Bakalim cumartesi doktor bakacak yumurtlara ne alemdeler.ama verdigi ilac cok agir geldi gunlerdir bas agrisindan oluyorum uyumazsam kendime gelemiyorum ..yan etki yapti galibaValla bende sastim dedim busefer erken geliyor demekki farki bisi olacak hamidlik gibi mesela :) normalde demen gibi gecikirdim :)
Evet canim yazdim dedigin yere hemen cevaplandi prof. Tarafindan hemde. İyi oldugunu soyledi sagolsun. Bu sitede spermiyogram ile ilgili buyuk topik var ordada iyi oldugunu yazdilar. Sende yarin at bakalim az cok benide bilgi sahibi yaptilar :)GaSeLLe sonucunu yorumlatabildin mi netten. birde doktorlar sitesinde hemen cevap veriyorlar. bilgin olsun. değerlerini yaz ona göre mutlaka bir doktor cevap veriyor. ben yazmıştım ertesi gün cevap verdiler. bu arada bizde bugün verdik sperm testi. yarın sonuç alacağız. belki bizim sonuca göre yorumlarsa yarın yardımcı olurum aralıklarına göre uygunluk şu bu belki aynı çıkar sonuçlar.
Cnm.benim esiminde ayni yuzde 80 ustu cikmisti .doktor bi sorun yok gayet guzel demisti bizedeEvet canim yazdim dedigin yere hemen cevaplandi prof. Tarafindan hemde. İyi oldugunu soyledi sagolsun. Bu sitede spermiyogram ile ilgili buyuk topik var ordada iyi oldugunu yazdilar. Sende yarin at bakalim az cok benide bilgi sahibi yaptilar :)
Yumurtlama ilacimi? Bende gitmek istiyorum 16.gunumde ama biryandanda beklesemmi bikac ay diyorum cunki yaptirdigim testleri gostermem lazim 3. Gununde yapilan hormonu kendisi istemisti bendenBakalim cumartesi doktor bakacak yumurtlara ne alemdeler.ama verdigi ilac cok agir geldi gunlerdir bas agrisindan oluyorum uyumazsam kendime gelemiyorum ..yan etki yapti galiba
İleri hareketlimi? Birde sekli semalide onemliymis morfolojimi neCnm.benim esiminde ayni yuzde 80 ustu cikmisti .doktor bi sorun yok gayet guzel demisti bizede
Cnm normald3 gogus kanseri tedavisinde kullaniliomus ama bana yumurtlari biraz uyaralim diye verdi 12.gun de gel bakalim dedi tahlillerimde normal cikti benim bakalim yumurtlarmi tembellesti acabaYumurtlama ilacimi? Bende gitmek istiyorum 16.gunumde ama biryandanda beklesemmi bikac ay diyorum cunki yaptirdigim testleri gostermem lazim 3. Gununde yapilan hormonu kendisi istemisti benden
Aynen oyle. İnsallah sende katilirsin aramiza beraber gun sayariz :) illede sorun olmasina gerek yok bence normal bebek dusunenlerde katilmali zaman daha hizli geciyor cunkiBilmem mi :) kizimida burda gecirdim ben :) hala suren dostluklarimiz var 2013ten bu yana,ve arkadas olan bebislerimiz var :)
Bende kaldim valla sizle,size sevinecem once insallah :)
Biri baska bi fikir sunuyor,baska biri biseyden anliyor bence cok guzel saygiyla devam ettikten sonra herkes bisy ogreniyor,iyi bi haber bile herkese bi umit oluyor.
Evet ileri hareketli ama morfoloji kacti hatirlamiyorum ama hersey normal demistiİleri hareketlimi? Birde sekli semalide onemliymis morfolojimi ne
Bizim morfoloji normal %93 anormal %3 bilmiyorum artik iyi dediler insallah iyidirEvet ileri hareketli ama morfoloji kacti hatirlamiyorum ama hersey normal demisti
Cnm yuzde 93 normal olmasi iyi oldugunu gosteriyor galiba yoksa anormal daha yuksek gelirdiBizim morfoloji normal %93 anormal %3 bilmiyorum artik iyi dediler insallah iyidir
Canım inşallah hamilesindir. Bende sattan itibaren 30. Ve 35. Günlerde test yaptım negatifti. 35. Günde yaptığım test, güya 6gün önceden bilen digital test. 41.günde doktora gittim tarlusal verdi, vajinal baktı birşey göremedi. Tedbir olsun diye kan testi verdik. Arayıp kullanma ilacı pozitif çıktı dediler.Selam tekrardan kizlar
2 3 gun once yazmistim hatirlarsiniz belki adetim yaklasik 15 gundur gelmedi. 2 3 gun once idrar testi yapmistim. Once cift cizgiyi gordum cok koyu olmasada gordum. Sonra iyice hayalet cizgi oldu. Ama esimde hayalet cizgiyi gordugunu iddia ediyor
Simdi elimde son gebelik testi var. Acabaaa yapsaaam miii yapmasam mi . Bi tarafim dur diyor. Bi tarafimda yap gitsin diyor. Birde hani ilk idrar icin yarinimi beklesem. Yoksa farketmez mi diyorsunuz ??
Nm bide yarin maydonoz sut buhari denicem bakalim.bizim arkadas onu yaptigi gun hamile kaliomus iki cocugu da onun sayesinde olmus .1 yil dan sonraBizim morfoloji normal %93 anormal %3 bilmiyorum artik iyi dediler insallah iyidir
valla bende sonuç yarın çıkacak şimdiden bilgi sahibi olayım diye senin sonuicu merak ediyordum. bende senin sonuca göre baktım gerçekten aralıkları iyi gayet. sayısı filan morfolojisi internette yazılanlara göre çok çok güzel. bizim ki de iyi olur inşallah yarın.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.Evet canim yazdim dedigin yere hemen cevaplandi prof. Tarafindan hemde. İyi oldugunu soyledi sagolsun. Bu sitede spermiyogram ile ilgili buyuk topik var ordada iyi oldugunu yazdilar. Sende yarin at bakalim az cok benide bilgi sahibi yaptilar :)
Evet canim bende arayip taradim iyi gorunuyor. İnsallah sizinkide guzel cikar.valla bende sonuç yarın çıkacak şimdiden bilgi sahibi olayım diye senin sonuicu merak ediyordum. bende senin sonuca göre baktım gerçekten aralıkları iyi gayet. sayısı filan morfolojisi internette yazılanlara göre çok çok güzel. bizim ki de iyi olur inşallah yarın.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
Bugün 6. Gün iğneye başlayalıAllah yardimcin olsun canim. İlk defa yumurtlama hapina basladigimda aynini yasamistim dr iki uc yumurta beklerken bende hic yoktu. Kacinci gunun bugun?
Nasıl geçiyor canim ne aşamadasınHiç korkma canım herşey güzel olacak, böyle düşün.
Aynen öyleydi her ay aynısın derdi bana bu ayda dedi pozitif cıktı dedim inanmadı dr gidene kadar erkekler tuhafKizlar sizde esinizle surekli bebek konusuyor sun diye tartisiyor musunuz?? Ben mi cok bunaltiyorum adami acaba. Surekli evdeyim malum iki lafimdan bir bebek.. yasak koydu bana 10 gun gecmeden inanmayacakmis
Evet benimkide inanmayacakmisAynen öyleydi her ay aynısın derdi bana bu ayda dedi pozitif cıktı dedim inanmadı dr gidene kadar erkekler tuhaf
Ayni canim aksamlari biraz belim ve bacaklarim agriyor iki gundur, dinlenme ihtiyaci hissediyorum. Geceleri uyuyamiyorum surekli uyaniyorum gunduz de hep uykum geliyor duzenim bozuldu..Nasıl geçiyor canim ne aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?