Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Yapmıycam zaten test hevesim kaçtı kasık ağrım yok gitti zaten adet günü kesildi ağrım
E regl olsan yine ağrın olmaz mıydı? Ben bugün daha da kötüledim ishal, gaz, bağırsaklardan devamlı ses gelmesi vs ya çok kötü üşüttüm ya da daha farklı şeyler oluyor vücudumda bilmiyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Regli olsam çok ağrım oluyo zaten kasıklarımda işte olcam sandım dün kalktıgımda agrım vardı sonra kesildi birtek belim kopcak gibi agrıyo okadar ne bilim insanlar adet günü kramplar yasıyo hamile oldunu öyle öğreniyo bende bişey kalmadı kesildi.gece ince mi giyinip yatıyon cunku hava seerinledi artık ben mesela şortla yatmıyorum artık üşüyom

Hayır ben de şortla yatmıyorum aslında ve üstümü kesinlikle örter öyle uyurum ne bileyim sanırım acile filan gideceğim başka türlü olmayacak gibi

H himnsl canım benim sol kasığım bacagım ve belim agrıyo çok şiddetli eşim bile kendi dedi yarın test alayım yap diye berbatım ağrım çok ama gelen giden yok sol tarafım felç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…