- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Üç pozitif in ardından hepsi nagatif çıktı halada negatif çıkıyor reglime üç gün kaldı..Doktora gittiniz mi kan verdiniz mi hiç.pozitif çıkıp sonra negatife dönmesi düşündürücğ kimyasal geçirmiş olmayasınız.genelde kimyasaldan sonra gebelik yaşayanı çok duydum.hatta bir doktor kimyasal dahi olsa gebelik yaşadıysanız bu gebe kalabileceğiniz anlamına gelir gibi birşeyler söylemişti. kan testi verseydiniz keşke
Şimdi yaparsan erken olduğunu bilerek yap sonrasında üzülme 5 günüm var belki ondan negatiftir diye düşünayy heyecanlandım şimdi gidip yapsam mı ki hazır sıkışmışken
ama moralim bozulursa diye de bir taraftan korkuyorum
yaptım az önce 5dk bekledim ama negatif malesef varsa bile daha belli olmuyoŞimdi yaparsan erken olduğunu bilerek yap sonrasında üzülme 5 günüm var belki ondan negatiftir diye düşün
Aynen canım regli bekle bakalımyaptım az önce 5dk bekledim ama negatif malesef varsa bile daha belli olmuyo
Bide sabah erken mi yapsam acabaAynen canım regli bekle bakalım
Sen bilirsin canım istersen 2 gün kala yap bide sabrederim dersenBide sabah erken mi yapsam acaba
neyse sabah ki ruh halime göre bakayım sabredersem beklerimSen bilirsin canım istersen 2 gün kala yap bide sabrederim dersen
Zannetmiyorum canım ya olsa hissederdimDoktora bi gitseydin keske belki gec dollenmedir hamilesindir
Erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Bir de kaset test dene canım yada kan ver garanti olsunArkadaşlar gerçi konu açtım ama burda da gören olur diye yazıyorum.
erken gebelik testi aldım. en erken 21 en geç 32 günde adet olan biri olarak testini yorumlarsaniz sevinirim.
24. Günde Miratech marka test aldım negatif çıktı
Bugün yani 27.günde incecik çizgi çıktı. Marka prodoctor.
Bugün kaset test aldım. Sabah sonucu yazacağım canımErken gebelik testleri yanıltabiliyor. Bir de kaset test dene canım yada kan ver garanti olsun
Hayırlı haberler al inşallah canım bekliyorumBugün kaset test aldım. Sabah sonucu yazacağım canım
Bende akıntı vs her şey var yineTest yaptın mı canım benimde 3 günüm var regl sancılarım başladı gibibelim ağrıyor saniyelik kasıklarım batıyor gögüslerim ağrıyor. Birde garip bir şekilde diş etlerim şişti yemek yerken ağrıyorlar. Birtek akıntım yok
prodictor beni de çok yanılttı silik çizgi çıkarıp malesef erken testlere ben de güvenmiyorumProdoctor yaniltti
Dünkü yaptığım yukarda fotosu olan test prodoctor markaydı ve incecik çizgi göstermişti yani pozitifti
Şimdi sabah ilk idrar ile artimed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Freely gebelik testide yaptım o da negatif çıktı. Hayırlısı olsun ama prodoctor ayıp ettiya da belki o doğrudur. Hâlâ adet olmadım bekliyorum bugün 28. gün. En geç 32. günde olurum yada olmam bilemedim
Trenyolda da en çok satılan prodoctorbata 4 gün kala sabah yaptığım test negatif çıktı artık yapmıcam beklicem.
prodictor beni de çok yanılttı silik çizgi çıkarıp malesef erken testlere ben de güvenmiyorum
evet eczanelerde de en çok satılan en bilinen marka ama malesef yanılttığı oluyor.Trenyolda da en çok satılan prodoctorkaset deniyor galiba normal gebelik testi freely yaptım ama onu da erken mi yaptım? Adetimin 28.gunundeyim. taş çatlasın 3 günüm var adet olmama. Freely erken mi oldu acaba ?
Ya yaniltirda bu kadar bariz cizgi cikartmaz.Prodoctoru cok kullandim negatifken hic bisey cikmiyor.Bence en mantiklisi kan vermen.Prodoctor yaniltti
Dünkü yaptığım yukarda fotosu olan test prodoctor markaydı ve incecik çizgi göstermişti yani pozitifti
Şimdi sabah ilk idrar ile artimed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Freely gebelik testide yaptım o da negatif çıktı. Hayırlısı olsun ama prodoctor ayıp ettiya da belki o doğrudur. Hâlâ adet olmadım bekliyorum bugün 28. gün. En geç 32. günde olurum yada olmam bilemedim
Ya yaniltirda bu kadar bariz cizgi cikartmaz.Prodoctoru cok kullandim negatifken hic bisey cikmiyor.Bence en mantiklisi kan vermen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?