Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben de dikkatli bakınca hafiften goruyrm inşallah gebelikle sonuçlanır inşallah umarım görmek istediğimiz icin o çizgiyi görmüyoruzdur
Cnm ben karsidan baktigim da bile goruyorum ama telefonla cekerken netlesmiyor cikmiyor bir turlu fotoda.. en net.bu foto oldu zor zahmet... dilerimki yalanci pozitif degildir cunku danlattigimda olustu

Cnm ben karsidan baktigim da bile goruyorum ama telefonla cekerken netlesmiyor cikmiyor bir turlu fotoda.. en net.bu foto oldu zor zahmet... dilerimki yalanci pozitif degildir cunku danlattigimda olustu
Doğrudur canım ama yinede belli oliyr yani cok hafifte olsa ben de gördüm foto olmasina ragmen, inşallah bekledigin gibi olur kesinlesince de inşallah güzel haberini veririrsn yine bize

Benden bu ay geçti, iki gün önce adet gördüm ama diğer arkadaslar ve gelecek ay icin hala ümidim var, neden olmasın ki

Aminnn cnm..Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin .. kucagimiz bos kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…