• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende sastim dedim busefer erken geliyor demekki farki bisi olacak hamidlik gibi mesela :) normalde demen gibi gecikirdim :)
Bakalim cumartesi doktor bakacak yumurtlara ne alemdeler.ama verdigi ilac cok agir geldi gunlerdir bas agrisindan oluyorum uyumazsam kendime gelemiyorum ..yan etki yapti galiba

GaSeLLe sonucunu yorumlatabildin mi netten. birde doktorlar sitesinde hemen cevap veriyorlar. bilgin olsun. değerlerini yaz ona göre mutlaka bir doktor cevap veriyor. ben yazmıştım ertesi gün cevap verdiler. bu arada bizde bugün verdik sperm testi. yarın sonuç alacağız. belki bizim sonuca göre yorumlarsa yarın yardımcı olurum aralıklarına göre uygunluk şu bu belki aynı çıkar sonuçlar.
Evet canim yazdim dedigin yere hemen cevaplandi prof. Tarafindan hemde. İyi oldugunu soyledi sagolsun. Bu sitede spermiyogram ile ilgili buyuk topik var ordada iyi oldugunu yazdilar. Sende yarin at bakalim az cok benide bilgi sahibi yaptilar :)

Evet canim yazdim dedigin yere hemen cevaplandi prof. Tarafindan hemde. İyi oldugunu soyledi sagolsun. Bu sitede spermiyogram ile ilgili buyuk topik var ordada iyi oldugunu yazdilar. Sende yarin at bakalim az cok benide bilgi sahibi yaptilar :)
Cnm.benim esiminde ayni yuzde 80 ustu cikmisti .doktor bi sorun yok gayet guzel demisti bizede

Bakalim cumartesi doktor bakacak yumurtlara ne alemdeler.ama verdigi ilac cok agir geldi gunlerdir bas agrisindan oluyorum uyumazsam kendime gelemiyorum ..yan etki yapti galiba
Yumurtlama ilacimi? Bende gitmek istiyorum 16.gunumde ama biryandanda beklesemmi bikac ay diyorum cunki yaptirdigim testleri gostermem lazim 3. Gununde yapilan hormonu kendisi istemisti benden

Yumurtlama ilacimi? Bende gitmek istiyorum 16.gunumde ama biryandanda beklesemmi bikac ay diyorum cunki yaptirdigim testleri gostermem lazim 3. Gununde yapilan hormonu kendisi istemisti benden
Cnm normald3 gogus kanseri tedavisinde kullaniliomus ama bana yumurtlari biraz uyaralim diye verdi 12.gun de gel bakalim dedi tahlillerimde normal cikti benim bakalim yumurtlarmi tembellesti acaba

Bilmem mi :) kizimida burda gecirdim ben :) hala suren dostluklarimiz var 2013ten bu yana,ve arkadas olan bebislerimiz var :)

Bende kaldim valla sizle,size sevinecem once insallah :)

Biri baska bi fikir sunuyor,baska biri biseyden anliyor bence cok guzel saygiyla devam ettikten sonra herkes bisy ogreniyor,iyi bi haber bile herkese bi umit oluyor.
Aynen oyle. İnsallah sende katilirsin aramiza beraber gun sayariz :) illede sorun olmasina gerek yok bence normal bebek dusunenlerde katilmali zaman daha hizli geciyor cunki

Selam tekrardan kizlar:KK200:
2 3 gun once yazmistim hatirlarsiniz belki adetim yaklasik 15 gundur gelmedi. 2 3 gun once idrar testi yapmistim. Once cift cizgiyi gordum cok koyu olmasada gordum. Sonra iyice hayalet cizgi oldu. Ama esimde hayalet cizgiyi gordugunu iddia ediyor :KK71:

Simdi elimde son gebelik testi var. Acabaaa yapsaaam miii yapmasam mi . Bi tarafim dur diyor. Bi tarafimda yap gitsin diyor. Birde hani ilk idrar icin yarinimi beklesem. Yoksa farketmez mi diyorsunuz ??
Canım inşallah hamilesindir. Bende sattan itibaren 30. Ve 35. Günlerde test yaptım negatifti. 35. Günde yaptığım test, güya 6gün önceden bilen digital test. 41.günde doktora gittim tarlusal verdi, vajinal baktı birşey göremedi. Tedbir olsun diye kan testi verdik. Arayıp kullanma ilacı pozitif çıktı dediler. :anneadayı: değerin 41.güne göre düşük dendi. dış gebelikten şüpheşenildi. Neyse ki 45.gün çok küçükte olsa kese olması gereken yerde görüldü. İçini ferah tu canım, inşallah geç döllenmedir, inşallah değer düşük olduğundan öyle olmuştur

valla bende sonuç yarın çıkacak şimdiden bilgi sahibi olayım diye senin sonuicu merak ediyordum. bende senin sonuca göre baktım gerçekten aralıkları iyi gayet. sayısı filan morfolojisi internette yazılanlara göre çok çok güzel. bizim ki de iyi olur inşallah yarın.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

valla bende sonuç yarın çıkacak şimdiden bilgi sahibi olayım diye senin sonuicu merak ediyordum. bende senin sonuca göre baktım gerçekten aralıkları iyi gayet. sayısı filan morfolojisi internette yazılanlara göre çok çok güzel. bizim ki de iyi olur inşallah yarın.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
Evet canim bende arayip taradim iyi gorunuyor. İnsallah sizinkide guzel cikar.

Kizlar sizde esinizle surekli bebek konusuyor sun diye tartisiyor musunuz?? Ben mi cok bunaltiyorum adami acaba. Surekli evdeyim malum iki lafimdan bir bebek.. yasak koydu bana 10 gun gecmeden inanmayacakmis :(

Kizlar sizde esinizle surekli bebek konusuyor sun diye tartisiyor musunuz?? Ben mi cok bunaltiyorum adami acaba. Surekli evdeyim malum iki lafimdan bir bebek.. yasak koydu bana 10 gun gecmeden inanmayacakmis :KK43:
Aynen öyleydi her ay aynısın derdi bana bu ayda dedi pozitif cıktı dedim inanmadı dr gidene kadar erkekler tuhaf

Aynen öyleydi her ay aynısın derdi bana bu ayda dedi pozitif cıktı dedim inanmadı dr gidene kadar erkekler tuhaf
Evet benimkide inanmayacakmis :( acikta sinirli konustu bana biraz moralimi bozdu bende destek olmuyorsun kimle konusacam dedim :(. On gun gecince doktora gidecekmisiz sonrada kalp atislarini duyuncaya kadar kimseye soylemeyecekmisiz.. erken sevinip daha cok uzulmek istemiyormus :(

Nasıl geçiyor canim ne aşamadasın
Ayni canim aksamlari biraz belim ve bacaklarim agriyor iki gundur, dinlenme ihtiyaci hissediyorum. Geceleri uyuyamiyorum surekli uyaniyorum gunduz de hep uykum geliyor duzenim bozuldu..
Bugun dahiliyeye gittim tekrar kan verdim tah degerim biraz daha dusuktu sukur ama yine de dr ilac verecek muhtemelen cunku gebelikte olmasi gereken deger daha da dusuk. Yarin ilac dozunu ayarlayacak doktor.

Sende durumlar nasil

Back