- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Bilmiyorum herkes kız var iki testte de var hamilesin bence dediler ama bunlar adetten önceydi ondan suan bekliyorum bi kaç gün daha adet olmazsam yapıcam bekliycem yaniBunda göremedim canım ya
Amin canımRabim gönlümüze göre verir inşallah
Anladım canım haber et bizedeBilmiyorum herkes kız var iki testte de var hamilesin bence dediler ama bunlar adetten önceydi ondan suan bekliyorum bi kaç gün daha adet olmazsam yapıcam bekliycem yani
İnşallah canım yapınca da yazıcamAnladım canım haber et bizede
Psikolojik olabilir mi canım günün geldiği içinYa kızlar size bişey sorcam lavaboya girdiğimde afedersiniz oramın içinden gelen adet kokusu geliyo burnuma çok tuhaf ama resmen alıyorum
Zannetmıyorum dünden beri geliyo koku resmen burnumdaPsikolojik olabilir mi canım günün geldiği için
Benimde doğum günümay benim doğum günüm bana da .isteyen herkese uğurlu gelsin:)
Anladım canım başıma gelmedi hiçZannetmıyorum dünden beri geliyo koku resmen burnumda
Başına gelen yok miiiiiAnladım canım başıma gelmedi hiç
Bilemedim o zamanAma işte 6 gün kala oyle cıkınca bidaha test yaptım 4 gün kala çizgisi kaybolan testi işte daha koyulaşması gerekmez mıydı ondan emin olamıyorum koyulaşmadı kesin yok diyom
İnşallah insallahArkadaşımın regl gecikmesinde 5.gün gördü o da baya silik çizgiydi. Kızı şimdi bir buçuk yaşında bekleyin bakalım olmazsa bi daha ki aya inşaAllah
Beklenen Adet Tarihikızlar bu batın açılımı nedir yumurtlama günü mü?
İnşallah canımAşk benim 24 ü heyecandan günler geçmiyorumarım çok çabuk geçer zamanımız ve çift çizgi görürüz
Henüz yapan yok canım yani pozitifimiz yok ama inşallah eylül sonuna güzel haberler alırızYorumları okuyamadım tek tek. Test yapan var mı kızlaray şu topiği güzel haberlerle kapatalım inşallah yaa
Yapmıycam zaten test hevesim kaçtı kasık ağrım yok gitti zaten adet günü kesildi ağrımBilemedim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?