Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Ay hadi inşallah senden hayırlı haber alalım az kaldı gününe

Gerçekten mi ay hadi İnşallah ya.. bundan önceki aylarda o kadar umutlandım ki anlatamam, daha fazla umutlanmak istemediğim için kendimi başka şeylerle oyalıyorum zaman geçsin diye
Hamile oldugnu şöyle anlayabilirsin eğer kasıklarında 5 saniye kadar süren batma hissi iki taraflı varsa ve bu adet günü bile olmamana ragmen devam edıyosa bilki hamilesin çünkü 2 hamileliğimde de aynısı olmustu

Aslında benim daha çok solda oluyor geceleri sola yattığımda özellikle ama sağa geçtiği de oluyor. Bacaklarımı kendime toplayarak oturmayı seven biriyim öyle yapınca da karnımın en altında bir ağrı oluyor

Maalesef bende pkoluyum.Afetin düzene girdiyse olma ihtimali fazla

Bazen bi tarafta daha yoğunluk oluyo ama ani harketlerde iki tarafdada oluyo iki tarafta da olsa bi taraf daha çok hissettiriyo diyodum adet olcam lavaboya gidiyodum bakıyodum yok 1 hafta öyle oldu adetim de gectı sonra bi yaptım anında kırmızı çift çizgi ilk gebeliğimde düşük olmustu çok ağlıyodum eşim atmıstı onları üzülmiyim diye ama oğlumun herseyı duruyo ınsallah senden de güzel haber alalım

İnşallah canım inşallah gerçekten çok istiyorum anne olmayı bana da nasip olur inşallah

kızlar ya adetime 3 gün var kasık agrısı başladı gibi ama tek taraflı agrıyor aslında kasıgımmı agrıyo karnımmı ayırtta edemiyorum bu sefer değişik şeyler yaşıyorum sağ böbreğime sancıda giriyor heralde ben üşüttüm çok gezmekten Bu ayda olmadı bu agrı başladıysa adet gelirrr ah ah

Malesef adetim gelmedi ve test yaptım negatif ama hala gelen giden yok galiba gene düzenim gitti ne güzel 2 aydır düzenliydi öyle gitse şaşardım zaten
Eda kuzum ben hamileyim HCG 11 çıktıııı sende umudunu kaybetme birtanem dualarım seninle olacak

Eda kuzum ben hamileyim HCG 11 çıktıııı sende umudunu kaybetme birtanem dualarım seninle olacak
Hayırlı olsun canım
Benimde bat 24 Eylül
Hiç bir belirtim yok akıntım da kesildi normalde adetten önce çok akıntım olur
Nasıl değerlendirme yaptın bu ay canım ❤

Hayırlı olsun canım
Benimde bat 24 Eylül
Hiç bir belirtim yok akıntım da kesildi normalde adetten önce çok akıntım olur
Nasıl değerlendirme yaptın bu ay canım ❤
Çoook teşekkür ederim canımıniçi benimde 23/24 ünde regl olmam gerekiyor bugün öğrendim ama

Şurada açtığım konuda moralimi bozan çokta az olan umudumu elimden alan beni ağlatan kişiler oldu.
26 Ağustos son regl günümdü, o regl sonrasında gün aşırı değerlendirdik her günü, yavrumun yaşattığı his mi yoksa çok istememden kaynaklı mı bilmiyorum ben daha ovulasyon zamanımda birçok belirtimi yaşadım.
Ama en güzel şey umudunu kaybetmemek ve inanmak ben bunu fark ettim. Olumsuz yorum yapıp umudunu çalanları hiç ciddiye alma ve üzülme. Bu arada bel ağrım, şişkinliğim açlık hissim bacaklarında ağrım ve karın ağrım hala devam ediyor ekstra olarak göğüslerim gerçekten çok fazla büyüdü asla bu kadar büyümezdi regl zamanımda bile .
Lütfen umudunu kaybetme herşey güzel olacak inan bana dualarım seninle olacak

Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim sende benim dualarımdasın
Ben çok güzel kızlarla çok güzel bir topicteyim ve onlar beni her gün motive ediyor
Bende bu ay bir solu bir boş değerlendirme yaptım
Ben ocaktan beri korunmuyorum ama mucizem hala bana gelmedi sanırım güzelleşiyor
Sende moralini öyle insanlara bozdurtma bol bol dinlen bebişe iyi gelecek şeyler yap canım o sana böyle yazanlar hepsi çekemeyen ve hayatında daha başarı elde etmemiş insanlar

Güzeliiiim ay mesajını okurken gözlerim doldu, adın kadar gerçekten meleksin
Fıstığım evet bu topicteki bütün kızlar tam bir mutluluk ve umut dopingi
Zaten buraya yazıyorsak ufacıkta olsa minicikte olsa umutlanabilmek
Küçük mucizen seni biraz bekletiyor ve bence kızın olacak ve çok nazlı bir kuzucuk olacak ben inanıyorum güzelim

Bu ay veya gelecek tüm aylarda umarım tüm isteyen annelerin göbüşü ve kolları sağlıklı yavrularıyla dolar Allah'ım isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…