Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydin.. Bata 5.gun var adet agrilarim her ay 4,5 gun once baslar yine ayni sekilde.basladi.. sabah 2.idrarla bu testi yaptim cok ince hemen beliren bi cizgi cikti .. ciplak gozle gorunuyor ama telden cekince gorunmuyor oyuzden siyah beyaz yaptim.. bu testin yanilma payi varmi

Eklentiler

• Screenshot_20210405-092128_Snapseed.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 92
1 2 gun daha bekleyip test yapabilirsin ya da acele etme adetini bekle gecikirsen kan verirsin hemen. Ben göremedm ama cizgiyi

1 2 gun daha bekleyip test yapabilirsin ya da acele etme adetini bekle gecikirsen kan verirsin hemen. Ben göremedm ama cizgiyi
çıplak gözle rahat görünüyor cnm telefonla çektiğim için çok parlıyor görünmüyor.. çok yalancı pozitif görenler olmuş inşallah öle değildir (

Canim goremedim ama sanki bi golgelik var gbi emin olamadim. Bendr adetin gecikince tekrarla testi Rabbim bu ay cift cizgileri gostersin hepimize insallah

Canim goremedim ama sanki bi golgelik var gbi emin olamadim. Bendr adetin gecikince tekrarla testi Rabbim bu ay cift cizgileri gostersin hepimize insallah
Yarın sabah ilk idrarla tekrar denicem bakalım aynı şekilde olursa regli gününe kadar beklicem
inşşallah çift çizgileri görürürüz cnm hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…