- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Amin canım ama daha adet olmadım hala bir ümit war ama tabi bilinmezvardır rabbim in bir bildiği elbetAllahtan umit kesilmez canim . Uzulme Rabbim nasip etsin insallah hep bekliyoruz
Olsun, üzülme gelecek ay daha daha iyi sonuçlar alırsn insallahbat 5 nisan. adet olmadim ama testim negatif. insallah gelecek ay artik.
1 2 gun daha bekleyip test yapabilirsin ya da acele etme adetini bekle gecikirsen kan verirsin hemen. Ben göremedm ama cizgiyiKızlar günaydin.. Bata 5.gun var adet agrilarim her ay 4,5 gun once baslar yine ayni sekilde.basladi.. sabah 2.idrarla bu testi yaptim cok ince hemen beliren bi cizgi cikti .. ciplak gozle gorunuyor ama telden cekince gorunmuyor oyuzden siyah beyaz yaptim.. bu testin yanilma payi varmi
çıplak gözle rahat görünüyor cnm telefonla çektiğim için çok parlıyor görünmüyor.. çok yalancı pozitif görenler olmuş inşallah öle değildir1 2 gun daha bekleyip test yapabilirsin ya da acele etme adetini bekle gecikirsen kan verirsin hemen. Ben göremedm ama cizgiyi
Insallah. Sen yine bekle 1 2 gün olmadi kan verirsin.çıplak gözle rahat görünüyor cnm telefonla çektiğim için çok parlıyor görünmüyor.. çok yalancı pozitif görenler olmuş inşallah öle değildir(
Canim goremedim ama sanki bi golgelik var gbi emin olamadim. Bendr adetin gecikince tekrarla testi Rabbim bu ay cift cizgileri gostersin hepimize insallahKızlar günaydin.. Bata 5.gun var adet agrilarim her ay 4,5 gun once baslar yine ayni sekilde.basladi.. sabah 2.idrarla bu testi yaptim cok ince hemen beliren bi cizgi cikti .. ciplak gozle gorunuyor ama telden cekince gorunmuyor oyuzden siyah beyaz yaptim.. bu testin yanilma payi varmi
Adet olmadım ama testim negatifBat 5 nişanı bekleyenler ne durumda hanımlar... Inşallah hayirli haberlerinizi alırımmmm
insallah. ya aslinda soyle diyeyim yumurtlama gunum tam 10 gun onceydi. acaba 10. gunde gebelik cikar mi yoksa tekrar test yapayim mi? testte cikmama ihtimali var miOlsun, üzülme gelecek ay daha daha iyi sonuçlar alırsn insallah
sizin yumurtlama gunu ne zamandiAdet olmadım ama testim negatif
21 mart canımsizin yumurtlama gunu ne zamandi
benim de 26 mart ben de adet olmazsam 2 gun sonra tekrar yapacagim. bi umit21 mart canım
Yarın sabah ilk idrarla tekrar denicem bakalım aynı şekilde olursa regli gününe kadar beklicemCanim goremedim ama sanki bi golgelik var gbi emin olamadim. Bendr adetin gecikince tekrarla testi Rabbim bu ay cift cizgileri gostersin hepimize insallah❤
Hadi inşallah canımbenim de 26 mart ben de adet olmazsam 2 gun sonra tekrar yapacagim. bi umit
Burda biraz daha belli oldu sanki.. benden haric goren.yok saniri.Hadi inşallah canım
GördümmmmBurda biraz daha belli oldu sanki.. benden haric goren.yok saniri.
Canim ben de dikkatli bakınca hafiften goruyrm inşallah gebelikle sonuçlanır inşallah umarım görmek istediğimiz icin o çizgiyi görmüyoruzdurBurda biraz daha belli oldu sanki.. benden haric goren.yok saniri.
Sabahtan beri goruyorum fakat bir turlu telefon net cekmiyor parliyor surekli.. insallah yalanci pozitif degildir bu teste cok guveniodum bideGördümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?