• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik isteyenler bat 19 nisan olanlar belirti bekleyelim🤭

Daha iki gün geçmiş oluersun canım bu ay hepimizinki gecikti etkilendi en son ne zaman test.yaptin nasıl cikti
12 sinde kanamam oldu peçeteye sildikçe gelen kahve sonra pembe en son toz pembe gibi kesildi. 13 ünde öğlen yeniden kanama oldu daha kırmızıydı sildikçe bir iki kere geldi sonra bitti. Dün sabah biraz kanama oldu yeniden yine aynı şekilde bitti. Bu arada bu durumlar olurken hayal meyal çizgi görüyordum. Bu sabah yaptım buraya yüklediğimde kalite düşüyor pek belli değil ama baya hemen çift çizgi oldu şok oldum falan yani. Regl desen reglim hiç şaşmaz yoğun ağrılı pıhtılı olur iki kere falan ped değiştiririm ama öyle bir durum yok hayır kanda veremiyorum yaşadığım yerde belli günler alınıyor böyle saçma bişey içinde kaldım

12 sinde kanamam oldu peçeteye sildikçe gelen kahve sonra pembe en son toz pembe gibi kesildi. 13 ünde öğlen yeniden kanama oldu daha kırmızıydı sildikçe bir iki kere geldi sonra bitti. Dün sabah biraz kanama oldu yeniden yine aynı şekilde bitti. Bu arada bu durumlar olurken hayal meyal çizgi görüyordum. Bu sabah yaptım buraya yüklediğimde kalite düşüyor pek belli değil ama baya hemen çift çizgi oldu şok oldum falan yani. Regl desen reglim hiç şaşmaz yoğun ağrılı pıhtılı olur iki kere falan ped değiştiririm ama öyle bir durum yok hayır kanda veremiyorum yaşadığım yerde belli günler alınıyor böyle saçma bişey içinde kaldım
Şuan kanama tamamen bitti mi

Gerçekten ilginç nasıl bekliyorsunuz kan testi yaptırmadan ben olsam şehir bile degistirebilirim 🤣🤣
Ahaha arabam olsa şehir merkezine gider yaptırırdım 😂 eşimin tayini sebebi ile küçük bir ilçeye taşındık burada haftanın belirli günleri alınıp en yakın büyük hastaneye gönderiyorlar ve yarın kan günü ve hemde doğum günüm inşallah güzel haberler alırım hep beraber alırız 🙏🏻 💕

Perşembe regl günüm bugün hastaneye gitmişken kan testi verdim bakalım yarın çıkacak eve gelmeden de test aldım o negatif çıktı nasip bakalım saatler geçmiyor sanki

Gebelikten gibi geldi bana...yerleşme kanaması olabilir...adet olsaniz devam ederdi heralde... inşallah vardır hakkınızda hayırlısı...bizim içinde dua edin

Gebelikten gibi geldi bana...yerleşme kanaması olabilir...adet olsaniz devam ederdi heralde... inşallah vardır hakkınızda hayırlısı...bizim içinde dua edin
Bilemiyorum işte herşey çok karıştı ama dediğiniz gibi inşallah vardır sağolun. Hep beraber en kısa sürede güzel haberler alalım inşallah sağlıklı hamilelik süreçleri sağlıklı yavrular nasip etsin Allah hepimize 🙏🏻

Hepimize Rabbim hayırlısını nasip etsin her şey gününü bekliyor bu hayatta kalben saglikli evlatlar nasip olsun isteyen herkese ben de kan verdim regle iki gün var 99 çıktı sağlıkla ilerler inşallah

Hepimize Rabbim hayırlısını nasip etsin her şey gününü bekliyor bu hayatta kalben saglikli evlatlar nasip olsun isteyen herkese ben de kan verdim regle iki gün var 99 çıktı sağlıkla ilerler inşallah
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻

Hala elenmedim bugün adet günüm fakat testler negatifti . Regl ağrısı var her an olabilirim 🤣

Aynı durumdayim test yap yalanci pozitif gör umutlan sonra negatif gör çöküşe geç regle kadar bir umut et regl olmamak için dua et.regl ol bunalıma.gir döngü bu. Artık hayattan zevk alamaz oldum ki içtiğim kahveden okuduğum kitaptan zevk alan bir insandım. Çok yıprandim çok zormuş. Ara veriyorum bu konuyu bir süre gundemimden kaldırıyorum çünkü bı gidişle psikolojim de evliliğim de bozulacak
Aynen bende ara vercem çünkü gerçekten her saniye bunu düşünmekle geçiyo ve çok ciddi psikolojimiz mahvoluyo😔
Her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar...😭 Bende olucam heralde... hayırlısı...umudunuzu kaybetmek yok...gerekirse biraz dinlenelim ara verelim piskolojomizi toparliyalim..sonra kaldığımız yerden devam...Allah herkesin gönlüne göre versin

Kızlar dün iki çizgi netti,
Bugün böyle yumurta çatlamoş dimi

Eklentiler

• IMG_4381.webp
    IMG_4381.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 34
Bat bugün. Olmadım ama olacak gibi ağrı var testler negatif. Burdan dönmez dimi ?

Bat bugün. Olmadım ama olacak gibi ağrı var testler negatif. Burdan dönmez dimi ?
Valla böyle negatif olup gecikmenin ikinci üçüncü günü pozitif görenler var ki geç döllenme ihtimalide olabilir eğer regl olmazsan ortalama beş altı günü daha var

Kızlar sabah yine silik gördüm belirtilerim zaten devam ediyor kan verdim negatif çıktı doktor durumun yerleşme kanamasına çok uyumlu bakalım bir hafta daha bekleyelim geç döllenme olmuş olabilir dedi beni yine arafta bıraktılar

Bennimde adet degil yaa 2 gündür lekelenme tarzında geliyo neden böyle oldu anlamadim pembe lekelenme geliyo

Back
X