• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

kizlar benm adetm hep düzenlidr. 3 aydir bozuldu ama :( en.son 9 aralikta, ve geçen ay 11 Kasım da geç olark, ve oncesnde de 9 ekimde oldum. önceleri zatn düzenli. benm ovukasyn günü ne zman sizce. bi internetteklre pek guvenemiyrm da.

benim de sat 9 du. ayin 18 inde basladm. 10. gün. nedense gününü kacirdimmi ki diye de bi his geliyo içime :) 4 ay boyunca çok yoğun gecince afedersn, bu test insanı yavaslatiyo :) peki pozitif olduğu gunlerde hergunmu temasinz oldu canm sorabilrmym ???
ewet canm pozitif gordgm 4 gnde temasmz oldu okadar:17::34: ilaki birinde tutar hesabi :1: ki tuttu :)) sende testi ypmaya dewam et cnm insallh sizde tutturursnz bu ay bebisnz gelir :49:

Yok canım hamileliğe yormadım.ben de üşüttüm.camları silmiştim.anlatmak îstedîğim şuydu.çocuğunuz küçük de olsa yardım ediyor.bazen okadar yalnız kalıyorsunuzkî yalnızlığınızı bir çocuk bile alabiliyor.duygusallaştım da yazdım .benim 2 tane var bebeğim Allah olmayanlara versin dedim zaten.

Allah bagislasin canm.Masallah 4 yasinda ve okumayi biliyor bravo valla.gecmis olsn bu arada:)

Canim 3 senelik evliyim hep hapla korundum, gecen sene kasimda hapi biraktim ama daha cocuk dusunmuyordum yabi vucudum haptan arinsin istedim. Subatta ilk denememizi yaptik nisana kadar adetim hep duzenliydi 28 gunde oluyodu 6 gun suruyodu.. Nisanda doktara gittim bebek istedigimizi soyledik kanimi aldi ce rubella ignemi yaptirmam gerektigini ama en az bir ay hamile kalmamaya dikkat etmem gerektigini yoksa bebegin sakat dogabilecegini soyledi. Tabi internetten arastirdim en saglami 3 ay korunmak diyodu cogu sitede.. O ay adetim bi bozuldu tam bozuldu ustune hep duzensiz olmaya basladim ve her kan testinde negatif gore gore piskolojim bozuldu. En sonunda ekimde tedaviye basladik. Bende hic sorun yok kanallarim acik filan hersey iyi yani ama esimin spermlerinin 20% yerine 3%u yerine ulasiyomus ama ulasanlarin kalitesi iyiymis.. Belcikada yasiyorum simdi noel tatili oldugu icin ocakin 13unde bilgilendirmenin ardindan asilama yapilacak 6 denemede tutmazsa tup bebekle devam edilecek. Prosedur boyleymis.. Ama her ihtimale karsi dikkat et hamilede olabilirsin dedi doktor..

senin işinde zpormuş canm ama aşılamıcakkadardeğil asla bence ilk aşılamada kalırsın sen tatlmçünkü neden diceksin sadce eşinin sperminin ulaşma problemi var.aşılamada direk yumurtalığa vericeği için spermi çok rahat olucak rahatolhiçsitres yapma arkadaşmm hiiiiççç endişelenme ... olucak inanıyorumrabbmde izinverirse inşllhhh:34::29:

kızlar yaa benim bat a 4 gün kaldı ama hiç hamile gibi hissetmiyorum. olmadı galiba :(( çok yoğun akıntım vardı geçti. göğüslerim çok hassas. 3 gündür de karnım fena şiş. ama ben her ay böyleyim zaten.. acaba bi test yapsam mı yaaa????

kızlar yaa benim bat a 4 gün kaldı ama hiç hamile gibi hissetmiyorum. olmadı galiba :(( çok yoğun akıntım vardı geçti. göğüslerim çok hassas. 3 gündür de karnım fena şiş. ama ben her ay böyleyim zaten.. acaba bi test yapsam mı yaaa????
canm adet gününübele testyapma geçerse yap gününü.ama karnının şiş olması kesinlikle yanılmaz bir adet belirtisidr şaşmaz .. ama inşallah bebek vardr canm bu ay bnde hissetmedim baktık 2 gün öncesinden adet oldum çok üzüldüm çokk kardeşim:14:

Vala canımcım ben 4 gün kala yaptım.negatifi gördüm.her ay yaşadığım adet belirtileri var ben de de.ben eminim gebe olmadığıma en azından gebelik çok halsizlik uyku yapıyor ,ben hala cin gibi ayaktayım.ama belli olmaz senin ki gebe de olabilirsin

canm adet gününübele testyapma geçerse yap gününü.ama karnının şiş olması kesinlikle yanılmaz bir adet belirtisidr şaşmaz .. ama inşallah bebek vardr canm bu ay bnde hissetmedim baktık 2 gün öncesinden adet oldum çok üzüldüm çokk kardeşim:14:

yaa bnm evlendiğimden beri karın şişkinliği şikayetim var zaten ama genelde adetliyken olurdu erken başladı. off değilsem de öğreneyim bir an öncee pöff.. üzülmeyelim yaa ovulasyon testi yaparız. ben olmazsa doktora da görüncem. son 5 aydır adetim düzensizleşti belki de günü tutturamadıkk :S gerçi beyaz akıntı gördüğüm zamanlar boş geçmedik :-D bakalımm yaa kısmet..

yaa bnm evlendiğimden beri karın şişkinliği şikayetim var zaten ama genelde adetliyken olurdu erken başladı. off değilsem de öğreneyim bir an öncee pöff.. üzülmeyelim yaa ovulasyon testi yaparız. ben olmazsa doktora da görüncem. son 5 aydır adetim düzensizleşti belki de günü tutturamadıkk :S gerçi beyaz akıntı gördüğüm zamanlar boş geçmedik :-D bakalımm yaa kısmet..
sen bilirsin tatlm gerçi4 ğün kaldıysa eger hamileysen çıkar sonuç silik bile olsa çıkar yap istersen ama üzme hiç kendini bu sitreside daha fazla çekme tatlm :48:

Vala canımcım ben 4 gün kala yaptım.negatifi gördüm.her ay yaşadığım adet belirtileri var ben de de.ben eminim gebe olmadığıma en azından gebelik çok halsizlik uyku yapıyor ,ben hala cin gibi ayaktayım.ama belli olmaz senin ki gebe de olabilirsin

bende de pek belirti yok sanırım.. kendimi dinlemedim pek fazla.. ama mide kazınması oluyo hiç acıkmadığım saatlerde. zaten hep iştahlıyım deyip geçiyorum. çabuk yoruluyorum. ama umutlanmak istemedim. adet öncesi sendromu da olabilir..

sen bilirsin tatlm gerçi4 ğün kaldıysa eger hamileysen çıkar sonuç silik bile olsa çıkar yap istersen ama üzme hiç kendini bu sitreside daha fazla çekme tatlm :48:

pazar günü yaparım belki.. ilk buraya yazıcam sonucu ;-)

ewet canm pozitif gordgm 4 gnde temasmz oldu okadar:17::34: ilaki birinde tutar hesabi :1: ki tuttu :)) sende testi ypmaya dewam et cnm insallh sizde tutturursnz bu ay bebisnz gelir :49:
inşallah tatlım hayirlisiyla gelsin bakalım :49:

test alsana tatlım ovulasyon

aldm canım işte uyguluyorum. Bugün 12. günümdu yine negatif çıktı. koyulasmada yok 2. cizgide. bakalim yarın öbür gün ne olacak. umarım günü kacirmadan başarabilirim :((

bn de pozitfdide nldu cnm 5 gunde 1 gn çift çktı oda tutmdi ooooooffff oooff bu ay hç bişi ypmdm saldm mevlamkayıra ammmmaaannnn:cool::D

kııızz gecekuşuuu =))) seni de mi uyku tutmadııı???? zaten biz insanlar plan yaparız yaparız ama kader gene ağlarını örer canikom.. hiç ummadığında hamile kalırsın belki. bunaltma kendini...

senin işinde zpormuş canm ama aşılamıcakkadardeğil asla bence ilk aşılamada kalırsın sen tatlmçünkü neden diceksin sadce eşinin sperminin ulaşma problemi var.aşılamada direk yumurtalığa vericeği için spermi çok rahat olucak rahatolhiçsitres yapma arkadaşmm hiiiiççç endişelenme ... olucak inanıyorumrabbmde izinverirse inşllhhh:34::29:

Beni rahatlattin canim.. İnsallah dedigin gibi olur.. Hala adet olmadim buda iyi bsy galiba :) bi hafta gecti gununu.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun bizi evlatsizlikla ve evlatlarimizlada imtihan etmesin..

Gunaydin kizlar dun adet olmam gerekiyordu ama olmasın ins bügünde olmam buraya yazdığım hamilelik belirtilerin ortadan kalktı resmen ama adetime dair hic bir belirtimde yok sadece akıntım var ve bacaklarıma agri giriyo bide batıma 1 gun kala test yaptım yine negatif cikti adet olmamak icin dua ediyorum ins olmam ins

Back
X