Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bi değerlendirin lütfen adetime 4 gün vardı ama tabiiki de dayanamadım

Eklentiler

• IMG_1968.JPG
    IMG_1968.JPG
    24,7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_1970.JPG
    IMG_1970.JPG
    17,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu ovulosyon testi yarım saat önce yaptım gene olanlar gebeligini ovu.. testiylede ogreniyorlarmis ama benim ovuda negatif
O yüzden ümidim yok canım.. ama ben ov testi yaparken sıvı alımına dikkat etmiyorum.
20171004_174209.jpg

Kızlar meraba nedenini bilmediğim bi şekilde sayfadan ceza yemişim ben hsnoya ben test yaptım evde bi bakar mısınız sonra kan verdim sonuç yarın günüm 2 gün gecti
20171004_181026.png
20171004_181026.png 20171004_181026.png

Cokkk daha bundan10 gün öncesi göğüslerim fena şişti ağrı vs şu an bel ağrısı karin ağrısı baş ağrısı bi de gribim şansa ama ben ilk göğüslerden anladım eşim bile kesin hamilesin dedi ben öyle oluyorum ilkinde de öyleydi yine testim silik çıkmıştı hayirlisi

Cokkk daha bundan10 gün öncesi göğüslerim fena şişti ağrı vs şu an bel ağrısı karin ağrısı baş ağrısı bi de gribim şansa ama ben ilk göğüslerden anladım eşim bile kesin hamilesin dedi ben öyle oluyorum ilkinde de öyleydi yine testim silik çıkmıştı hayirlisi
İkinci mu bu ay negüzel
Peki göğüslerinde damarlar oluşmaya başladımı

Ama göğüsler kocaman oldu ağrıyor deli gibi ben bunu anlamadım ne alaka bat ı 28 günde bir düşünüp 4 ekim dedim ama daha öncesinde 35 günde bir olduğumda olmuştu öyle olsa bat a 7 gün değil 14 gün var olur ki kanda da çıkmaz gerci o zaman da hep yanlış zamanlarda ilişki girmis olurum yine gebelik olmaz hayırlısı ya bu ilk denememdi

Benim paylasimimdi :sus:

Back