Kacinci hafta canimFazlaca bulantılı hemde sabahtan aksama kadar kalkamıyorum yataktan bugun kalp atısını duydum bak resmine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci hafta canimFazlaca bulantılı hemde sabahtan aksama kadar kalkamıyorum yataktan bugun kalp atısını duydum bak resmine
6. HaftamızKacinci hafta canim
Oyle tavi dene bakalim insallah yarar. Ben deneme tahtasi gibi denedim durdum herseyi :)Hadi ben hic bisey denememistim simdiye kaxar ama sut buhari bi denicem bakalim belki vesile olur kismet
Tamamdir canim sagolasin. Ben civanpercemini adetim sokulsun diye icmistim. Denerim bakalim insallah hamile kalirimda gerek kalmazEvet birer tutam kaynayan suya at demle iki dk çok kaynamiycak suyla suya atacaksın acı olur şuan yapma cnm bidaki aya
Ayy masallah kuzuma. Neguzel yaFazlaca bulantılı hemde sabahtan aksama kadar kalkamıyorum yataktan bugun kalp atısını duydum bak resmine
Valla yatamıyorum bulantıdan bugun doktor halime acıyıp bulantı ilacı yazdı ama zarar verir diye içemiyorum hastanede ayakta duramıyordum berabt haldeyimAyy masallah kuzuma. Neguzel yadarisi bizlere insallah. Yat uyu nolcak keyfini cikar :)
Sağlıkla ıns bende 4 haftadayım kese görünmedi 1500 olsun dedi dr6. Haftamız
Aynen bende ne duyuyorsam yapiyorumOyle tavi dene bakalim insallah yarar. Ben deneme tahtasi gibi denedim durdum herseyi :)
Bnde bugün yaptm cnm 7.günüm acaba erkenmi yaptm yarında yapsam mı.yarım saat kadr durdum biraz ağrım oldu inşallah hayırlı haberler aliriz bu ay tatlımHadi ben hic bisey denememistim simdiye kaxar ama sut buhari bi denicem bakalim belki vesile olur kismet
Yok birsey yapmaz ic rahatlatir arkadasim 6-7kes kusuyordu gunde o ilacla rahatladiValla yatamıyorum bulantıdan bugun doktor halime acıyıp bulantı ilacı yazdı ama zarar verir diye içemiyorum hastanede ayakta duramıyordum berabt haldeyim
Aynen trye gelince burdan alirsin. Bilmedigin seyi alma bakarsin gerek kalmaz bileAynen bende ne duyuyorsam yapiyorumhatta o caylarada baktim az once ama tam anlayamadim ingilizce isimlerinden emin olamadim sonrada dedim bosver bide yanlis bisey alirim falan faydasindan cok zarari olur...
Sut buharimi yaptin cnm ben adetten bitince oluyormus ama bi kac gun gecsin ole yapim dedim aksam buhari yapip o gece iliski oluyormus iltihap varsa agri yapiomus zaten cnm sokuyormus cunkuBnde bugün yaptm cnm 7.günüm acaba erkenmi yaptm yarında yapsam mı.yarım saat kadr durdum biraz ağrım oldu inşallah hayırlı haberler aliriz bu ay tatlım
Gecen hafta cuma gunu gitmistim canim kese gorundu nokta kadar iki hafta sonra gidicem sonra ki randevuma, sende gorursun insallah takma kafani keseye filanKadın doğuma gittinmi
Anladim canim biz kadinlar oyle hemen silip atamiyoruz, kitap filan oku seversen orgu filan or ben biseye uzulur yada sinirlenirsem hemen orguye baslarim bisey oremem ama onla ugrasirken herseyi unuturumIyi bari tek degilmisim..
Biliyorum benim icin de soyluyor kafami takmayayim diye ama bana konusunca daha iyi geliyor.. o aklimdan cikarayim istiyor ama konusmamakla aklimdan cikmiyorki zaten baska sey dusunmuyorum![]()
Görünür merak etme ama ben cok kan değerime baktırmadım 3 kez baktırdım en son 149 du ondan 1 hafta sonra kese göründüSağlıkla ıns bende 4 haftadayım kese görünmedi 1500 olsun dedi dr
Inş canim bu akşam karnimda kasılma var sanki ağrı degil sadece içerde kasılma gibiGecen hafta cuma gunu gitmistim canim kese gorundu nokta kadar iki hafta sonra gidicem sonra ki randevuma, sende gorursun insallah takma kafani keseye filan
Cumartesi kan değerim 182.69 duGörünür merak etme ama ben cok kan değerime baktırmadım 3 kez baktırdım en son 149 du ondan 1 hafta sonra kese göründü
Tamamdır 1 haftaya kese görünürCumartesi kan değerim 182.69 du
Sut buharimi yaptin cnm ben adetten bitince oluyormus ama bi kac gun gecsin ole yapim dedim aksam buhari yapip o gece iliski oluyormus iltihap varsa agri yapiomus zaten cnm sokuyormus cunku
Evt cnm bugun yaptm süt buharini adetim bittiği 2 gün oldu yani 7 günümdu bnde simdilik akıntı yok ama belim baya agriyo umarım ise yarar yarın yine yapıcam insallahSut buharimi yaptin cnm ben adetten bitince oluyormus ama bi kac gun gecsin ole yapim dedim aksam buhari yapip o gece iliski oluyormus iltihap varsa agri yapiomus zaten cnm sokuyormus cunku