• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik isteyenler bat 19 nisan olanlar belirti bekleyelim🤭

Arkadaşlar bat 19 nisan olan var mı? Belirtileri hep birlikte bekleyip paylaşalım herkese sevgiler🥰🙏🏻
Ben varım bat 19 ya da en geç 21 bazen 2 3 gün oynayabiliyor 4 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyoruz bu ay da femara bide çatlatma iğnesi kullandım göğüslerim de hafif bi sızlama var sadece

Kızlar sabah yine silik gördüm belirtilerim zaten devam ediyor kan verdim negatif çıktı doktor durumun yerleşme kanamasına çok uyumlu bakalım bir hafta daha bekleyelim geç döllenme olmuş olabilir dedi beni yine arafta bıraktılar
hayırlısıyla pozitife döner inşallah

Eklentiler

• IMG_6381.webp
    IMG_6381.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 40
Canım senin testin pzoitif duruyo daha regl gününede var brnce regl sabahı bir tane daha test yap cizgi muhtemelen daha belirgin olur o zmn pozitif cikarsa yjne kan vermeye gidersin

Canım senin testin pzotif regl gununde birdaha test yap vizgi daha da nrt cikarsa kan vermeye gudersin

Canım senin testin pzoitif duruyo daha regl gününede var brnce regl sabahı bir tane daha test yap cizgi muhtemelen daha belirgin olur o zmn pozitif cikarsa yjne kan vermeye gidersin
Ya emin misiniz bundan önce yaptığım testlerin hepsi negatifdi ben sekiz gün kala başladım kaset test yaptım ilk defa bugün erken gebelik testi yaptım silik verdi anında ama ben güvenmiyorum çünkü geçen ay da daha bariz pozitif verdi ama kan da negatif çıkmıştı ve adet olmuştum

Benimde 2 gün var adete ...bugün kaset test yaptım negatif...bakalım 2 gün daha bekleyelim...ama umudum yok .... hayırlısı

Bu nimo marka ama yarın miratech yapcam çok iyi bir eczaneden aldık paketli zaten ultra hassamıssss
Nimo bana iki gün önce pespembe çıkardı gittim dün negatifti. Ha herkese aynı olacak diye bişey yok elbette. Bunu yine nette araştırın bir ne olur ne olmaz

Nimo bana iki gün önce pespembe çıkardı gittim dün negatifti. Ha herkese aynı olacak diye bişey yok elbette. Bunu yine nette araştırın bir ne olur ne olmaz
Evet ikilem bi test bazısı doğru bazısı yanlış çıkartmış balla benim kesin yanlıştır ben bence hamile değilim ama ukarıkmdogrudur yarın yapacağım test zaten her şeyi belirler

Back
X