- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Ay hadi inşallah senden hayırlı haber alalımZamanında sağlıklı olsun canım dediğin gibi, Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimizeBenim kasık ağrısı devam ediyor, göğüs ucumda bir koyuluk var ve ağrıyor göğüslerim eşim dün resmen büyümüş senin göğüsler dedi o bile fark etmiş bekliyorum bakalım :)
Evettt az kaldı bekliyorum soğukkanlılıkla bakalımAy hadi inşallah senden hayırlı haber alalımaz kaldı gününe
İçimden bir his çıkıcak diyo bak görEvettt az kaldı bekliyorum soğukkanlılıkla bakalım
Gerçekten miİçimden bir his çıkıcak diyo bak gör
Hamile oldugnu şöyle anlayabilirsin eğer kasıklarında 5 saniye kadar süren batma hissi iki taraflı varsa ve bu adet günü bile olmamana ragmen devam edıyosa bilki hamilesin çünkü 2 hamileliğimde de aynısı olmustuGerçekten miay hadi İnşallah ya.. bundan önceki aylarda o kadar umutlandım ki anlatamam, daha fazla umutlanmak istemediğim için kendimi başka şeylerle oyalıyorum zaman geçsin diye
Aslında benim daha çok solda oluyor geceleri sola yattığımda özellikle ama sağa geçtiği de oluyor. Bacaklarımı kendime toplayarak oturmayı seven biriyim öyle yapınca da karnımın en altında bir ağrı oluyorHamile oldugnu şöyle anlayabilirsin eğer kasıklarında 5 saniye kadar süren batma hissi iki taraflı varsa ve bu adet günü bile olmamana ragmen devam edıyosa bilki hamilesin çünkü 2 hamileliğimde de aynısı olmustu
Öyle vala daha 5 gün varBenim de beklenen tarih aynı.Ayriyetten klomene başladım reglin 5 günü yumurta takibi yaptı doktor.Bakalim hayırlısı beklemek çok zor
Maalesef bende pkoluyum.Afetin düzene girdiyse olma ihtimali fazlaYa yapmak istiyorum ama yarında bekliycem hala gelmezse yapıcam ben pkoluyum normalde adetim düzensiz ama maşallah 2-3 aydır düzenliydi ama pko bu ne olcağı belli olmuyo o yüzden dedim yarını da bekliyim cunku 2 ay önce 14 ünde oldum gecen ay 15i belki bu ay 16 ondan beklıycem 1 güncük daha
Bazen bi tarafta daha yoğunluk oluyo ama ani harketlerde iki tarafdada oluyo iki tarafta da olsa bi taraf daha çok hissettiriyo diyodum adet olcam lavaboya gidiyodum bakıyodum yok 1 hafta öyle oldu adetim de gectı sonra bi yaptım anında kırmızı çift çizgi ilk gebeliğimde düşük olmustu çok ağlıyodum eşim atmıstı onları üzülmiyim diye ama oğlumun herseyı duruyo ınsallah senden de güzel haber alalımAslında benim daha çok solda oluyor geceleri sola yattığımda özellikle ama sağa geçtiği de oluyor. Bacaklarımı kendime toplayarak oturmayı seven biriyim öyle yapınca da karnımın en altında bir ağrı oluyor
Malesef adetim gelmedi ve test yaptım negatif ama hala gelen giden yok galiba gene düzenim gitti ne güzel 2 aydır düzenliydi öyle gitse şaşardım zatenMaalesef bende pkoluyum.Afetin düzene girdiyse olma ihtimali fazla
İnşallah canım inşallah gerçekten çok istiyorum anne olmayı bana da nasip olur inşallahBazen bi tarafta daha yoğunluk oluyo ama ani harketlerde iki tarafdada oluyo iki tarafta da olsa bi taraf daha çok hissettiriyo diyodum adet olcam lavaboya gidiyodum bakıyodum yok 1 hafta öyle oldu adetim de gectı sonra bi yaptım anında kırmızı çift çizgi ilk gebeliğimde düşük olmustu çok ağlıyodum eşim atmıstı onları üzülmiyim diye ama oğlumun herseyı duruyo ınsallah senden de güzel haber alalım
Pcoslarin kaderi buMalesef adetim gelmedi ve test yaptım negatif ama hala gelen giden yok galiba gene düzenim gitti ne güzel 2 aydır düzenliydi öyle gitse şaşardım zaten
Bebişimmmmm ben hamileyim HCG 11 çıktıı sende giiitttÖyle vala daha 5 gün var
Eda kuzum ben hamileyim HCG 11 çıktııııMalesef adetim gelmedi ve test yaptım negatif ama hala gelen giden yok galiba gene düzenim gitti ne güzel 2 aydır düzenliydi öyle gitse şaşardım zaten
Hayırlı olsun canımEda kuzum ben hamileyim HCG 11 çıktıııısende umudunu kaybetme birtanem dualarım seninle olacak
Çoook teşekkür ederim canımıniçiHayırlı olsun canım
Benimde bat 24 Eylül
Hiç bir belirtim yok akıntım da kesildi normalde adetten önce çok akıntım olur
Nasıl değerlendirme yaptın bu ay canım ❤
Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim sende benim dualarımdasınÇoook teşekkür ederim canımıniçibenimde 23/24 ünde regl olmam gerekiyor bugün öğrendim ama
Şurada açtığım konuda moralimi bozan çokta az olan umudumu elimden alan beni ağlatan kişiler oldu.Gebeliğe Hazırlık - Hamilemiyim? Çift çizgi gördüm
Hanımlar, yaklaşık son 9 gündür çok uykulu günde 18 saate kadar, bel ağrısı, karın gerginliği ve sağ kasıkta ara ara hissedilen sancı, sürekli idrara çıkma koyu renk idrar yapma, sürekli acıkma ve doymama(özel bir yiyecek değil çok açlık hissi), kabızlık, duygusallık herşeye ağlama ve fazla...www.kadinlarkulubu.com
26 Ağustos son regl günümdü, o regl sonrasında gün aşırı değerlendirdik her günü, yavrumun yaşattığı his mi yoksa çok istememden kaynaklı mı bilmiyorum ben daha ovulasyon zamanımda birçok belirtimi yaşadım.
Ama en güzel şey umudunu kaybetmemek ve inanmak ben bunu fark ettim. Olumsuz yorum yapıp umudunu çalanları hiç ciddiye alma ve üzülme. Bu arada bel ağrım, şişkinliğim açlık hissim bacaklarında ağrım ve karın ağrım hala devam ediyor ekstra olarak göğüslerim gerçekten çok fazla büyüdü asla bu kadar büyümezdi regl zamanımda bile .
Lütfen umudunu kaybetme herşey güzel olacak inan bana dualarım seninle olacak
Güzeliiiim ay mesajını okurken gözlerim doldu, adın kadar gerçekten meleksinBu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim sende benim dualarımdasın
Ben çok güzel kızlarla çok güzel bir topicteyim ve onlar beni her gün motive ediyor
Bende bu ay bir solu bir boş değerlendirme yaptım
Ben ocaktan beri korunmuyorum ama mucizem hala bana gelmedi sanırım güzelleşiyor
Sende moralini öyle insanlara bozdurtma bol bol dinlen bebişe iyi gelecek şeyler yap canımo sana böyle yazanlar hepsi çekemeyen ve hayatında daha başarı elde etmemiş insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?