabirli olmayi ama nerde tezcanli biriyim imkani yok duramiyorum. Gecen gun forumda adetin 21.gunu progesteron testini duydum onu yaptirasim var ama yine acele ediyorum diye kiziyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…