- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Benım şeffaf var ama bugün neden kuruydum hiç akıntım olmadı suan yeni geldi ama şeffafBenim o da yok
Dedim siZe kızlar yalanKızlar anlık bildiriyorum kocama da yaptım çamaşır suyu deneyini köpük köpük köpürdü oda hamile galiba
Bat gelene kadar bekle canımBende umudumu kaybediyorum artık galiba... reglime 3 gün var 2 gündür erken gebelik testi yapıyorum negatif
Aynen canım bende geckmeyi bekleyeceğim boşa test yapmayacağımEn iyisi gecikmeyi beklemek bizim için en iyisi
Bekleyelim bakalım ne çıkacakBenım şeffaf var ama bugün neden kuruydum hiç akıntım olmadı suan yeni geldi ama şeffaf
İlk başta çıkmış ama ilk çıkması daha önemli değil mi kiAma tuhaf olan ne biliyo musun o çıktı ya kurudugunda yok oldu
Yumurtlamadan sonra devam eden su gibi akıntılarım var hiç kuruluk yok bendeAkıntınız ne durumda kızlar ben yumurtlama sonrası hiç görmedim
Bak kuruduktan sonra böyle oldu ama kuruma olan yer ilk gördüğim yer degılİlk başta çıkmış ama ilk çıkması daha önemli değil mi ki
Ben de kuruma olan yerde değil biraz daha geride gördüm sanki çizgiyi normal bence bir de adetten önce yapmışsın kaset test o kadar hassas değil belki de o yüzden bilmiyorum ki sen daha tecrübelisin canım bence var ben yine diyorumBak kuruduktan sonra böyle oldu ama kuruma olan yer ilk gördüğim yer degıl
İdrar dağılmış gibi duruyr canım. Bence testi tekrarlaBak kuruduktan sonra böyle oldu ama kuruma olan yer ilk gördüğim yer degıl
Buda adete 6 gün kala yaptıgımdı hemen cekmıstım resmi netleştirerek sadeceBen de kuruma olan yerde değil biraz daha geride gördüm sanki çizgiyi normal bence bir de adetten önce yapmışsın kaset test o kadar hassas değil belki de o yüzden bilmiyorum ki sen daha tecrübelisin canım bence var ben yine diyorum
Ve sanki sol kasığımda bir yumurta koymuşlar gibi acı ağrı yok ama ryilince çok agriyorBenımde özellikle belim ama
o testi yaptıgım an böyleydi canım kuruduktan sonra oyle dagıldıİdrar dağılmış gibi duruyr canım. Bence testi tekrarla
Aaa bariz çizgi var ya ben böyle çizgi görcem beklicem im kan sız hahahaBuda adete 6 gün kala yaptıgımdı hemen cekmıstım resmi netleştirerek sadece
Benımde sağ öyleydi ama bugün kasık ağrım yok gitti belim ve göğüs uçlarım acıyo yanıyoVe sanki sol kasığımda bir yumurta koymuşlar gibi acı ağrı yok ama ryilince çok agriyor
Ama işte 6 gün kala oyle cıkınca bidaha test yaptım 4 gün kala çizgisi kaybolan testi işte daha koyulaşması gerekmez mıydı ondan emin olamıyorum koyulaşmadı kesin yok diyomAaa bariz çizgi var ya ben böyle çizgi görcem beklicem im kan sız hahahaçok bariz görünüyor canım çizgiii
Valla bendede var göğüs hasayiteti ama hadi inşallah birbirimize olumlu sonuçlar veririz inşallahBenımde sağ öyleydi ama bugün kasık ağrım yok gitti belim ve göğüs uçlarım acıyo yanıyo
Ay inşallah ya kızım olsun çok istiyom yemınle sırf onun yüzünden yapıyom cocukValla bendede var göğüs hasayiteti ama hadi inşallah birbirimize olumlu sonuçlar veririz inşallah
Rabim gönlümüze göre verir inşallahAy inşallah ya kızım olsun çok istiyom yemınle sırf onun yüzünden yapıyom cocuk
Bunda göremedim canım yao testi yaptıgım an böyleydi canım kuruduktan sonra oyle dagıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?