Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Ama diğer ikisi negatif çıktı anlamadım umudumu kaybettim gibi. Şimdi tekrar prodoctora bakıyorum çizgi baya belli inceden de olsa var
biraz su damlatsana çubuğun idrar damlatılan yerine. eğer çizgi kaybolursa yanlış çıkmıştır yada kuruma çizgisi olabilir

biraz su damlatsana çubuğun idrar damlatılan yerine. eğer çizgi kaybolursa yanlış çıkmıştır yada kuruma çizgisi olabilir
Şimdi yaptım. Silik ama çift çıkan prodoctor a bir iki damla su koydum. İdrar gibi yüklendi ve çizgi duruyor.
Aynısını sabah negatif çıkaran erken gebelik artimed için ve freely gebelik testi icinde yaptım. Bu ikisinde de yükleme bile olmadı birsey degismedi

Diş eti şişmesi bende de var şuan.daha önce bu sebeple diş hekimine gidip sebebini sordugumda regl döneminde karşılaşılabilen durum demişti.şuan onu gebeliğe yormadım benim de bat bugün gelen giden yok.regl belirtisi göğüs ağrısı da iki gün önceye kadar vardı şuan yok

Kızlar bu göğüslerde damarların çok belirginleşmesi nedir kimlerde var bu benim gözüme çarptı dün, bir tuhaf görünüyor damar resmen göğüs ucuma gidiyor görüyorum gittiği yolu

Bir daha test al yap durduk yere belirgin cizgi cikmaz.Digerleri o kadar hassas algilamiyordur belki

Kızlar bu göğüslerde damarların çok belirginleşmesi nedir kimlerde var bu benim gözüme çarptı dün, bir tuhaf görünüyor damar resmen göğüs ucuma gidiyor görüyorum gittiği yolu
Ayyy baktım bendede var normalde var mıydı adet yaklaşınca bilemedim ya. Yeşil yeşil belirginlesmis gibi

İlk defa başıma geldi regl olmaya başladığımdan bu yana. Zaten belirti olarak görmüyorum. Adet gecikmesi olmadan belirti aramayı bıraktım

Canım o her ay regle yakın oluyor. Gögüslerde şişkinlik oldığu için damarlarda belirginleşiyor

Daha önce hiç bu kadar belirgin görmemiştim de o yüzden sordum yüksek ihtimal ondan dolayı
Cok fazla belirti arama canim normalde hep olsa bile dikkatini cekmeyen degisimler suan gozune daha cok gorunuyor.İnan ikinci oglumda belirti yasamamistim.Sadece 3 gebeligimdede (3. Kurtajla sonlandi ) kasiklarimda ar ara giren sizlamayla batma arasi sanci girmisti.Suandada var bilemiyorum

öyle oluyor canım bende burda okumuştum damarlar belirginleşti diye hemen gidip baktım tabi Sonra regl oldum artık her ay dikkat ediyorum belirgin. Tabi inşallah hamileliktendir
Ben esmerim yani bende öyle bir damar belirginleşmesi normalde olmuyor regl döneminde önce, o yüzden yazdım belirti aramıyorum aslında olan şeyleri buraya yazıyorum sizde de var mı diye, önceden olmayacak belirtileri oldu sanardım artık öyle yapmıyorum :)

Belirti aramıyorum aslında, olan belirtileri paylaşıyorum sadece sizde de oluyor mu diye daha önce çok aradım belirti ama artık aramayı bıraktım

Bende de normalde olmayan çok tuhaf belirtiler oldu.regl günüm bugündü olmadım sağlık raporu için kan vermem gerekti vermişken beta istedim 0.66 çıktı.sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum belirtiler de o yüzdendi belki de

Göğüs hassasiyeti başladıktan sonra damarda çıkıyor herhalde göğüsler şiştiği için şuan bende de var hafif dokununca bile acıyor göğüslerim. Yarın hasta olmam gerekiyor olmazsam iki üç gün daha bekleyeceğim kan vermek için çünkü kaset testler hala negatif çıkıyor sizde durumlar nedir???

Değişim aradıkça çıkıyor kızlar iki üç gün önce bende göbeğimde kahverengi çizgi farkettim gebelerde ilerleyen haftalarda çıkarmış normalde ilk gebeliğimde hatırlıyorum vardı ama göbek şişince çıkmaya başlamıştı. Bi çok kişi hamileliğin o şekilde de öğrenmiş ama testler hala negatif bende o çizgiden oluşan var mı aranızda?

Oglen erken gebelik testi aldim adetime daha 3-4 gun var belli belirsiz 2
Cizgi cikti ona guvenmedim aksam bidaha aldim negatif.Ama kasigimin sag tarafinda surekli gaz geziniyor.Hep ayni bolgede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…