• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Anladık canım. Bu ay ovulasyon denemicem bende bakalım nolcak onu da bıraktım hayırlısı olsun
Bu ay ovulasyona başlamıştım ama 88 kilo olmuşum birde hamile kalırsam ömrü hayatimda hiç 88 görmemiştim acil zayifalyip öyle düşüncem tamam evlat ama birde onun time alicam hiç veriez olacak

Dün test yaptı çıkmadı kan verdim beta 0.2 adet gelecek bir hal yok son adetten 38 gün geçti şüphelendiğim durumdan ise bugun 10 gün galiba adet dönemine bu kadar yakın belirtiler olunca zamanda geçmiyor beta oldukça düşük 😕

Bazen bi tarafta daha yoğunluk oluyo ama ani harketlerde iki tarafdada oluyo iki tarafta da olsa bi taraf daha çok hissettiriyo diyodum adet olcam lavaboya gidiyodum bakıyodum yok 1 hafta öyle oldu adetim de gectı sonra bi yaptım anında kırmızı çift çizgi ilk gebeliğimde düşük olmustu çok ağlıyodum eşim atmıstı onları üzülmiyim diye ama oğlumun herseyı duruyo ınsallah senden de güzel haber alalım😍
Bir hafta boyunca twst yapriniz mi peki

Back