Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle tavi dene bakalim insallah yarar. Ben deneme tahtasi gibi denedim durdum herseyi :)
Aynen bende ne duyuyorsam yapiyorum hatta o caylarada baktim az once ama tam anlayamadim ingilizce isimlerinden emin olamadim sonrada dedim bosver bide yanlis bisey alirim falan faydasindan cok zarari olur...

Hadi ben hic bisey denememistim simdiye kaxar ama sut buhari bi denicem bakalim belki vesile olur kismet
Bnde bugün yaptm cnm 7.günüm acaba erkenmi yaptm yarında yapsam mı.yarım saat kadr durdum biraz ağrım oldu inşallah hayırlı haberler aliriz bu ay tatlım

Aynen bende ne duyuyorsam yapiyorum hatta o caylarada baktim az once ama tam anlayamadim ingilizce isimlerinden emin olamadim sonrada dedim bosver bide yanlis bisey alirim falan faydasindan cok zarari olur...
Aynen trye gelince burdan alirsin. Bilmedigin seyi alma bakarsin gerek kalmaz bile

Bnde bugün yaptm cnm 7.günüm acaba erkenmi yaptm yarında yapsam mı.yarım saat kadr durdum biraz ağrım oldu inşallah hayırlı haberler aliriz bu ay tatlım
Sut buharimi yaptin cnm ben adetten bitince oluyormus ama bi kac gun gecsin ole yapim dedim aksam buhari yapip o gece iliski oluyormus iltihap varsa agri yapiomus zaten cnm sokuyormus cunku

Iyi bari tek degilmisim..

Biliyorum benim icin de soyluyor kafami takmayayim diye ama bana konusunca daha iyi geliyor.. o aklimdan cikarayim istiyor ama konusmamakla aklimdan cikmiyorki zaten baska sey dusunmuyorum
Anladim canim biz kadinlar oyle hemen silip atamiyoruz, kitap filan oku seversen orgu filan or ben biseye uzulur yada sinirlenirsem hemen orguye baslarim bisey oremem ama onla ugrasirken herseyi unuturum

Kızlar dayanamadım ben
Test yaptım :))) veeee ilaçlarım etkisi ile bile olsa pozitif göremedim. NEGATİF. yarın doktor çağırmıştı gider miyim bilmiyorum

Sut buharimi yaptin cnm ben adetten bitince oluyormus ama bi kac gun gecsin ole yapim dedim aksam buhari yapip o gece iliski oluyormus iltihap varsa agri yapiomus zaten cnm sokuyormus cunku
Evt cnm bugun yaptm süt buharini adetim bittiği 2 gün oldu yani 7 günümdu bnde simdilik akıntı yok ama belim baya agriyo umarım ise yarar yarın yine yapıcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…