Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm benm merkezi bi yerde otryorum otrdum yerde hastane yok araba ile 15 dakka hastane uzaklıkta bende senin gibi çok tez canliyim acaip sabırsızimdir ama bazen mecbur olunca beklemek zorundayım ama yarın Son gidip hemen kab vericem randevu bulamadım yarın sabah 7 de evden çıkmam lazım anca sonuçlar erken çıkması icin

Boyle kac kere vazgectim bir bilsen canim. Kac kere evlatlik almak istedim bi bilsen. Ama yine kalktik ayaga. Sende oyle ol. Umudunu yitirme
Çok büyük bir hayal kırıklığı bu. Bu ay doktora gittim klomen falan kullandım diye umudum çoktu nerdeyse kesin olur diyodum. Ama maalesef yine. Böyle olunca çocuk yapmayıp bekledığım zamanlar için kendıme kızıyorum. Ama iş işten geçti.

Tek ilişkiyle hamile kaldın mı canım sen. Nasıl oldu o hiç yumurtlama gününü falan takip etmeden mi oldu öyle kendiğilinden

Canm 3 ay önce bende klomen baslamistim ve o ay çok umudum vardı dedim kesin kalırım yani kesin ama adet olustum 2 ay klomen tedavisi ve hüsran sonuçlar so çare artık hsg oldu şükür yapisiklik açıldı ve doktor 3 ay verdi bu 2. Ayim galiba hamileyim yarın net belli olacak inşallah ben 18 aydır deniyrum

Benim eşim yanımda değil. İl dışında çalışıyor. 2 haftada bir haftasonları geliyor sadece. Bir kere kimyasal gebelik geçirdim bu uzaklığa rağmen. O yüzden doktor tedaviye yanaşmıyor. Eşin gelsin düzenli ilişkiyle olmazsa tedaviye başlanır diyor. Haklı ama işte umut yani bitmiyor.

Bana da öyle geldi inşallah kimyasal falan değildir canım
Zannetmiyorum hergun yukselicek artık.. eger kimyasal gebelikse hic uzulme hemen reglin biter bitmez 1 gun arayla calismalara basla benim oyle olmustu biter bitmez hamile kalmistim.. kimyasal gebelik hormonlari yukselttigi icin kotunun iyisi sayilir

Kizlar reglime 5 gun var evde ovulasyon testi vardi onu yaptim. Cok net 2 cizgi cikti 2 gun once daha silikti umutlanmak istemiyorum cunku bi kac kisinin daha boyle gösterip pesine regli oldu. Birde resim nasil yukleniyor

Inşallah öyle olur bende pko var evliliğimin 2. Ayında geçirdim sonra olmadı bır daha adetlerim hep sarkti

Kizlar reglime 5 gun var evde ovulasyon testi vardi onu yaptim. Cok net 2 cizgi cikti 2 gun once daha silikti umutlanmak istemiyorum cunku bi kac kisinin daha boyle gösterip pesine regli oldu. Birde resim nasil yukleniyor
Dosya yukle bolumunden yukle canim.

Tek ilişkiyle hamile kaldın mı canım sen. Nasıl oldu o hiç yumurtlama gününü falan takip etmeden mi oldu öyle kendiğilinden
Valla oyle canim. Ev tasiyordum annemler bendeydi. Hergun esya topla sar esimle o yogunlukta birkez sadece beraber olduk ne ayak kaldirma ne bel kaldirma hemen kalkip yikandim evde insan var diye. Evi tasidik nasil istahim artti herseyede zir zir agliyom :) annem test yap sende bisi var dedi ilk cocuklar tup bebek olunca yok dedim konduramadim salak gibi adet sokturucu ictim normalde iki bardak icince adet olurum ama busefer olmadim enson test yaptim tabi soka ugradim. Malesef dusuk yaptim sanirim sokturucu caylar mahvetti bilemedim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…