- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.259
- 133
- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Ya test bozuktur erkendir daha geç döllenmedir sıkma canını regl olmadığın sürece ümit varBu aksamki negatif
Negatif maalesefKan verdin mi??
Verdim negatif ama hâlâ adet de olmadmNaptın kuzum verdin mi kan
Valla bende prodoctor aldım ve aynı sizinki gibi çıktı umutlandm.Artimed kaset testte negatif ve kan da negatifProdoctor yaniltti
Dünkü yaptığım yukarda fotosu olan test prodoctor markaydı ve incecik çizgi göstermişti yani pozitifti
Şimdi sabah ilk idrar ile artimed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Freely gebelik testide yaptım o da negatif çıktı. Hayırlısı olsun ama prodoctor ayıp ettiya da belki o doğrudur. Hâlâ adet olmadım bekliyorum bugün 28. gün. En geç 32. günde olurum yada olmam bilemedim
Adetiniz ne kadar süre geçtikten sonra geldi?Valla bende prodoctor aldım ve aynı sizinki gibi çıktı umutlandm.Artimed kaset testte negatif ve kan da negatif
Cuma gunu kan verdim 2.9 ama doktor rahmin kalinligi 14 mm olmus dedi ya bebek yerlesiyor ya adet olucaktim ki adet olmadim kabizim asiri halsizim kasigimin sag tarafi batiyor icimde gaz geziyor bunlari daha oncede yasadim hamileyken.dun bi daha test yaptim ikinci cizgiyi gordum.Kani erken verdm seninkide oyle olmus olabilirNegatif maalesef
Verdim negatif ama hâlâ adet de olmadm
Test yaptin miMerhaba bende bekliyorum sizin gibi geçen adet bu güne 32 gün geçti ama gelen giden yok beklemek de çok gerıyor benı belirti olarak aynı adet olurkenki belirtiler var lekelenme olurdu o yok aşırı göğüs ağrısı var nçbakalım hayırlısı Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsın
Evet canım negatif ama adet gününe çok yakınken şüpem var geç dönlenme olabilir diye düşünüyorum zaten başka hiç bişe düşünemiyorum kıTest yaptin mi
Hayırlı olsun diyebilirizKızlar cuma günü beta verdigim icin sonucu yarın çıkacak. ben yine test yaptım pembe olan prodoctor erken gebelik.
Diğeriyse surelab gebelik testi.
Normalde 21 günde. bazende 22-29 aralığında yada en son 32 günde gelir. Bugün 32.günüm adetim gelmedi. Testler yanıltmaz insallah
Hayırlısı olsun inşallah canımEvet canım negatif ama adet gününe çok yakınken şüpem var geç dönlenme olabilir diye düşünüyorum zaten başka hiç bişe düşünemiyorum kıtahminim ancak haftaya teste çıkar bel ağrısı göğüs ağrısı kasık agrısı hepsi var ama adet yok h
Kani kaçınci gunde verdini adetinizin ? Ben suan 36.gunumdeyim hala gelen giden yok sol kaşıgim agriyor bacaklarima kadar vuruyor .ama sifir akinti yani normalde bile daha cok olur.30.gunde test yaptim negatifti simdide yapmaya korkuyorum.cunku reglim 37 gunde geldiği de olmus takvimde oyle görünüyorCuma gunu kan verdim 2.9 ama doktor rahmin kalinligi 14 mm olmus dedi ya bebek yerlesiyor ya adet olucaktim ki adet olmadim kabizim asiri halsizim kasigimin sag tarafi batiyor icimde gaz geziyor bunlari daha oncede yasadim hamileyken.dun bi daha test yaptim ikinci cizgiyi gordum.Kani erken verdm seninkide oyle olmus olabilir
Bende gördüm valla.peki erken gebelik mi testi mi bu ? Gecikmenin kacinci gunundesiniz
Yaşasınnn benden başka görende var delirmedimBende gördüm valla.peki erken gebelik mi testi mi bu ? Gecikmenin kacinci gunundesiniz
Baya varmis daha :) bunlar bazen yaniltabiliyormus ama forumda okumustum bir kac kiside.biraz gecince normal kaset test yapin birde inşallah hamilesinizdirYaşasınnn benden başka görende var delirmedimErken gebelik testi regl ye 6 gün var
Belirtileriniz neler ?Yaşasınnn benden başka görende var delirmedimErken gebelik testi regl ye 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?