• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Baya varmis daha :) bunlar bazen yaniltabiliyormus ama forumda okumustum bir kac kiside.biraz gecince normal kaset test yapin birde inşallah hamilesinizdir
Aynen şimdikiler zaten ya tutarsa misali 😂 teşekkür ederim yaklaşınca yapacağım bu silik çizgi bile yetti bana olmasa da heyecanı güzel 🤭

*bel ağrısı *kasık ağrısı *ağızda bozuk para tadı birde ateşim hep 37-37.5 arası o belirti mi bilmiyorum 😂
Hepsi belirti tabi ki benimde kasik agrisi bacagima vuruyor o derece artti.mide yanmam var bir kac gündür sık idrara cikma.dunden beri de hafif göğüslerim sizlamaya basladi gibi.ama ben 30.gunde test yaptim negatif.bugun 36 dayim gelen giden yok.test yapmak istiyorum ama korkuyorum

Hepsi belirti tabi ki benimde kasik agrisi bacagima vuruyor o derece artti.mide yanmam var bir kac gündür sık idrara cikma.dunden beri de hafif göğüslerim sizlamaya basladi gibi.ama ben 30.gunde test yaptim negatif.bugun 36 dayim gelen giden yok.test yapmak istiyorum ama korkuyorum
Ben testsiz yapamıyorum bağımlılık oldu en iyisi kan testi vermek kesin çözüm inşallah vardı 💙

Kızlar son adetimin ilk gününden itibaren sayınca 30.gunde kan verdim. Araya haftasonu girdi. Bugün sonuç aldım. Beta 52.80 çıkmış. Galiba bebiş geliyor. Darısı hepinize inşallah. Ama bilemedim beta iyi mi nasıl ? Bugün yine kan verdim. Akşam sonucu yazarım. Lütfen bilen yazabilir mi 4 haftaliga göre beta az mı ?

kızlaaaar yorum okumaktan gözlerim kanadı artık benim adetime 8 gün var bu arada benim bu ay ilk denemem tam yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkim oldu şimdi ise çok tuhaf şeyler hissediyorum kasıklarım ağrıyor gece uykumdan uyandım ağrısından resmen göğüslerimde dokununca ağrıyor ve aşırı iştahım açıldı normalde çok yemek seçerim çoğu yemeği de yemem ama son iki üç gündür sürekli yemek ve tatlı tüketmek istiyorum bunların hepsi psikolojik olabilir mi yoksa gerçekten belirti mi acaba böyle belirti yaşayan oldu mu lütfen cevap verin :))))))

Kani kaçınci gunde verdini adetinizin ? Ben suan 36.gunumdeyim hala gelen giden yok sol kaşıgim agriyor bacaklarima kadar vuruyor .ama sifir akinti yani normalde bile daha cok olur.30.gunde test yaptim negatifti simdide yapmaya korkuyorum.cunku reglim 37 gunde geldiği de olmus takvimde oyle görünüyor
Bugun doktora gittim normal adet tarihim bugundu ama bazen daha erken olabiliyorken bazende daha gec oldugum olmus.Neyse doktor cuma gunu ultrasonda rahim duvari 14 mm olmus demisti bugun 20 mm olmus dedi ve gebelik olabilir dedi.Arastirdim 15 mm uzeri gebelik icin kalinlasirmis.Kanim 2 cikti cildiricam.Doktor acele ediyorsun diyor biraz daha bekleyecegim ama adet olmaktan korkuyorum

Bugun doktora gittim normal adet tarihim bugundu ama bazen daha erken olabiliyorken bazende daha gec oldugum olmus.Neyse doktor cuma gunu ultrasonda rahim duvari 14 mm olmus demisti bugun 20 mm olmus dedi ve gebelik olabilir dedi.Arastirdim 15 mm uzeri gebelik icin kalinlasirmis.Kanim 2 cikti cildiricam.Doktor acele ediyorsun diyor biraz daha bekleyecegim ama adet olmaktan korkuyorum
Gec dollenmemi acaba.offf valla okadar haklisin kii.benimde bugun 36.gunum test yaptim negatif hayalet cizgi bile yok.gecikme kacinci günü bilemiyorum cunku adetlerim belli olmuyor ama sinirleniyorum artik kendime ustelik bir suru belirti var insallah altindan kotu bir sey cikmaz

Kızlar cuma günü sonuç verdim
Bugün çıktı 52.80
Bugün tekrar kan verdim ve bugünkü sonuç 243
Durum normal mi?

Kızlar cuma günü sonuç verdim
Bugün çıktı 52.80
Bugün tekrar kan verdim ve bugünkü sonuç 243
Durum normal mi?
Gayet normal 5 katina cikmis hemen hemen.İlk kan verdiginiz zaman iliskiden kac gun sonraydi biliyor musunuz?

Hayırlısı inşallah. Bende hiç hissetmedim. Adet şişkinliğim ilk defa olmadı. Sadece belim tam popo üstü ağrıdı.
İlk gittiginde ultrasonda ne dediler bana rahim duvarin 20 mm cok guzel kendini gebelik icin hazirliyor dedi

Cuma gunu kan verdim 2.9 ama doktor rahmin kalinligi 14 mm olmus dedi ya bebek yerlesiyor ya adet olucaktim ki adet olmadim kabizim asiri halsizim kasigimin sag tarafi batiyor icimde gaz geziyor bunlari daha oncede yasadim hamileyken.dun bi daha test yaptim ikinci cizgiyi gordum.Kani erken verdm seninkide oyle olmus olabilir
Ay inşallah bekliyorum ben de normal de klomene başladım adetin 5.gunu yumurtalıklar da gelişti kendiliğinden catladi.Gec döllenme olduysa dediğiniz olabilir

Kızlar cuma günü beta verdigim icin sonucu yarın çıkacak. ben yine test yaptım pembe olan prodoctor erken gebelik.
Diğeriyse surelab gebelik testi.
Normalde 21 günde. bazende 22-29 aralığında yada en son 32 günde gelir. Bugün 32.günüm adetim gelmedi. Testler yanıltmaz insallah
Kan verdiniz mi burda bariz var hayırlı olsun canım :)

Back