- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Nasıl duruyorsun ben olsam şimdiye 50 kere gitmiştim inşallah sağlıklı bır hamilelik gecirirsin canımMrb cnm bendeim bat 2 ekim vende beklemedeyim hala.idrar testi yaptim pozitif fakat kan testi henuz yapmadim.beklemedeyim.
Cok tesekkurler cnm.Nasıl duruyorsun ben olsam şimdiye 50 kere gitmiştim inşallah sağlıklı bır hamilelik gecirirsin canım
Cnm adet gunu gecmeden gelmeyin diyo doktorlar o yuzden cuma gideyim diyorum.5.gunu olucak.hakkimizda hayirlisi insallah.hepimiz hamiş olalim bu guzel ayda insallah saglikli bi sekilde insallah.Nasıl duruyorsun ben olsam şimdiye 50 kere gitmiştim inşallah sağlıklı bır hamilelik gecirirsin canım
İnşallah güzel haberini alırızcanım sabaha:))Ozaman eşime söyliyim aksam bi test alsın sabah erken yaparım cuma doktora gidicem zaten ne kaybederimki dayanamıyorum aslında çok istiyorum yapmayı testi
Evet kızlar günaydın herkese. Benim bat yarın. Bu sabah test yaptım tabi ki yine negatif. Hala adet olmadım ama bugün de negatif çıkmadıysa daha çıkmaz. Kasım ayı itibariyle çocuk yapmaya başlayalı tam 1 sene olcak. Ne bekleyecek günleri geçirecek heves kaldı ne umut ne de moral. Bıraktım artık uğraşmayı.
Benimde bat yarın inşallah güzel haberler alırız:)Evet kızlar günaydın herkese. Benim bat yarın. Bu sabah test yaptım tabi ki yine negatif. Hala adet olmadım ama bugün de negatif çıkmadıysa daha çıkmaz. Kasım ayı itibariyle çocuk yapmaya başlayalı tam 1 sene olcak. Ne bekleyecek günleri geçirecek heves kaldı ne umut ne de moral. Bıraktım artık uğraşmayı.
Yaa ama olmadiki boyle@GaSeLLe canım erken test yapmayacaktık ya hani:)) 15 ekim bat ya hanii:)) 13ünde cuma günü yapsak mı birtest silik milik çıkar belki :))) zaten 15 inde olacaksak 1 gün erken yapmış oluruz:)) kılıflara bak
Hadi hayirlisi eminim 200lerde cikacaktir insallah :)Kizlar gunaydin kan verdim dayanamadim
Gunun nezaman? Bende buay cok umutluyum. Ama sadece buay. Olmazsa tamam artik ikikez akisina birakip tek iliskiyle hamile kamis biriyim oyuzden birakacagim akisina. Rabbim nezaman yazdiysa ozaman gelicek zaten. İnsallah fazla vekletmeden gelir hepimizin yavrusuben yine çok umutsuzum. Olmazsa olmasın artık ne yapayım dünyanın sonu mu. Düşünmekten bir hal oldum.
Canm inşallah dün eşim test almayi unutmuş bende perşembe ye randevu aldım yarın kan için gidicem bugün adet gunum ve şükür olmadimİnşallah güzel haberini alırızcanım sabaha:))
Gunun nezaman? Bende buay cok umutluyum. Ama sadece buay. Olmazsa tamam artik ikikez akisina birakip tek iliskiyle hamile kamis biriyim oyuzden birakacagim akisina. Rabbim nezaman yazdiysa ozaman gelicek zaten. İnsallah fazla vekletmeden gelir hepimizin yavrusu
Cokmu oldu bebek calismalarina baslayali? Rabbim tez zamanda versin bebegini insallah. İste kafaya takiyoruz stres derken boyle sikinti oluyorbat cumartesi 3 gün var işte. Bir kere hamile kalmış olsam olabileceğine inanırdım belki ama sanki hiç olmayacak gibime geliyor. Beklemek çok zor. Akışına bırakcam artık doktora falan da gitmicem bir müddet eğer bu ay olmazsa ...
1 yılı geçti gerçi arada eşim askere falan gitti. Tam düzenli olmadı ama yine de insan istiyor işte.Cokmu oldu bebek calismalarina baslayali? Rabbim tez zamanda versin bebegini insallah. İste kafaya takiyoruz stres derken boyle sikinti oluyor
Tabikide. Olsun vardir herseyde bir hayir vakti zamani var stres yapma belkide gelmistir buay1 yılı geçti gerçi arada eşim askere falan gitti. Tam düzenli olmadı ama yine de insan istiyor işte.
Ben olsam simdi hastanede sonuc bekliyordum :) sabrina hayranim allah banada versin o sabirdan saka biryana cok istiyorum gununi geciripte bekleyenler gibi sabirli olmayi ama nerde tezcanli biriyim imkani yok duramiyorum. Gecen gun forumda adetin 21.gunu progesteron testini duydum onu yaptirasim var ama yine acele ediyorum diye kiziyorum kendimeCanm inşallah dün eşim test almayi unutmuş bende perşembe ye randevu aldım yarın kan için gidicem bugün adet gunum ve şükür olmadim
Tabikide. Olsun vardir herseyde bir hayir vakti zamani var stres yapma belkide gelmistir buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?