- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Ben çok takıyodum adet oldugumda deli gibi ağlıyodum ölmek istiyorum diyodum bütün arkadaslarımın var benım yok diye ama hepsi boşunaymıs vaktı zamanı varmıs suan bende öyleyim takmıyom eşimle ilişkiye girmek istediğim için giriyorum diyorum cunku rabbim ne zaman verirsen zaten bi oğlum var saglıklı olmazsada başım gözüm üstüne diyorumay çok şeker yaa bayıldım işte gerçekten takmamak lazım ben de ilişki sonrası artık takmıyorum şu an sadece merak içindeyim bir ara çok taktım hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım sonra artık anladım ki beynim resmen benimle oynamış artık bu belirtilere çok kulak asmıyorum ama insanların yaşadıklarını okumak da çok hoşuma gidiyor :)
kesinlikle öyle. vücudu biraz da serbest bırakmak lazımm :)Ben çok takıyodum adet oldugumda deli gibi ağlıyodum ölmek istiyorum diyodum bütün arkadaslarımın var benım yok diye ama hepsi boşunaymıs vaktı zamanı varmıs suan bende öyleyim takmıyom eşimle ilişkiye girmek istediğim için giriyorum diyorum cunku rabbim ne zaman verirsen zaten bi oğlum var saglıklı olmazsada başım gözüm üstüne diyorum
Aynen bide ne yap biliyon mu beynıne şu sinyali ver ben hamile kalmıycam belli de ben oyle dedım oldukesinlikle öyle. vücudu biraz da serbest bırakmak lazımm :)
inanır mısın şu an ben de öyleyim belirtilerimi zaten hamilelik değil kesin üşüttüm ya da midemi bozdum regl olcam erkenden diye düşünüyorum böyle telkin ediyorum kendimiAynen bide ne yap biliyon mu beynıne şu sinyali ver ben hamile kalmıycam belli de ben oyle dedım oldu
Hahahha işte maksat beynimizi kandıralıminanır mısın şu an ben de öyleyim belirtilerimi zaten hamilelik değil kesin üşüttüm ya da midemi bozdum regl olcam erkenden diye düşünüyorum böyle telkin ediyorum kendimi
o beni az kandırmadı bu ay da ben kandırıcam onu hahahHahahha işte maksat beynimizi kandıralım
Hahahhaha kandırmaya devamo beni az kandırmadı bu ay da ben kandırıcam onu hahah
aynennn test yaptığında kesinlikle etiketle beni merakta bekliyorumm :)Hahahhaha kandırmaya devam
Bence hamile degılım hiç yapmasam mı diyomaynennn test yaptığında kesinlikle etiketle beni merakta bekliyorumm :)
bence var bir şeyler testinde var gibi geldi sen daha iyi bilirsin tabii ki vücudunu ama ben olsam yapardımBence hamile degılım hiç yapmasam mı diyom
Ama tuhaf olan ne biliyo musun o çıktı ya kurudugunda yok oldubence var bir şeyler testinde var gibi geldi sen daha iyi bilirsin tabii ki vücudunu ama ben olsam yapardım
Hahaha aynen öyle demişlerdi bu yöntem herkeste köpürüyor benceKızlar anlık bildiriyorum kocama da yaptım çamaşır suyu deneyini köpük köpük köpürdü oda hamile galiba
ahahahhahhKızlar anlık bildiriyorum kocama da yaptım çamaşır suyu deneyini köpük köpük köpürdü oda hamile galiba
Benim beyaz renkte akıntılarım oldu ama çok değilAkıntınız ne durumda kızlar ben yumurtlama sonrası hiç görmedim
Benim o da yokBenim beyaz renkte akıntılarım oldu ama çok değil
En iyisi gecikmeyi beklemek bizim için en iyisiBenim o da yok
Bende umudumu kaybediyorum artık galiba... reglime 3 gün var 2 gündür erken gebelik testi yapıyorum negatifAhh inşallah canım ben umutsuzum ama inşallah
Arkadaşımın regl gecikmesinde 5.gün gördü o da baya silik çizgiydi. Kızı şimdi bir buçuk yaşında bekleyin bakalım olmazsa bi daha ki aya inşaAllahBende umudumu kaybediyorum artık galiba... reglime 3 gün var 2 gündür erken gebelik testi yapıyorum negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?