• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

ay çok şeker yaa bayıldım işte gerçekten takmamak lazım ben de ilişki sonrası artık takmıyorum şu an sadece merak içindeyim bir ara çok taktım hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım sonra artık anladım ki beynim resmen benimle oynamış artık bu belirtilere çok kulak asmıyorum ama insanların yaşadıklarını okumak da çok hoşuma gidiyor :)
Ben çok takıyodum adet oldugumda deli gibi ağlıyodum ölmek istiyorum diyodum bütün arkadaslarımın var benım yok diye ama hepsi boşunaymıs vaktı zamanı varmıs suan bende öyleyim takmıyom eşimle ilişkiye girmek istediğim için giriyorum diyorum cunku rabbim ne zaman verirsen zaten bi oğlum var saglıklı olmazsada başım gözüm üstüne diyorum☺️

Ben çok takıyodum adet oldugumda deli gibi ağlıyodum ölmek istiyorum diyodum bütün arkadaslarımın var benım yok diye ama hepsi boşunaymıs vaktı zamanı varmıs suan bende öyleyim takmıyom eşimle ilişkiye girmek istediğim için giriyorum diyorum cunku rabbim ne zaman verirsen zaten bi oğlum var saglıklı olmazsada başım gözüm üstüne diyorum☺️
kesinlikle öyle. vücudu biraz da serbest bırakmak lazımm :)

Aynen bide ne yap biliyon mu beynıne şu sinyali ver ben hamile kalmıycam belli de ben oyle dedım oldu😂😂
inanır mısın şu an ben de öyleyim belirtilerimi zaten hamilelik değil kesin üşüttüm ya da midemi bozdum regl olcam erkenden diye düşünüyorum böyle telkin ediyorum kendimi :D

Back