- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Ciddi misin e ama önceki yaptığında vardı sanki çizgi görünüyordu yaniYaptım canım erken gebelik testi negatif
Bende de var canım ama regl öncesi hep olur. Sende ilk defa oluyosa belirtidir belkiKızlar sizde de krem gibi akıntı var mı? Bende dünden beri krem gibi akıntı var koku yok, kaşıntı yok.
Bilemedim ki ben de regle 6 gün var :)Bende de var canım ama regl öncesi hep olur. Sende ilk defa oluyosa belirtidir belkiburda bu şekilde akıntısı olup gebe olduğunu öğrenen çok insan var
Valla burda çok okudum canım bu belirtiyle hamile kalanı umarım sizinkilerde bebiştendirKızlar rakı beyazı akıntı hamilelik belirtisi midir bilginiz var mı? Bayadır böyle birşey olmadı bende şimdi reglime 6 gün var bu ayda hiç öyle aman aman hissedilir akıntı olmamıştı az önce oturduğum yerde hissettim o derece yoğundu regle 5-6 gün kala yumurtlama olmaz herhalde değil mi?
Diye soracaktım başka yerde yazdığımı buraya kopyalamıştım aynı şeyi konuşuyormuşsunuz
Kasıklarımda batma gibi ağrılarda var ama testler hala negatif çıkıyor
Ben bu ay 15 gün önceden başladım testlere ama belirtiler yumurtlamadan beri var anlamsız anlamlı acayip Bi dönem yaşıyorum kasık ağrılarım tüylenme bel ağrısı çok oldu kabızlık yaşadım hala tam normale dönemedim göğüs ucu acısı 10 gün yaşadım geçti sonra 15 gün varken reglime üç tane pozitif test gördüm sonra negatif çıkmaya başladı ama hala kasık batması var iki gün önce baş dönmem oldu mesela iştahım kesildi şuan sadece kahvaltıyla duruyorum karnım aç ama canım hiç birşey istemiyor dün göğüs hassasiyeti başladı mesela.. Stresim büyük evet hiç belirti olmasa bekleyeyim böylesi çok zor yaValla burda çok okudum canım bu belirtiyle hamile kalanı umarım sizinkilerde bebiştendir6 gün test için çok erken değil mi canım iyice strese sokarsın kendini
Aa pozitif çıkan testlerine çok şaşırdım hem de 15 gün kala. Evet zor valla bayağı da belirtin var ben de bi kaç aydır hep 1 hafta kala test yapmaya başlıyodum bıraktım artık. Hatta bu ay bu foruma bile girmedim çok takılıyorum diye bata 3 gün kala bakmaya başladımBen bu ay 15 gün önceden başladım testlere ama belirtiler yumurtlamadan beri var anlamsız anlamlı acayip Bi dönem yaşıyorum kasık ağrılarım tüylenme bel ağrısı çok oldu kabızlık yaşadım hala tam normale dönemedim göğüs ucu acısı 10 gün yaşadım geçti sonra 15 gün varken reglime üç tane pozitif test gördüm sonra negatif çıkmaya başladı ama hala kasık batması var iki gün önce baş dönmem oldu mesela iştahım kesildi şuan sadece kahvaltıyla duruyorum karnım aç ama canım hiç birşey istemiyor dün göğüs hassasiyeti başladı mesela.. Stresim büyük evet hiç belirti olmasa bekleyeyim böylesi çok zor ya
Evet haklısın takıntı oluyor batak gibi burası yaAa pozitif çıkan testlerine çok şaşırdım hem de 15 gün kala. Evet zor valla bayağı da belirtin var ben de bi kaç aydır hep 1 hafta kala test yapmaya başlıyodum bıraktım artık. Hatta bu ay bu foruma bile girmedim çok takılıyorum diye bata 3 gün kala bakmaya başladımyoksa burayı okumaktan araştırmaktan falan günler geçmek bilmiyo
Bugün 3. Gün kuzum geceli olsa çıkardıHemen moral bozmak vazgeçmek yok annesigeç döllenmedir belki, regl geçtimi?
Bende anlamadım ve hemen cıkmıstı demekki inanmıycanCiddi misin e ama önceki yaptığında vardı sanki çizgi görünüyordu yani
E neye inanıcaz bizz valla bir şey anlamadım ben bu işten canımBende anlamadım ve hemen cıkmıstı demekki inanmıycan
Öyle valla hani dedim tamam kesin bu testte çıkar kıpkırmızı 6 gün önce cıktıysa dedım bıde bu sabah ilk idrarla yaptım sen düşünE neye inanıcaz bizz valla bir şey anlamadım ben bu işten canım
Yok artık ya gerçekten şok geçirdim yani daha nasıl öğreneceğiz biz bu işi anlamadım ki.. sıkma canını en azından olacağını biliyorsun 1 tane yavrun var, şimdi olmazsa sonraki ayÖyle valla hani dedim tamam kesin bu testte çıkar kıpkırmızı 6 gün önce cıktıysa dedım bıde bu sabah ilk idrarla yaptım sen düşün
Haha aynı benTanih aralığını geniş tutsaydın keşkeebenim de 18 eylül. Zerre beklentim yok adet olayım hormon testi vercem diye bekliyorum ama gene de şurda yerimi alayım belki sizlerin güzel haberlerini okurum
Ayy sonumuz benzemesin canım ben bugün regl oldumHaha aynı benBenim de 21i regl günüm. 21ine de hastaneden randevu aldım hormon testi için bekliyorum
Yok yok ihtimal yok, beklenti yokAyy sonumuz benzemesin canım ben bugün regl olduminşallah sen olmazsın da gerek kalmaz hormon testine falan
Hayırlısı ya rabbim herseyın en iyisini bilir daha zamanı degıl demkkı rabbım saglıkla vaktı zamanında versin herkeseYok artık ya gerçekten şok geçirdim yani daha nasıl öğreneceğiz biz bu işi anlamadım ki.. sıkma canını en azından olacağını biliyorsun 1 tane yavrun var, şimdi olmazsa sonraki ay
Zamanında sağlıklı olsun canım dediğin gibi, Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimizeHayırlısı ya rabbim herseyın en iyisini bilir daha zamanı degıl demkkı rabbım saglıkla vaktı zamanında versin herkeseSen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?