Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy cok sevindim canim. Hayirli olsun saglikla al bebisini kucagina .

Ben kan verdim ama sonuc 1.20 negatif. Zaten beklemiyordum ama insan uzuluyor yine de .

Bu deger artar mi bilmiyorum. Adet sokturucu verdi dr.

Ayy cok sevindim canim. Hayirli olsun saglikla al bebisini kucagina .

Ben kan verdim ama sonuc 1.20 negatif. Zaten beklemiyordum ama insan uzuluyor yine de .

Bu deger artar mi bilmiyorum. Adet sokturucu verdi dr.
İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için. Rabbim sana da en güzellerini yaşatsın inşallah. Burada bir arkadaşın mesajı vardı. Adet gecikmesinin 13. Gününde kan testi 0.08 çıkmış. 17. Günde doktora gitmiş, ultrason ile bakılmış ve hiçbirşey görülmemiş. Doktor tarlusal vermiş, içmemiş, üç gün daha beklemiş. 20. Günde idrar testi pozitif çıkmış. 21. Gün kan vermiş ve değeri 259 olmuş. Doktorda 20günlük hamilesin demiş. Normalde 14. Gün 16.gün çatlayan yumurta demek ki 30.gün çatladı. Nitekim bende 38. Günde gitsem negatif çıkabilirdi. Tabi umutlandırmak istemem ama inşallah sende de öyle olmuştur. Bir yandan da eğer gebe değilsen bedenin bir an önce normal düzenine dönmeli. En son korunmasız ilişki tarihine göre, bekleme süresi ayarlayabilirsin canım. Hakkımızda hayırlısı, herkesin bu dünyaya geleceği, yaşayacağı, alıp vereceği nefes sayısı belli ne de olsa, üzülmemek lazım. Allah doğru zamanda verecektir. Zamanın yakın olsun inşallah

Gunaydin kizlar musmutlu gununuz olur insallah
Günaydın kuzum ❤ ınşallah annelerin yanına gidiyorum ya mutlu olurum tabi :) netim az olunca giremedim dün baktım çıktım bi şehir dışında olcam 1 hafta inşallah güzel haberleri duyarız diğer arkadaşlardan :) sende başla çalışmalara

Hep beraber kuzum sendende guzel haberler bekliyorum insallah :) guzel guzel tadini cikar gez :) bizide unutma :)

Kızlar bugün 10. günüm sabah ovulasyon testini yaptım 8ve 9. günde hiç çizgi çıkmamıştı bugün silik çıktı lh yükselmeye mi başlamış acaba @GaSeLLe

Korunmasiz iliski en son 5 ekimde oldu. Yumurtlamam coktan bitmisti yine de korunmasiz devam etmistik. Sonra adetim gecikti. Dediklerinde cok haklisin. Bende burada okuduklarima dayanarak bir tarafim adet sokturucu icme diyor. Ama bir tarafimda hamule degilim hic degilse bir sonraki ayi iyi degerlendirmek icin icmem gerektigini soyluyor. Allah dogru zamanda verecektir illaki. Hakkimizda hayirlisi hepimiz icin.

Merhaba kizlar. Adetim 5 gun gecti bugun evde test yaptim 1 2 dakika bekledm ve cope attim negatifti. Aradan bir saat gecti copu cikarirken farkettim 2. Cizgi vardi ama silik.

Acaba test gecersz mi uzerinden cok zaman gectgi icin mi cikti. Bosa umitlenmek istemiyorm.

Gri cizgiyse at geri genelde kurudugu icinde bazen silik cizgi cikiyor ama gri oluyor. Pembeyse birumut var demekki sabah ilk idrarla tekrarla testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…