Insana hayal kurdurmazlar laf ettirmezler hepsi aynı bozma moraliniEvet benimkide inanmayacakmisacikta sinirli konustu bana biraz moralimi bozdu bende destek olmuyorsun kimle konusacam dedim . On gun gecince doktora gidecekmisiz sonrada kalp atislarini duyuncaya kadar kimseye soylemeyecekmisiz.. erken sevinip daha cok uzulmek istemiyormus
O da senin icin soylemistir canim uzulme diyeEvet benimkide inanmayacakmisacikta sinirli konustu bana biraz moralimi bozdu bende destek olmuyorsun kimle konusacam dedim . On gun gecince doktora gidecekmisiz sonrada kalp atislarini duyuncaya kadar kimseye soylemeyecekmisiz.. erken sevinip daha cok uzulmek istemiyormus
Ben çalışıyorum üstelik canim iştahım varla yok arası duygu yoğunluğu çok eve gelince eşim e sarıyorum :) belim ağrıyor uykuda problem var sürekli wc deyim bölük uykular üstüne birde sigarayı bıraktım evde temizlik yaptirmiyolar eşim ve kizim anlayacağın tuhafım perşembe için dr gidicem korkuyorum kese için kafam bi dunyaAyni canim aksamlari biraz belim ve bacaklarim agriyor iki gundur, dinlenme ihtiyaci hissediyorum. Geceleri uyuyamiyorum surekli uyaniyorum gunduz de hep uykum geliyor duzenim bozuldu..
Bugun dahiliyeye gittim tekrar kan verdim tah degerim biraz daha dusuktu sukur ama yine de dr ilac verecek muhtemelen cunku gebelikte olmasi gereken deger daha da dusuk. Yarin ilac dozunu ayarlayacak doktor.
Sende durumlar nasil
Kadın doğuma gittinmiO da senin icin soylemistir canim uzulme diye
Iyi bari tek degilmisim..Insana hayal kurdurmazlar laf ettirmezler hepsi aynı bozma moralini
Biliyorum benim icin de soyluyor kafami takmayayim diye ama bana konusunca daha iyi geliyor.. o aklimdan cikarayim istiyor ama konusmamakla aklimdan cikmiyorki zaten baska sey dusunmuyorumO da senin icin soylemistir canim uzulme diye
Cnm zararli bisey yokki enfeksiyon varsa onlari sokuyo ve kanallari aciyormus yani bziim aarkadas onu yapmadan hamile kalamiyormusRanaZ33 Oyle seyleri yapmaya korkarim ben zarar verir diye. İnsallah sana yarar canim
Silikte olsa yokmu canim? Bende silik cikiyor nezaman yapsam. Bitek ivu zamani koyulasti. Bende 12.gunden baslicam bugun 10. Gunum. Gecen ay cok erken baslayip testleri cabuk tukettim busefer sabirliyim :)İyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum hiç uğrayamadım:) Nasılsınız bakalım inşallah moraller keyifler yerindedir. Bugün yine 2 defa ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı 9. günüm bakalım yarın nasıl çıkacak. Bu ay ilk defa kullandığımdan adet bitiminden itibaren başladım tutmazsa gelecek ay daha geç başlarım dünü değerlendirdik bugün dinlenme zamanı yarın çalışmaya devam inşallah:)
Bunyeler farkli tabi olabilir. Ben sogan kurunu yaptim herkes nasil met ediyor yok ilk aydan hamile kalmis yok kisti erimis benim dahada adet duzenimi bozduCnm zararli bisey yokki enfeksiyon varsa onlari sokuyo ve kanallari aciyormus yani bziim aarkadas onu yapmadan hamile kalamiyormus
Tatlım silik değil 2. çizgi hiç yok bende :) burdaki testlerde hep silik çizgi görüyordum ama 2 gündür yapıyorum tek koyu bir çizgi var 2. henüz hiç çıkmadı bakalım 3,4 gün sonra çıkması lazım 14. gün yumurtlama oluyor genellikle benimde 9. günüm çok yakınız bu ay canım inşallah güzel haberler alırız hep beraber:))Silikte olsa yokmu canim? Bende silik cikiyor nezaman yapsam. Bitek ivu zamani koyulasti. Bende 12.gunden baslicam bugun 10. Gunum. Gecen ay cok erken baslayip testleri cabuk tukettim busefer sabirliyim :)
İnsallah canim. Senin hormonlar farkli demekki. Sen 13 bende 14 kasim yine erken olmazsam ayni zamana geliyor. Belirtileri testleri paylasiriz neguzel :)Tatlım silik değil 2. çizgi hiç yok bende :) burdaki testlerde hep silik çizgi görüyordum ama 2 gündür yapıyorum tek koyu bir çizgi var 2. henüz hiç çıkmadı bakalım 3,4 gün sonra çıkması lazım 14. gün yumurtlama oluyor genellikle benimde 9. günüm çok yakınız bu ay canım inşallah güzel haberler alırız hep beraber:))
Birde çoban çantası aslan pençesi civan perçemi çayı yapın derim kızlar adetin 2 günü sabah akşam bir bardak demleyerek 5 gün için yumurta kalitesi icinİnsallah canim. Senin hormonlar farkli demekki. Sen 13 bende 14 kasim yine erken olmazsam ayni zamana geliyor. Belirtileri testleri paylasiriz neguzel :)
Bizde söylemedik iki arkadaşım biliyor ailede bilmiyor biraz daha gecsin
Ama gun gecti canim 10.gunum bugun. Karisikmi demleniyor?Birde çoban çantası aslan pençesi civan perçemi çayı yapın derim kızlar adetin 2 günü sabah akşam bir bardak demleyerek 5 gün için yumurta kalitesi icin
En guzeli canimBizde söylemedik iki arkadaşım biliyor ailede bilmiyor biraz daha gecsin
Hadi ben hic bisey denememistim simdiye kaxar ama sut buhari bi denicem bakalim belki vesile olur kismetBunyeler farkli tabi olabilir. Ben sogan kurunu yaptim herkes nasil met ediyor yok ilk aydan hamile kalmis yok kisti erimis benim dahada adet duzenimi bozduincir kuru corekotu kuru hepsini yaptim hicte sonuc alamadim
Fazlaca bulantılı hemde sabahtan aksama kadar kalkamıyorum yataktan bugun kalp atısını duydum bak resmineİnsallah canim. Nasil gidiyor hamilelik?
Evet birer tutam kaynayan suya at demle iki dk çok kaynamiycak suyla suya atacaksın acı olur şuan yapma cnm bidaki ayaAma gun gecti canim 10.gunum bugun. Karisikmi demleniyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?