Sanki çok silik var gibiArkadaşlar bi değerlendirin lütfen adetime 4 gün vardı ama tabiiki de dayanamadım
Sanki çok silik var gibi
Benim 5 gun varArkadaşlar bi değerlendirin lütfen adetime 4 gün vardı ama tabiiki de dayanamadım
Arkadaşlar bi değerlendirin lütfen adetime 4 gün vardı ama tabiiki de dayanamadım
Çok net değil bak benım 5 gün var böyle çıkıyooArkadaşlar bi değerlendirin lütfen adetime 4 gün vardı ama tabiiki de dayanamadım
Sanırım hamileyiimmmm
Hemen olustuKaç dakikada oluştu çizgi
Hamilesin hayırlı olsun peki hangi marka bebetimemiHemen olustu
Hamilesin hayırlı olsun peki hangi marka bebetimemi
Sonucun çıktımı canm?
Maşaallah. Hayirli olsun. Gunler geçtikçe daha cok hayırlı haberler aliriz inşaallah.Sanırım hamileyiimmmm
Belirti varmı
İkinci mu bu ay negüzelCokkk daha bundan10 gün öncesi göğüslerim fena şişti ağrı vs şu an bel ağrısı karin ağrısı baş ağrısı bi de gribim şansa ama ben ilk göğüslerden anladım eşim bile kesin hamilesin dedi ben öyle oluyorum ilkinde de öyleydi yine testim silik çıkmıştı hayirlisi
İkinci mu bu ay negüzel
Peki göğüslerinde damarlar oluşmaya başladımı
Hmm anladım yarın mı Kan testi yaptıracaksınEvet aynen damarlar var ucu inanılmaz aciyor çamaşır çıkarırken özellikle çok ağrıyorlar buarada şuanda da çok agrım var hasta olacak gibi
Ama göğüsler kocaman oldu ağrıyor deli gibi ben bunu anlamadım ne alaka bat ı 28 günde bir düşünüp 4 ekim dedim ama daha öncesinde 35 günde bir olduğumda olmuştu öyle olsa bat a 7 gün değil 14 gün var olur ki kanda da çıkmaz gerci o zaman da hep yanlış zamanlarda ilişki girmis olurum yine gebelik olmaz hayırlısı ya bu ilk denememdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?