• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hpv midir bu goruntu doktora gitmeme 1 hafta var

1000002155.jpg

Merhaba siğil kaşıntı yapar. Aynı karnıbahar tanesi gibi düşünün ve regl zamanları acıma yanma yapar bende de vardı 3 yıl önce ve sonra çoğaldı büyümeye başladı bende yaktırdım test verdim hpv 16 çıktı
1000002151.jpg

Bunlar genital siğil olabilirmi lütfen cevap yazın kafayı yiyecem 10yilik evliyim acaba eşim beni aldattimi

Bunlar genital siğil olabilirmi lütfen cevap yazın kafayı yiyecem 10yilik evliyim acaba eşim beni aldattimi
Hayır bunlar siğil değil. Siğil bu şekilde olmaz bunlar sivilceye benziyor bence rahat olun. Siğil kabarcık gibi et beni gibi olur kaşıntı verir. Aynı karnıbahara benzer görüntüsü

Hayır bunlar siğil değil. Siğil bu şekilde olmaz bunlar sivilceye benziyor bence rahat olun. Siğil kabarcık gibi et beni gibi olur kaşıntı verir. Aynı karnıbahara benzer görüntüsü
Öncelikle yazmış olduğunuz cvp için teşekkür ederim hayır kaşıntı yanma gibi herhangi bir şikayetim yok inşallah değildir 25inde randevum var

Rica ederim ama siğil diye Google yazın sizin attığınız görsel ile hiç alakası yok siğil koyu renk olur. Sizinkiler bence iltihaplı sivilce

Back