- 12 Ekim 2017
- 25
- 12
- 8
- 37
Baska test alma imkanin yokmu canim
Haklisin. İnsallah vardir bebis aksama kan ver guzel haberlerini bekliyoruzYakinim
Yakinimda eczane yok ama esim gelsin doktora gidicem artik . Bebek yoksa da adet olayim bari kasimda calisalim bos durmayalim
Daha 2 aylık evliyim ben canım taktığım yok henüz :) örnek olarak anlattım
Ozeniyorum oyle korunmayi biraktimi tak diye gebe kalan bayanlara :)
Suan bizde hersey iyi bebecik hemen gelse keskee. Senin cocuk varmi ? Valla cok kisiyle yazisinca aklimda tutamiyorumHatirladiimm yazmistin :) Hayirlisi olsun insallah.
Iste hicbisy yoksa ancak kuzum.
Oyledide noldu bu sefer yolunu sasirdi bebe iste :)))) herseyde bi hayir vardir
Suan bizde hersey iyi bebecik hemen gelse keskee. Senin cocuk varmi ? Valla cok kisiyle yazisinca aklimda tutamiyorum
Allah bagislasin yavrunu. dis gebelik gecirip korunma surecine gecen sendin dimi canim? Bakalim bizde buay napacaz. Pehrizli olmazsa pehrizsiz olmassa oda degisikligi yapacaz artikSende ancak toparlanmissin sayilir
Insallah hersey o gelecek bebis icindir olur bu ay :) perhizde sansli gelir belki :)
Var canım 2014 Mayıs dogumlu bi kızım var cok sukur :) konusmamistik galiba.
Ben sizi okudukca kaldim burda sadece :)))))))
Allah bagislasin yavrunu. dis gebelik gecirip korunma surecine gecen sendin dimi canim? Bakalim bizde buay napacaz. Pehrizli olmazsa pehrizsiz olmassa oda degisikligi yapacaz artikolana kadar hercesit denicez
Hayattta olmayan seydi bende erken oldu neden acaba :) bu bi isaretmiBuay kimi gorsem erken adet olmus. Bende dahil. Normalde hic ama hic erken gelmezdi
İnsallah iyiye isarettir ama daha cok mevsimsel gibi kime baksam erken oldum buay diyor. Zaten herseyden etkileniyorlar mubarekler :)Hayattta olmayan seydi bende erken oldu neden acaba :) bu bi isaretmi
Évt cnm 3.gün yapiliyoKızlar horman tahlilleri adetin 3. Günümü yapılıyor bu ay yaptırıcam da ona göre randevu alıcam
Bize takilarak zamanini gecir ozaman kuzum nasilsa bizde eksinler bitmiyor :) heyecan yapa yapa akip gider zamanin hele su batlar yaklassin bak ne heyecanlar donuyor :)Amin cumlesini insallah :)
Evet o bendim beklemedeyiz :)
Yapin yapin ne yapacaklari ne zaman gelecekleri belli olmuyor nasilsa bebelerin :)))))
Bize takilarak zamanini gecir ozaman kuzum nasilsa bizde eksinler bitmiyor :) heyecan yapa yapa akip gider zamanin hele su batlar yaklassin bak ne heyecanlar donuyor :)
Cnm mevsim gecislerinde bile benim regl 40 gunu felan buluyor ..erken olunca ala ala dedim kesin bende bi hastalik var hemen doktora gittim :)İnsallah iyiye isarettir ama daha cok mevsimsel gibi kime baksam erken oldum buay diyor. Zaten herseyden etkileniyorlar mubarekler :)
Valla bende sastim dedim busefer erken geliyor demekki farki bisi olacak hamidlik gibi mesela :) normalde demen gibi gecikirdim :)Cnm mevsim gecislerinde bile benim regl 40 gunu felan buluyor ..erken olunca ala ala dedim kesin bende bi hastalik var hemen doktora gittim :)
İnsallah canim. Nasil gidiyor hamilelik?Kızlar hepiniz dualarımdasınız hamişlerin duası kabul oluyormus rabbim sizede yasatır inş bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?